Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(Ambrozija @ 2007 04 27, 09:34)
Man neranda to paveikslėlio išvis  rolleyes.gif

o vakar tai ir aš jį mačiau cool.gif
Atsakyti
o negalima ikelti paveiksliuko is savo kompiuterio???beto kai keliu is savo kompiuterio man paraso, kad "Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami"...ka tai turetu reiksti...[COLOR=orange][FONT=Geneva] 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 04 30, 10:53)
o negalima ikelti paveiksliuko is savo kompiuterio???beto kai keliu is savo kompiuterio man paraso, kad "Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami"...ka tai turetu reiksti...[COLOR=orange][FONT=Geneva] 4u.gif

nu paveiksleli,tai jau ismokau ikelti ir viskas OK,nu net nuotrauku negaliu ikelti.Man irgi raso,kad dinaminiai puslapiai neleidziami.Visaip bandau,bet....I savo galerija ikeliu nera problemu,bet net is supermamos galerijos as i foruma negaliu ikelt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2007 04 30, 14:08)
nu paveiksleli,tai jau ismokau ikelti ir viskas OK,nu net nuotrauku negaliu ikelti.Man irgi raso,kad dinaminiai puslapiai neleidziami.Visaip bandau,bet....I savo galerija ikeliu nera problemu,bet net is supermamos galerijos as i foruma negaliu ikelt schmoll.gif

Kai nusikopijuoji paveikslėlio internetinį adresą (iš savo galerijos ar kitos svetainės), tai keli per kodą img wink.gif
Atsakyti
[quote=Ambrozija,2007 05 01, 11:33]Kai nusikopijuoji paveikslėlio internetinį adresą (iš savo galerijos ar kitos svetainės), tai keli per kodą img wink.gif
jau sita tema visa perskaiciau ir keliu per IMG,bet schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 01 gegužės 2007 - 19:26
QUOTE(vida/d @ 2007 05 01, 20:26)
jau sita tema visa perskaiciau ir keliu per IMG,bet  schmoll.gif

vida/d, parašyk detaliai, kaip bandai įkelti nuotrauką, bandykim išspręsti šią problemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2007 05 01, 20:26)
jau sita tema visa perskaiciau ir keliu per IMG,bet  schmoll.gif

Na...dar gali būti, kad tau visai neiššoka img langelis rolleyes.gif Taip būna, kai atsinaujini IE naršyklę smile.gif Pasiskaityk šią žinutę wink.gif
Atsakyti
ka darau ne taip, niekaip neikeliu nuotraukos, meta kad reikalnga nuoroda, nors ir kopijuoju adresa, bet nuorodos langelio neismeta schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 05 02, 16:27)
ka darau ne taip, niekaip neikeliu nuotraukos, meta kad reikalnga nuoroda, nors ir kopijuoju adresa, bet nuorodos langelio neismeta  schmoll.gif  verysad.gif

reikia kopijuoti ne adresą, o paspausti ant paveiksliuko su dešiniu pelės klavišu, pasirinkti image properties ir nukopijuoti paveikslėlio adresą. Tuomet SM sukurti žinutę ir per IMG įkopijuoti tą adresą 4u.gif

o jeigu neiššoka pati IMG nuoroda, tuomet paskaityk čia pradedant #328 žinute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo node: 02 gegužės 2007 - 17:50
QUOTE(node @ 2007 05 02, 15:42)
reikia kopijuoti ne adresą, o paspausti ant paveiksliuko su dešiniu pelės klavišu, pasirinkti image properties ir nukopijuoti paveikslėlio adresą. Tuomet SM sukurti žinutę ir per IMG įkopijuoti tą adresą  4u.gif

o jeigu neiššoka pati IMG nuoroda, tuomet paskaityk čia pradedant #328 žinute.

tada ismeta klaida dinaminiai psl neleidziami g.gif o adresas baigiasi skaiciukais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inga-uk @ 2007 05 03, 13:56)
tada ismeta klaida dinaminiai psl neleidziami  g.gif o adresas baigiasi skaiciukais  verysad.gif

Skaičiukais adresas baigtis negali, turi baigtis plėtiniais .jpg, .gif ir pan.
Pabandyk tą paveikslėlį išsisaugoti kompiuteryje .jpg plėtiniu ir tada įsikelti į savo galeriją, kad ir kokiam www.photobucket.com ir tada kelti į SM.
Turėtų būti viskas ok 4u.gif
Atsakyti
aciu, viskas dabar ok, pas mane po jpg buvo dar daug skaiciu todel ir neleido smile.gif , bet isikele labai maza kazko tik g.gif
Atsakyti