Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

grange, neįkels taip, rašo dinaminiai puslapiai neleidžiami, problematiškas foto adresas
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 06 12, 08:27)
(img)http://www.fotkes.lt/lib/image.lib.php?id=1236/8th6ctDc44zVJui.JPG&nr=1(/img)

Visų pirma, kaip grange rašė, ne tokie skliaustai, turi būti laužtiniai [ ]. Ir antra, paveikslėlio adreso galūnė turi baigti gif arba jpg, kitaip nieko nesimatys rolleyes.gif Pvz,

CODE
[IMG]paveikslėlio adresas su galūne gif/jpg[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2007 06 03, 15:44)
Kaip sumazinti nuotraukos didi ikeant i foruma is www.photobucket.com ?

1. atsidaryk nuotrauką tame bukete
2. spausk RESIZE virš jos
3. pažymėk 800x600 dydį
4. paspausk OK ar tai YES iššokančiame lange

viskas:)

tiesa,
kai keli nuotrauką per tą IMG langelį, (bent jau) man kažkodėl ir adreso priekyje, ir pabaigoje [IMG] parašo po du kartus, tai aš po vieną nutrinu, nes kitaip ir rašo tą "dinaminiai neleidžiami"!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 14 birželio 2007 - 21:00
QUOTE(Manyka @ 2007 06 14, 21:57)
tiesa,
kai keli nuotrauką per tą IMG langelį, (bent jau) man kažkodėl ir adreso priekyje, ir pabaigoje [IMG] parašo po du kartus, tai aš po vieną nutrinu, nes kitaip ir rašo tą "dinaminiai neleidžiami"!

Kopijuojant nuotraukėlės adresą iš photobucket.com, automatiškai užsideda ir tas img kodas.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 06 14, 22:11)
Kopijuojant nuotraukėlės adresą iš photobucket.com, automatiškai užsideda ir tas img kodas.

taip, bet kazkodel po du kartus! ir kol po viena nepatrini, raso, dinaminiai neleidziami ir neikelia foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 14 birželio 2007 - 21:12
QUOTE(Manyka @ 2007 06 14, 22:12)
taip, bet kazkodel po du kartus! ir kol po viena nepatrini, raso, dinaminiai neleidziami ir neikelia foto  g.gif

Man tik po vieną nukopijuoja. Tai nereik dar forume spaust kodo img smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 06 15, 00:13)
Man tik po vieną nukopijuoja. Tai nereik dar forume spaust kodo img smile.gif

o ką, paprastai į čia nukopijuoti nuorodą ir viskas??? g.gif
user posted image

GERAS!!!
O aš visad per tą IMG dėdavau ir vargdavau!!!

Ambrozija, aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 15 birželio 2007 - 07:24
taigi dėl to prie nuorodos, kurią kopijuoji iš photobucket'o, ir rašo IMG Code mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 06 15, 08:32)
taigi dėl to prie nuorodos, kurią kopijuoji iš photobucket'o, ir rašo IMG Code  mirksiukas.gif

bet aš buvau šventai įsitikinus, kad įkelt reikia būtent per tą img langelį čia, forume... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 15, 08:35)
bet aš buvau šventai įsitikinus, kad įkelt reikia būtent per tą img langelį čia, forume...  blush2.gif

jeigu kopintum URL link , taip ir reiktų daryti, o dabar tiesiog palengvinimas padarytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 06 15, 08:37)
jeigu kopintum URL link , taip ir reiktų daryti, o dabar tiesiog palengvinimas padarytas smile.gif

gerulis! gerai, kad užsukau čia, o tai būčiau sviestą sviestavus ir nervinusis... doh.gif
4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti