Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(Auges @ 2007 05 26, 22:14)

Tai čia dėl to laikrodžio į parašą smile.gif

ne būtinai į parašą bet aplamai, o parašą paminėjau kaip pvz smile.gif
Atsakyti
Aš noriu ikelti nuotrauka temoje apie gėles, ten yra padarytas prikabinimas, bet man vis tiek neisikelia. Kas čia galėtų būti? Ką aš ne taip darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 05 26, 23:53)
Aš noriu ikelti nuotrauka temoje apie gėles, ten yra padarytas prikabinimas, bet man vis tiek neisikelia. Kas čia galėtų būti? Ką aš ne taip darau?  g.gif

jeigu foto nori įkelti iš kompo per browse, įkeliamų foto dydis turi būti ne didesnis nei 30 kB. Mažiau problemų būna susikuriant internetinį albumą ir keliant iš ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2007 05 26, 21:01)
jeigu foto nori įkelti iš kompo per browse, įkeliamų foto dydis turi būti ne didesnis nei 30 kB. Mažiau problemų būna susikuriant internetinį albumą ir keliant iš ten  mirksiukas.gif

Pažiurėjau mano nuotraukos dydis 700 kb dėl to neįsikėlė. O kaip reikia susikurti internetinį albumą ir kokiu adresu?
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 05 27, 00:06)
Pažiurėjau mano nuotraukos dydis 700 kb dėl to neįsikėlė. O kaip reikia susikurti internetinį albumą ir kokiu adresu?

aš naudoju photobucket
susikursi savo account'ą ir ten galėsi kelti bet kokio dydžio foto smile.gif
Atsakyti
Aš ten užėjau tik nelabai suprantu kaip ten daryti, gal galit paaiškinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 05 27, 08:32)
Aš ten užėjau tik nelabai suprantu kaip ten daryti, gal galit paaiškinti  4u.gif

pirmiausia, reikia susikurti sąskaitą, t.y. paspausti mygtuką join now. Susikurti vartotojo vardą, slaptažodį, visus langelius užpildžius, į nurodytą pašto dėžutę sistema atsiųs registracijos patvirtinimą. Tuomet jau bus galima prisijungti su susikurtu vardu ir slaptažodžiu.
Prisijungus reikia paspausti nuorodą My album ir tuomet per browse galėsi įkelti foto iš kompo į internetinį albumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 05 27, 08:32)
Aš ten užėjau tik nelabai suprantu kaip ten daryti, gal galit paaiškinti  4u.gif

Čia paaiškinta su paveikslėliais wink.gif
Atsakyti
user posted image
bandymas
Atsakyti
bandymas

user posted image
Atsakyti
Ačiū už paaiškinimus
biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau iš karto už durną klausimą, bet perskaičiau beveik visą temą ir vistiek "nedašilo".
Nuotrauka įdėti išmokau. Bet kodėl jinai dingsta??
1. Aš jos neištrinu - ji būna mano albume fotki.com
2. Mano fotki.com net buna atidarytas kitame lange
3. Keliama nuotrauka yra albumo skyriuje public home-taigi ji yra išviešinta (ar ne g.gif )? Ten įeiti nėra slaptažodžio.

nesuprantu ko dar iš manęs reikia po velnių, kad nedingtų tos nuotraukos bent jau tą pačią dieną schmoll.gif
Atsakyti