Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(Luety @ 2007 04 08, 16:59)
Sveiki,mielieji.Gal kas galite paaiskinti,kodel,norint patalpinti paveiksleli is interneto tekste,nukopinus jo adresa ir bandant atidaryti IMG langeli,jis neatsidaro,o pranesa:"Error!Privalote ivesti nuoroda.".Taip pat ir su http:// langeliu.Kur ta nuoroda ivesti,jei niekas neatsidaro?Ar cia koks gedimas?Dekoju is anksto.

Čia 328 žinutė
žiūrėti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 16 birželio 2007 - 17:41
O kodėl man neatsidaro IMG langas, jį paspaudus išmeta užrašą ERROR, privalote įvesti nuorodą. Kur ją įvesti? Pakonsutuokit kas nors, nes jau nebeturiu vilties, kad pavyks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 04 19, 14:35)
O kodėl man neatsidaro IMG langas, jį paspaudus išmeta užrašą ERROR, privalote įvesti nuorodą. Kur ją įvesti? Pakonsutuokit kas nors, nes jau nebeturiu vilties, kad pavyks verysad.gif

kai paspaudi IMG, atsidaro toks langas, ten įvedi paveiksliuko adresą ir spaudi "gerai". Ir viskas.
Error... šį užrašą tau rodo todėl, kad į jį neįrašai paveiksliuko adreso.
Atsakyti
čia gali būti tas atvejis, kai interneto naršyklė blokuoja taip vadinamų pop-up pasirodymą ir už tai Heidėjai išvis neatsiranda lentelė, kur įvesti nuorodą g.gif

Paprasčiausias būdas, jei nežinai, kaip panaikinti pop-up langų blokavimą, įkopijuoti į sm langą paveiksliuko adresą, ir tiek jo priekyje, tiek gale įrašyti [IMG]
Atsakyti
va čia yra dar kitas pasiūlymas: http://www.supermama...?...2679&st=168
#179 žinutė

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidėja @ 2007 04 19, 15:35)

O kodėl gi nepakėlus akutes viena žinute aukščiau ir nepasiskaityti paaiškinimo?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 04 19, 21:10)
O kodėl gi nepakėlus akutes viena žinute aukščiau ir nepasiskaityti paaiškinimo?

Skaičiau paaiškinimus, ačiū ax.gif Bet kad paspaudus IMG tas langelis net neatsidaro. Lengva sakyt-mėgink blush2.gif , išmėginau visus variantus, dar liko vienas - tai rašyt ranka [IMG] ir tada jau int.adresą. Mėginsiu. 4u.gif

Papildyta:
http://creative.gett...tator/10A_4.jpg
P.S. ir ką dabar darau ne taip? ax.gif Matosi tik int.nuotraukos adresas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidėja: 19 balandžio 2007 - 22:56
http://img54.imagesh...8b3a5efccg1.gif

Čia pamėginau per http://www.imageshack.us/, bet vis tiek, atviruko nesimato, o tik jo internt. ardesas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidėja: 19 balandžio 2007 - 23:14
QUOTE(AsJa @ 2007 04 12, 20:17)

AsJa, tavo 328 žinutės dėka pavyko (pagaliau) pastebėti eilutę viršuje "This website is using a sripted window to ask you for information", nuspaudus ją ir spustejus Temporaryli Allow Sripted Windows, pagaliau iššoka langelis 4u.gif Bet įvedus int.nuotraukytės adrsesą, vis tiek lape nuotrauka neatsidaro, o tik matosi eilutė, kurią paspaudus matau nuotrauką. Jau esu teisingame kelyje. Gal dar kas nors gali pažiūrėti, ką dar darau NE TAIP?
Ačiū už kantrybę. wub.gif

Šio ryto mano BANDYMAS:
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heidėja: 20 balandžio 2007 - 07:15
QUOTE(Heidėja @ 2007 04 20, 08:09)
AsJa, tavo 328 žinutės dėka pavyko (pagaliau) pastebėti eilutę viršuje "This website is using a sripted window to ask you for information", nuspaudus ją ir spustejus Temporaryli Allow Sripted Windows, pagaliau iššoka langelis 4u.gif Bet įvedus int.nuotraukytės adrsesą, vis tiek lape nuotrauka  neatsidaro, o tik matosi eilutė, kurią paspaudus matau nuotrauką. Jau esu teisingame kelyje. Gal dar kas nors gali pažiūrėti, ką dar darau NE TAIP?
Ačiū už kantrybę. wub.gif

Šio ryto mano BANDYMAS:
My Webpage

Tai atsiradus eilutei This wevsite is using......, spaudžiate su pele ant šios atsiradusio eilutės (o ne ant IMG ar Http nuorodos), atsidaro papildomas langas su užrašu Temporaly Allows... tada su pele spaudažte ant jo (o ne IMG ar HTTP). Viskas dingsta ir tik
ir tada spaudžiate IMG arba Http, ir viskas turtėtų įsikelti sena tvarka. Nuo traukai įkelti spaudžiate IMG, tekstui Http.

O tada jeigu jums neleidžia įkelti nuotraukos, pačiame žinutės viršuje yra parašyta - kodėl, kaip paspaudžiate - skelbti naują žinutę - ji nepasiskelbia, tada pačiame žinutės viršuje perskaitote, kad jūsų atveju - dinaminiai puslapiai neleidžiami, leidžiama įsikelti tik tam tikrų formatų nuotraukas jpg. ir pan. (kad būtu tokia nuotraukos pabaiga)(apie tai temoje parašyta) jūsų nuotraukos formatas yra netinkamas - neleis įkelti.

Tada atsitokite ant pačios nuotraukos, (o ne kopijuokite adresą iš įrankių juostos), ir per Properties nusikopijuokite nuotraukos adresą ir per IMG įsikelkite.
Nežinau, man leidžia įsikelti.

user posted image
Atsakyti
bandau user posted image

doh.gif zioplė. clap.gif alc.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 26, 21:10)

Man neranda to paveikslėlio išvis rolleyes.gif
Atsakyti