[IMG]http://www.studentas.com/?visata=atvirukai&atvirukas=romantika06051.jpg[IMG]
bandau jei nesigaus nepykit
QUOTE(GAGA @ 2007 07 19, 14:00)
[IMG]http://www.studentas.com/?visata=atvirukai&atvirukas=romantika06051.jpg[IMG]
GAGA, gale IMG turi būti su slashu /
QUOTE(node @ 2007 07 19, 13:22)
Ačiū node,o kas tas slashas
QUOTE(GAGA @ 2007 07 23, 14:19)
va šitas ženklas / jis yra tam pačiam mygtuke kur ir klaustukas
Papildyta:
QUOTE(joge @ 2007 07 23, 14:52)
na bandysiu ir as mokytis
kažkas nesigavo
QUOTE(GAGA @ 2007 07 23, 14:19)
Taigi tau Node savo žinutėje jau parodė kas yra slashas.Ogi /
neleidzia man paveiksliuko ikelt
kai paspaudziu ant IMG pasirodo eroras, "You must enter URL"
QUOTE(storm_audra @ 2007 07 24, 05:49)
neleidzia man paveiksliuko ikelt
Užsirašo Error. You must enter URL, tada spaudžiate OK.
Tada virš forumo, kur baigiasi forumo langas ir prasideda įrankių juosta, atsiranda tokia baltame fone eilutė (l. maža), kurios priekyje yra ? (klaustukas) ir sakinys This website is usings a scripted Windows to ask you for information .... (ir taip toliau).
Tada su pele atsistojate ant šios eilutės ir paspaudžiate pelės klavišą; atsiranda dvi komandos, viena iš jų: Temporarily Allow scriped Windows, tai su pele atsistokite ant šio komandos ir spustelėkite
Tada vėl spauskite IMG ir iššoks langutis, kur bus galima įkelti paveikslėlio nuorodą
Sakykit prasau, kodel pas mane nera tokio zodelio "Browse", nors turiu jau 101 zinute. Noriu ikelti atviruka is savo kompiuterio ir neina
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 01, 18:04)
Sakykit prasau, kodel pas mane nera tokio zodelio "Browse", nors turiu jau 101 zinute. Noriu ikelti atviruka is savo kompiuterio ir neina
Ne visose temose tas browse būna
QUOTE(Jurate123 @ 2007 08 01, 18:04)
Pasiskaityk
QUOTE(node @ 2007 07 24, 08:12)
Užsirašo Error. You must enter URL, tada spaudžiate OK.
Tada virš forumo, kur baigiasi forumo langas ir prasideda įrankių juosta, atsiranda tokia baltame fone eilutė (l. maža), kurios priekyje yra ? (klaustukas) ir sakinys This website is usings a scipted Windows to ask you for information .... (ir taip toliau).
Tada virš forumo, kur baigiasi forumo langas ir prasideda įrankių juosta, atsiranda tokia baltame fone eilutė (l. maža), kurios priekyje yra ? (klaustukas) ir sakinys This website is usings a scipted Windows to ask you for information .... (ir taip toliau).
o ka daryti, jei meta ERROR, bet paspaudus OK, ta baltam fone eilute taip ir neatsiranda...? noriu ikelti nuotrauka bendraamziuose.