Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(taburete @ 2007 05 31, 01:18)
Atsiprašau iš karto už durną klausimą, bet perskaičiau beveik visą temą ir vistiek "nedašilo".
Nuotrauka įdėti išmokau. Bet kodėl jinai dingsta??
1. Aš jos neištrinu - ji būna mano albume fotki.com
2. Mano fotki.com net buna atidarytas kitame lange
3. Keliama nuotrauka yra albumo skyriuje public home-taigi ji yra išviešinta (ar ne g.gif )? Ten įeiti nėra slaptažodžio.

nesuprantu ko dar iš manęs reikia po velnių, kad nedingtų tos nuotraukos bent jau tą pačią dieną schmoll.gif

va dėlto fotki.com man ir nepatinka. Aš irgi pradžioj buvau susikūrusi albumą tame tinklape, bet po dienos SM'e įkeltos nuotraukos dingdavo. O viskas būdavo taip kaip pas taburetę.
Dabar naudoju photobucket.com ir jokių nusiskundimų mirksiukas.gif
Gal tiesiog ir tau būtų geriausia pakeisti www.
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 05 31, 08:28)

blin, jomajo, nesikeikiant schmoll.gif
Atsakyti
Naudoju ir fotki, ir photobucket;
su fotki, nuotraukų nerodo, o su photobucket - net įkelt neleidžia, nors nuotraukas ir visiškai sumažinu. Kai paspaudžiu "atsakyti" išmeta tą patį langą; g.gif

Redaguoju žinutę: jau atkasiau savo bėdas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady_Hatora: 31 gegužės 2007 - 13:21
QUOTE(node @ 2007 05 31, 08:28)
va dėlto fotki.com man ir nepatinka. Aš irgi pradžioj buvau susikūrusi albumą tame tinklape, bet po dienos SM'e įkeltos nuotraukos dingdavo. O viskas būdavo taip kaip pas taburetę.
Dabar naudoju photobucket.com ir jokių nusiskundimų  mirksiukas.gif

nu zinok, atrodo, radau kame skanys.
tuose fotki.com neuztenka vien tik ikelt nuotrauka, reikia po ja paspausti "share it". tada ismeta kita lapa, kuriame daug tos nuotraukos adresu. Tai imi tai, kur parasyta kazkaip Photo for Forums g.gif kazkas panasaus. Tada ta nuotrauka nedingsta. (nuo vakar dar nedingo)
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2007 05 31, 16:06)
tuose fotki.com neuztenka vien tik ikelt nuotrauka, reikia po ja paspausti "share it". tada ismeta kita lapa, kuriame daug tos nuotraukos adresu. Tai imi tai, kur parasyta kazkaip Photo for Forums g.gif  kazkas panasaus. Tada ta nuotrauka nedingsta. (nuo vakar dar nedingo)

būtinai pasinaudosiu tavo patarimu aciuks.gif nes jau photobucket'o albumas greit bus pilnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 05 31, 16:30)
būtinai pasinaudosiu tavo patarimu aciuks.gif nes jau photobucket'o albumas greit bus pilnas smile.gif

patikslinu: spaudi Share photo
tada nuorodą, kuri atsiranda apačioj: Hotlink this image
tada atsidaro kitas puslapis ir imi iš daugelio nuorodų tą, kur Photo for Forums, ją nusikopini ir dedi paprastai į žinutės teksta. Ne per IMG, o tiesiogiai smile.gif
Atsakyti
user posted image

va pabandziau ir gavosi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Dar noreciau suzinoti kaip isikelti nuotrauka i avatara, paveiksleli eina ikelt o nuotraukos ne raso kad per didele nezinau kaip sumazint
Gal jau cia buvo paaiskinta neperskaiciau visos temos labai jau dau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odetat: 31 gegužės 2007 - 20:25
http://www.demooiste...en3/leuk011.gif
esu tikriausiai kvaila per visa pilva, bet neikeliu paveiksliuko nors tu bliauk...man iseina tik taip, vos spaudziu img, raso, kad reikia ivesti nuoroda, joks langelis, kur man ja ivest, nesisipaudzia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuks: 31 gegužės 2007 - 22:08
QUOTE(odetat @ 2007 05 31, 21:28)
Dar noreciau suzinoti kaip isikelti nuotrauka i avatara

Čia nebuvo paaiškinta, nes ši tema ne apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2007 05 31, 23:05)
http://www.demooiste...en3/leuk011.gif
esu tikriausiai kvaila per visa pilva, bet neikeliu paveiksliuko nors tu bliauk...man iseina tik taip, vos spaudziu img, raso, kad reikia ivesti nuoroda, joks langelis, kur man ja ivest, nesisipaudzia...  doh.gif

šioje temoje #179 žinutė
greičiausiai jūsų naršyklė blokuoja pop-up langelių atsiradimą.
Papildyta:
ir po to puikiai įsikels smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 05 31, 14:18)
Naudoju ir fotki, ir photobucket;
su fotki, nuotraukų nerodo, o su photobucket - net įkelt neleidžia, nors nuotraukas ir visiškai sumažinu. Kai paspaudžiu "atsakyti" išmeta tą patį langą; g.gif
Redaguoju žinutę: jau atkasiau savo bėdas.  biggrin.gif

Tai kokios tos bėdos buvo, gal pasidalinsi, nes man nuotraukos irgi dingsta po pusdienio?....

QUOTE(taburete @ 2007 05 31, 16:06)
tuose fotki.com neuztenka vien tik ikelt nuotrauka, reikia po ja paspausti "share it". tada ismeta kita lapa, kuriame daug tos nuotraukos adresu. Tai imi tai, kur parasyta kazkaip Photo for Forums g.gif  kazkas panasaus. Tada ta nuotrauka nedingsta. (nuo vakar dar nedingo)

Bet labai mažas nuotraukas įdeda tokiu būdu. Nežinot, kaip didesnes įdėti?
Dar nežinau, ar išliks nes neseniai įdėjau. Per img dingdavo maždaug po pusdienio...
Atsakyti
help verysad.gif , niekaip nepavyksta prisegti nuotraukytes, raso, kad bendras failu dydis virsija nustatytu failu limita, jokiu fotkiu nesu dar ikelus ir nuotraukyte labai sumazinau. g.gif
Atsakyti