Turiu iš ko mokytis ir ko siekti
ačiū mergytės kad neleidžiate sustoti
kad as nuotraukas matyciau, tai irgi kazka pasakyciau , ale nesimato . reiks is kito kompo paziuret
na salikeli jau maciau - nuostabus, gyvas darbelis .o kalnai tai fantastika
būtum mačius per kiek kartų aš juos piešiau
vis dėmė ir dėmė atrodė o ne kalnai ir kažkaip sunku buvo reljefą išgauti, bet atrodo pavyko
iš ano darbo išeinant kolegės padovanojo knygą teorinę apie piešimą, reiks per šventės pasiskaityti gal
vis dėmė ir dėmė atrodė o ne kalnai ir kažkaip sunku buvo reljefą išgauti, bet atrodo pavyko
iš ano darbo išeinant kolegės padovanojo knygą teorinę apie piešimą, reiks per šventės pasiskaityti gal
apie piesima ir as knyga tokia didele esu nusipirkus. o va dabar is rusijos atveze knyga apie silko tapyba
Turiu silko, turiu konturui daryti, turiu dazu, gal galite pasakyti kaip ji kur butu galima itempti? ar gal siuvinejimo lankeli nusipirkti ir taip po truputi bandyti splavoti? koks turi buti itempimas? nes viska bandau daryti po truputi, tai nenoriu pirkti kazko brangaus specialaus, nes neaisku kaip man seksis paisyti.
taigi prikabink prie kokio seno remo arba gali ir su lankeliu. neturi buti tas itempimas labai labai kazkoks, bet kuo geriau ir lygiau itempsi, tuo bus lengviau.
matau, kad kaunietė, tai turiu du patarimus, gal merginos po to ką nors geriau patars.
Jei nedideliam darbeliui, tai Zamenhofo pvz gatvej nusipirk koki porėmį paprastą, jie ten nebrangūs - 5-10Lt. ir ant jo galėsi ištempt. Turi jie ir knopkių specialių ir kabliukų, tik kabliukai jau brangesni - 24 Lt. buvo.
Arba gali paprašyt vyro ar draugo kokio kad sukaltų stačiakampį rėmą iš lentelių reikiamo dydžio.
O paskui, jei daugiau dirbsi, tai pasižvalgyk temoj, yra toks geras daiktas, kurį gali padaryti ir nagingesnis žmogeliukas, bet galima ir nusipirkti - tai reguliuojamo dydžio rėmas.
Merginos gal dar mane papildys
Jei nedideliam darbeliui, tai Zamenhofo pvz gatvej nusipirk koki porėmį paprastą, jie ten nebrangūs - 5-10Lt. ir ant jo galėsi ištempt. Turi jie ir knopkių specialių ir kabliukų, tik kabliukai jau brangesni - 24 Lt. buvo.
Arba gali paprašyt vyro ar draugo kokio kad sukaltų stačiakampį rėmą iš lentelių reikiamo dydžio.
O paskui, jei daugiau dirbsi, tai pasižvalgyk temoj, yra toks geras daiktas, kurį gali padaryti ir nagingesnis žmogeliukas, bet galima ir nusipirkti - tai reguliuojamo dydžio rėmas.
Merginos gal dar mane papildys
neteisybe, Siggy, kad nebetapau . stai naujas darbelis salis ant sifoninio silko. sunkokai sekesi, nepazistu sifono, o dar ir nenusifotografavo ryskiau
Naca, saunuole Taip ant sifoninio silko kiek sunkiau, o nuotrauku is vis neimanoma padaryti Bet man jis be proto patinka !!!!
aciu . as tai kiek kitokio rezultato tikejausi, bet kai uzsidedi tai nieko - toks spalvu svelnumas.
bet kiek dazo suryja sitas plonutis silkas
bet kiek dazo suryja sitas plonutis silkas