Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

Jau ne kartą minėjau, kad kai kurios svetainės užsidėjusios draudimą, kad nesinaudotų niekas jų nuotraukėlėmis/paveiksliukais, todėl, įkėlus adresą per img, nerodo.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite patart kaip įkelt nuotrauką kad ji matytūsi žinutės tekste, niekaip nesuprantu, kiek aš bandau tai man padaro tik internetinę nuorodą į mano nuotraukas.
ačių iš anksto
Atsakyti
na ką ratas apsisuko cool.gif

QUOTE(Vikadi @ 2007 05 16, 15:43)
Sveikos,
Gal galite patart kaip įkelt nuotrauką kad ji matytūsi žinutės tekste, niekaip nesuprantu, kiek aš bandau tai man padaro tik internetinę nuorodą į mano nuotraukas.
ačių iš anksto

gal tu papasakok iš pradžių, kaip keli nuotrauką, o po to jau bandysim aiškintis, ką darai ne taip smile.gif
kartais problemą padeda išspręsti temos perskaitymas ax.gif
Atsakyti
man irgi su fotkem niekas nesigauna, kai tik spaudziu img, raso- iveskite nuoroda...ka as ne taip darau? fotkes adresa nusikopinau, o img neiseina paspaust..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuks: 16 gegužės 2007 - 18:35
QUOTE(emiliuks @ 2007 05 16, 19:34)
man irgi su fotkem niekas nesigauna, kai tik spaudziu img, raso- iveskite nuoroda...ka as ne taip darau? fotkes adresa nusikopinau, o img neiseina paspaust..

šioje temoje #179 žinutė
greičiausiai jūsų naršyklė blokuoja pop-up langelių atsiradimą.
Atsakyti
bandau-darauuser posted image
Papildyta:
nepavyko:(
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 21, 08:57)
bandau-darauuser posted image
Papildyta:
nepavyko:(

Ar nuotrauka "vieša"?
Atsakyti
O kaip ikelti savo nuotrauka. Pavizdziui noriu ikelti nufotografavusi kokius baldus ir neina. Kiti kazkaip ikelia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 05 22, 10:22)
O kaip ikelti savo nuotrauka. Pavizdziui noriu ikelti nufotografavusi kokius baldus ir neina. Kiti kazkaip ikelia.  g.gif

tai sakau, man tik per ta Photobucket pavyko..
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2007 05 22, 10:22)
O kaip ikelti savo nuotrauka. Pavizdziui noriu ikelti nufotografavusi kokius baldus ir neina. Kiti kazkaip ikelia.  g.gif

turi susikurti internetinį albumą, kad ir photobucket'e, įkelti savo nuotraukas iš kompo. Įkėlus foto, prie kiekvienos foto bus toks langelis IMG code su nuoroda, ją reikia įkelti per IMG į SM langą ir viskas ok 4u.gif
Atsakyti
mmm...o nuotraukas gali ikelti sio tinklapio vartotojai parase tik tam tikra zinuciu skaiciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievut @ 2007 05 22, 15:45)
mmm...o nuotraukas gali ikelti sio tinklapio vartotojai parase tik tam tikra zinuciu skaiciu? 4u.gif

tikrai ne schmoll.gif
tokio dalyko negirdėjau smile.gif
Atsakyti