Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

Man irgi pirmą kart neišėjo, nes adrese buvo du kartus http://. Vieną ištryniau ir pavyko.Tik kaip sumažinti paveiksliuką? umn.gif
Atsakyti
Žinutėje niekaip nesumažinsi paveikslėlio rolleyes.gif Jis rodomas normaliu dydžiu.
Atsakyti
Laba 4u.gif uzsukau su reikaliuku pas jus ax.gif foto idedu ir jos isideda ir viskas labai gerai vyksta thumbup.gif bet po kiek laiko foto dingsta scare.gif cray.gif zodziu,vietoj foto rodo uzrasa "user posted image"
365 zinute spausti
ka as ne taip darau blink.gif ?kodel cia taip vyksta?galvojau kad labai forumas uzkrautas uztai foto nerodo g.gif ,bet kad ziuriu kitu rodo bet mano nerodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė... @ 2006 05 05, 13:02)
Laba  4u.gif uzsukau su reikaliuku pas jus  ax.gif foto idedu ir jos isideda ir viskas labai gerai vyksta  thumbup.gif bet po kiek laiko foto dingsta  scare.gif  cray.gif zodziu,vietoj foto rodo uzrasa "user posted image"
365 zinute spausti
ka as ne taip darau blink.gif ?kodel cia taip vyksta?galvojau kad labai forumas uzkrautas uztai foto nerodo g.gif ,bet kad ziuriu kitu rodo  bet mano nerodo blink.gif

Jei ten tavo albumas, ar kartais nepamirsai jo paviesinti?
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 05 05, 20:12)
Jei ten tavo albumas, ar kartais nepamirsai jo paviesinti?

drinks_cheers.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
mano albumas privatus blush2.gif
Atsakyti
man irgi neiseina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edelveise: 07 gegužės 2006 - 09:51
QUOTE(edelveise @ 2006 05 07, 10:44)
man irgi neiseina 4u.gif

Viskas gerai paaiskinta stai cia 4u.gif
Atsakyti
Hm, o man parašo user posted image

Bet darau taip:

Ant kompe esančio paveiksliuko spaudžiu dešiniu klavišu-open with-internet explorer

Tada atidaro per internetą, nukopinu adresą ir parašau IMG langelyje
Na ir tada rašo user posted image

Nežinau, gal kažką darau ne taip. O gal tiesiog negalima taip daryt kaip aš ir todėl..?

Kai taip padarau tai URL būną maždaug toks :
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Owner/Desktop/modeliukai/cutwir.jpg

Gali būti? doh.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Converse @ 2006 05 07, 14:08)
Ant kompe esančio paveiksliuko spaudžiu dešiniu klavišu-open with-internet explorer

Nieko nebus. Čia kalba eina apie internete, o ne nuosavame kompiuteryje esančius paveikslėlius. Žinoma, galima tuos nuosavus vaizdelius patalpinti kokia internetiniame albume.
Iš kompiuterio kelti galima kelti tik tose temose, kuriose yra "prikabinimo" ("Browse") galimybė. Bet taip yra toli gražu ne visose temose.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 03 04, 11:41)
Pradžioj įsikeli nuotrauką ar norimą paveikslėlį (jei jie ne internete) į kokį internetinį albumą. Pvz. mokymuisi galit naudotis šituo albumu (spaudžiat log in, username: supermamos, password: pamokos), įsikeliat norimą paveikslėlį (browse). Paskui pvz.šiame albume viskas yra super paprasta, nes apačioje yra nurodyti trys to paveikslėlio kodai , nusikopijuojat tą, kuris prasideda į IMG į žinutę ir viskas.
user posted image

Didelis dėkui, pagaliau ir aš išmokau įkelt nuotraukytes thumbup.gif Bet dabar man iškilo klausimas kaip ištrint iš to photobucklet.com nuotraukas kuriomis jau pasinaudojau?
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2006 05 12, 08:55)
Didelis dėkui, pagaliau ir aš išmokau įkelt nuotraukytes thumbup.gif Bet dabar man iškilo klausimas  kaip ištrint iš to photobucklet.com nuotraukas kuriomis jau pasinaudojau?

Uždedi varneles, kurias nuotraukas nori ištrinti ir apačioj paspaudi klavišą "Delet Selected"

user posted image
Atsakyti
http://www.atvirukas...s-vard64x64.gif[/IMG]

ka ne taip darau, kad neideda paveikslelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agle: 22 gegužės 2006 - 10:20