Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(svirplele @ 2009 01 03, 22:10)
Uzikai, nežinau, ar tau kas atrašė, bet baltas auksas trūkinėja nuo prastos legitūros. Reikia žinot iš kur pirkti- turėti patikrintus  tiekėjus. Mano draugė pasakojo, kad ne kartą jai taip nutikę buvo. Todėl dabar neberizikuoja iš bet ko pirkti. Buvau pamiršus parašyti  blush2.gif , tai tik dabar brūkštelėjau...

Na tikriausiai del jos, nes kartais trukineja, kartais ne... o del pirkimo tai vilniui tik baltijos juvelyrika ir ula parduoda... ir tai jie visi is ten pat veza, is lenkijos, girdejau vieni patys atsiveza is vokietijos ligaturos ir lydmetalio.
Atsakyti
quote=burbanti,2009 01 04, 14:28]Berasydama konspektus suradau viena  metalu lydymo(turbut lydymo,jei gerai issiverciau zodi "fuse") buda-MOKUME-GANE.Daug literaturos nesuradau,bet iejus i youtube galima rasti ne viena klipuka ,kaip tai daroma(berodz vokieciu ideti klipai).Nu likau suzaveta.Apdirbimo budas reikalaujantis ne vienu metu praktikos,sunkus,bet rezultatas...  bash.gif  good.gif
[/quote]

Kazkokia magija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,nes kelinta diena neiseina is galvos tas mokume-gane . doh.gif g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 04 sausio 2009 - 13:31
jei turi issisaugojus tuos klipukus, tai gal gali nuorodeles cia ideti?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 01 04, 16:15)
jei turi issisaugojus tuos klipukus, tai gal gali nuorodeles cia ideti?

neturiu issisaugojus,bet as einu i youtube ir paprasciausiai irasau :mokume-gane .Ismes keleta klipuku...istikruju ten ju daug tokiu trumpuciu,bet ilgiau pasedejus prie ju eiliskuma galima atsirinkti (laiko ir kantrybes reikia biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 04 sausio 2009 - 16:53

As irgi buvau susizavejas mokume gane, bandziau ant durniaus daryt, bet s.... gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzikas @ 2009 01 04, 18:30)
As irgi buvau susizavejas mokume gane, bandziau ant durniaus daryt, bet s.... gavosi biggrin.gif

Bet nesakyk,kai ziuri-uzburiantis dalykas.Tu tai nors bandei daryt kazka,as tai net nedrysciau net pagalvoti-sulydyciau metalus iskarto biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

gautusi košė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 06 sausio 2009 - 12:36
QUOTE(netaip* @ 2008 12 13, 15:58)
Gal galit kas patarti.Uz grama aukso,siulo moketi 70lt.Ar galima tokius aukso gaminius pirkti,ar vis tik geriau is parduotuviu? Gal kam teko susidurti su tuo g.gif

priklausomai koks auksas, man rotundo g, siūlė auksą už 50 Lt
Atsakyti
As kaip tik ziurinėju grožius internete. wub.gif

Nemėtykit akmenim už kvailą klausimą, bet.. pas mane yra visokio sulužusių auskarų arba pamestų sidabrinių.. iš jų kažkokiu mistiniu būdu ka nors galima padaryti?
Atsakyti
jau kazkuriam puslapy buvo apie tai kalbeta, tai specai sako, kad nedaro is lauzo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 06, 16:41)
As kaip tik ziurinėju grožius internete.  wub.gif

Nemėtykit akmenim už kvailą klausimą, bet.. pas mane yra visokio sulužusių auskarų arba pamestų sidabrinių.. iš jų kažkokiu mistiniu būdu ka nors galima padaryti?

Galima smile.gif Bet darbo daugiau. Reik perlydyti ir ka nors grazaus daryti.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 06, 17:41)
As kaip tik ziurinėju grožius internete.  wub.gif

Tu ieik i - juvelyrika ziedas.Ten tokiais klausimais daugiau informacijos
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti