Jau ne kartą minėjau, kad kai kurios svetainės užsidėjusios draudimą, kad nesinaudotų niekas jų nuotraukėlėmis/paveiksliukais, todėl, įkėlus adresą per img, nerodo....
na ką ratas apsisuko
gal tu papasakok iš pradžių, kaip keli nuotrauką, o po to jau bandysim aiškintis, ką darai ne taip
kartais problemą padeda išspręsti temos perskaitymas
QUOTE(Vikadi @ 2007 05 16, 15:43)
Sveikos,
Gal galite patart kaip įkelt nuotrauką kad ji matytūsi žinutės tekste, niekaip nesuprantu, kiek aš bandau tai man padaro tik internetinę nuorodą į mano nuotraukas.
ačių iš anksto
Gal galite patart kaip įkelt nuotrauką kad ji matytūsi žinutės tekste, niekaip nesuprantu, kiek aš bandau tai man padaro tik internetinę nuorodą į mano nuotraukas.
ačių iš anksto
gal tu papasakok iš pradžių, kaip keli nuotrauką, o po to jau bandysim aiškintis, ką darai ne taip
kartais problemą padeda išspręsti temos perskaitymas
man irgi su fotkem niekas nesigauna, kai tik spaudziu img, raso- iveskite nuoroda...ka as ne taip darau? fotkes adresa nusikopinau, o img neiseina paspaust..
QUOTE(emiliuks @ 2007 05 16, 19:34)
man irgi su fotkem niekas nesigauna, kai tik spaudziu img, raso- iveskite nuoroda...ka as ne taip darau? fotkes adresa nusikopinau, o img neiseina paspaust..
šioje temoje #179 žinutė
greičiausiai jūsų naršyklė blokuoja pop-up langelių atsiradimą.
QUOTE(Manyka @ 2007 05 21, 08:57)
Ar nuotrauka "vieša"?
O kaip ikelti savo nuotrauka. Pavizdziui noriu ikelti nufotografavusi kokius baldus ir neina. Kiti kazkaip ikelia.
QUOTE(Dakie @ 2007 05 22, 10:22)
O kaip ikelti savo nuotrauka. Pavizdziui noriu ikelti nufotografavusi kokius baldus ir neina. Kiti kazkaip ikelia.
tai sakau, man tik per ta Photobucket pavyko..
QUOTE(Dakie @ 2007 05 22, 10:22)
turi susikurti internetinį albumą, kad ir photobucket'e, įkelti savo nuotraukas iš kompo. Įkėlus foto, prie kiekvienos foto bus toks langelis IMG code su nuoroda, ją reikia įkelti per IMG į SM langą ir viskas ok
QUOTE(Ievut @ 2007 05 22, 15:45)
mmm...o nuotraukas gali ikelti sio tinklapio vartotojai parase tik tam tikra zinuciu skaiciu?
tikrai ne
tokio dalyko negirdėjau