Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(Kutuliukas @ 2005 10 20, 16:53)
Ach tai niekas jums nepaaiškina vadinas  tongue.gif Hm, pasikartosiu, negi sunku  tongue.gif Taip pat daroma ir su nuotraukomis (jei neturi 100 žinučių ar nėra temoje Browse galimybės) . Tik prieš tai jos turi būti patalpintos kokiame internetiniame fotoalbume ar pan. Aš asmeniškai dedu jau sumažintas iki reikiamo dydžio. O tada tiek su nuotraukomis, tiek su atvirukais/paveikslėliais iš interneto (ne iš kompiuterio) darrroma taip:

1. Spaudi dešinį klavišą ant paveikslėlio ar nuotraukos ir eini į Properties
user posted image
2. Nusikopijuoji adresą
user posted image
3. Grįžti į rašomą tekstą, spaudi langutį IMG ir į atsidariusį naują langą įpeistini (Ctrl + v) tą nusikopintą adresą.
user posted image

4. Spaudi OK ir viskas atsiduria tekste  (kaip formulė sakykim  biggrin.gif )
user posted image

Bet tai tinka tik tuo atveju kai kalbama apie internete patalpinto vaizdelio įkėlinėjimą į tekstą. Tuo būdu savo kompiuteryje esančios nuotraukos neįkelsi (nebent tai būtų patalpinta kokiame internetiniame fotoalbume ar dienoraštyje).
Na ir vis tik neleidžia įkelti kai kurių vaizdelių formatų. Bet tas ne taip dažnai pasitaiko  tongue.gif
man neatsiranda tas langas doh.gif o iskart meta lentele:error!prasome ivesti nuoroda! kodel? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(odits @ 2007 06 16, 18:28)
man neatsiranda tas langas doh.gif  o iskart meta lentele:error!prasome ivesti nuoroda! kodel? verysad.gif

Ir apie tai parašyta šiot temoj, tik reik atidžiau skaityt

pasiskaityk
Atsakyti
[IMG]C:\Documents and Settings\user\My Documents\My Pictures\mano lisabona[IMG]

kazkaip vis nesigauna man to paveiksliuko cia ikelt.... sad.gif ir ka daryt? g.gif

user posted image

PAGALIAU! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaz: 16 birželio 2007 - 18:19
QUOTE(Ambrozija @ 2007 06 16, 16:42)
Ir apie tai parašyta šiot temoj, tik reik atidžiau skaityt

pasiskaityk

aciuks.gif cia tau 4u.gif
Atsakyti
user posted image clap.gif yahoo.gif aciuks.gif laaaaaaaabai laaaaaaaaaabai aciuks.gif ambrozijai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odits: 16 birželio 2007 - 18:38
QUOTE(monikaz @ 2007 06 16, 19:08)
[IMG]C:\Documents and Settings\user\My Documents\My Pictures\mano lisabona[IMG]

kazkaip vis nesigauna man to paveiksliuko cia ikelt.... sad.gif ir ka daryt?  g.gif

Negerai darai rolleyes.gif Paveiksliukai per kodą img keliami tik iš interneto. Jei nori iš kompo, tai tik per browse, jis randamas kai kuriuose skyreliuose iškart po rašomos žinutės wink.gif Plius, kad ir iš kur keli, būtina, kad galūnė baigtųsi gif ar jpg wink.gif
Atsakyti
Labutis gal man kas gali paaiškinti kodėl negaliu įkelti smailiko ? Rašo kad dinaminai puslapiai neleidžiami...Nors jau esu kėlusi ne vieną paveiksliuką ar nuotrauką, bet šito neleidžia g.gif .Gal kas paaiškintu?
Įkeliu nuorodą iš kur man neleidžia įkelti smailikų Smailikai .Gal čia jie aplamai neleidžia jeis pasinaudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 23 birželio 2007 - 18:09
Radau kitų gerų svetainių kur smailikų fainų yra, bet šiaip tik įdomu buvo kodėl neleidžia iš šio puslapio g.gif , nors nuoroda baigdavosi gif user posted image
Atsakyti
tikrai, iš to psl. pavyksta įterpti tik išsisaugojus smailikus kompe g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 06 25, 00:26)
tikrai, iš to psl. pavyksta įterpti tik išsisaugojus smailikus kompe  g.gif

user posted image

Na va, tada man ramiau, o tai žaisti nelabai norisi, tai teko ieškoti kur paprasčiau... user posted image
Atsakyti
Padekit kaip ikelt dauga nuotarauku,nes dabar leidzia tik 2kb...sako reikia pratrint nuotraukas? kaip kur? tarp savu zinuciu ziurejau,kad nera tokios funkcijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 06 25, 21:43)
Padekit kaip ikelt dauga nuotarauku,nes dabar leidzia tik 2kb...sako reikia pratrint nuotraukas? kaip kur? tarp savu zinuciu ziurejau,kad nera tokios funkcijos verysad.gif

Mano nustatymai -> kairėj pusėj susirandi ir spaudi Valdyti prisegtus failus, sudedi varneles ir ištrini, kurių jau nebereik wink.gif
Atsakyti