QUOTE(Heidėja @ 2007 04 20, 08:09)
AsJa, tavo
328 žinutės dėka pavyko (pagaliau) pastebėti eilutę viršuje
"This website is using a sripted window to ask you for information", nuspaudus ją ir spustejus Temporaryli Allow Sripted Windows, pagaliau iššoka langelis
Bet įvedus int.nuotraukytės adrsesą, vis tiek lape nuotrauka neatsidaro, o tik matosi eilutė, kurią paspaudus matau nuotrauką.
Jau esu teisingame kelyje. Gal dar kas nors gali pažiūrėti, ką dar darau NE TAIP?
Ačiū už kantrybę.
Šio ryto mano BANDYMAS:
My Webpage
Tai atsiradus eilutei
This wevsite is using......, spaudžiate su pele ant šios atsiradusio eilutės (o ne ant IMG ar Http nuorodos), atsidaro papildomas langas su užrašu
Temporaly Allows... tada su pele
spaudažte ant jo (o ne IMG ar HTTP). Viskas dingsta ir tik
ir tada spaudžiate IMG arba Http, ir viskas turtėtų įsikelti sena tvarka. Nuo traukai įkelti spaudžiate IMG, tekstui Http.
O tada jeigu jums neleidžia įkelti nuotraukos, pačiame žinutės viršuje yra parašyta - kodėl, kaip paspaudžiate - skelbti naują žinutę - ji nepasiskelbia, tada pačiame žinutės viršuje perskaitote, kad jūsų atveju - dinaminiai puslapiai neleidžiami, leidžiama įsikelti tik tam tikrų formatų nuotraukas jpg. ir pan. (kad būtu tokia nuotraukos pabaiga)(apie tai temoje parašyta) jūsų nuotraukos formatas yra netinkamas - neleis įkelti.
Tada atsitokite ant pačios nuotraukos, (o ne kopijuokite adresą iš įrankių juostos), ir per Properties nusikopijuokite nuotraukos adresą ir per IMG įsikelkite.
Nežinau, man leidžia įsikelti.