Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

Persiskaityk šitą temą nuo pradžių iki galo ir tikrai rasi atsakymą. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 10 08, 17:04)
O gal pirma ją reik išdidinti fotoalbume, o tik tada kopijuot adresiuką?  rolleyes.gif Parašyk, kaip būtent keli ir į kokį intern.fotoalbumą keli wink.gif

keliu į picasą, ten atsidarau norimą albumą ir kopijuoju reikiamą paveiksliuką, nes kai atsidarau po vieną (išdidintą) tai man neduoda įkelti - rašo adresiuką ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 08 29, 09:53)
Atsakymo ieškok šioje temoje wink.gif Kaip tik Node praeitame psl puikiai aprašė tongue.gif

tongue.gif smile.gif tai ką parašė Node, perskaičiau kelis kartus, bet man neatsiranda ta eilitė su klaustuku....
Atsakyti
QUOTE(lial_ka @ 2007 10 11, 11:49)
tongue.gif  smile.gif tai ką parašė  Node, perskaičiau kelis kartus, bet man neatsiranda ta  eilitė su klaustuku....

Ir neatsiras, jei naršyklė blokuos pop up iššokimą biggrin.gif Tvarkykis naršyklę ir viskas veiks ok mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
cia pabandymas nesuprantu man isejo ar ne,kodel nerodo paveiksliukouser posted image
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 14, 11:20)
user posted image
na dar karta pabandysiu labai atsiprasau bet galu gale noriu ismokti
Papildyta:
verysad.gif nesuprantu

reikia kelti ne psl. adresą, o paveikslėlio

user posted image
Atsakyti
taip ir padariau parase dinaminiai psl zymese neleidziami verysad.gif
Atsakyti
fotki.com man apskritai šiek tiek mistika.
Atsakyti
My Webpage
QUOTE(Kutuliukas @ 2005 05 13, 19:46)
user posted image
nus pasižiūrim .... gražu... prieky prirašiau http:// (bo nebuvo) ir tada "įkirtau" į IMG...
"My Webpage" gali parašyti kokį nori žodį, kuris veiktų kaip mygtukas (į tam tikrą "vietą". Pvz. http lange įkeliu adresą, vietoj "My Webpage" įrašau žodelį čia... Ką matot?  rolleyes.gif

bandymas
Atsakyti
QUOTE(daliunexx @ 2007 10 15, 19:42)

1, Nėr jokio adreso. 2, Tai kad įkėlei nuorodą, o ne paveikslėlį rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif jus man panos pasakykit, kodel man visiskai neleidzia ikelt foto ? unsure.gif
nors raso kad galiu iki 2.93mb, bet kai bandau prisegt foto raso:
Buvo aptiktos šios klaidos
Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą.

nors ta foto nei 1 mb nesiekia.... verysad.gif

Atsakyti
man atrodo, kad yra apribojimas, kokio dydžio foto galima įkelti, ar tik ne 30 kB g.gif
Atsakyti