nu,cia baigiasi html,bet as persiunciau kitai forumietei ,tai ji ja idejo i foruma ,o man pirmai neisejo,bandau dar karta.Reik pasiulyt,kad atidarytu tema "Bandau"ar "Mokausi"Kazka panasaus,kur galima butu "tersti".
Dar yra šiokia tokia problemėlė, jau ne kartą rašiau, kad iš fotki.com nuotraukų nesimato. Kurkite kitur savo albumus
.html - tai ne paveiksliuko adresas, o internetinio puslapio, kuriame yra paveiksliukas adresas - ir neįmanoma įdėti paveiskliuko per img mygtuką su adresu .html - nes tai nėra paveiksliukas.
.html - yra nuoroda į puslapį.
Papildyta:
O dabar jau ta nuotrauka ištrinta iš albumo kiek matau
.html - yra nuoroda į puslapį.
Papildyta:
QUOTE(Auges @ 2007 03 19, 08:27)
Jūsų žinutėje nuoroda atrodo taip:
HTML - tai nėra nuotraukos adresas, tai internetinio puslapio adresas.
Nuotraukos adresas baigiasi .jpg
O štai taip atrodo tikrasis jūsų nuotraukos adresas:
CODE
[IMG]http://public.fotki.com/monyte123/musu-vaikai/geddes38.html[/IMG]
HTML - tai nėra nuotraukos adresas, tai internetinio puslapio adresas.
Nuotraukos adresas baigiasi .jpg
O štai taip atrodo tikrasis jūsų nuotraukos adresas:
CODE
[IMG]http://images21.fotki.com/v631/photos/1/1115990/4726399/geddes38-vi.jpg[/IMG]
O dabar jau ta nuotrauka ištrinta iš albumo kiek matau
QUOTE(Pigalica @ 2007 03 20, 00:35)
Dar yra šiokia tokia problemėlė, jau ne kartą rašiau, kad iš fotki.com nuotraukų nesimato. Kurkite kitur savo albumus
Aš taip pat pirma susikūriau fotki.com(nelaikė), susikūriau ir kitą ...vėliau radau paaiškinimą, kad iš fotki.com per kitur reikia kopint adresą, na nežinau kiek ilgai... mano atveju 6d. kaip laiko.
Daryt taip: atidaryt norimą fotkę, tada apačioje yra chare photos, atsidaryt čia ir tada nukopint pačią paskutinę nuorodą, sako, tada laiko ilgiau, nei per properties.
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 20, 08:46)
Daryt taip: atidaryt norimą fotkę, tada apačioje yra chare photos, atsidaryt čia ir tada nukopint pačią paskutinę nuorodą, sako, tada laiko ilgiau, nei per properties.
Ar skiriasi pats adresas taip kopijuojant nuo per properties?
QUOTE(Ambrozija @ 2007 03 21, 17:06)
Na, atleiskit, kad ekspermentuoju, bet aš šito albumo nesuprantu. Tą variantą vieną kartą tik ir bandžiau, nuotrauka dar matosi.
Šiandien pažiūrėjau visai kitaip atidarinėja.
Čia, kai atidaro nutrauką per chare pfoto, visai kitaip nei anksčiau ir rodo tik mažą...
arba leidžia kopint tik originalaus dydžio nuotrauką.
... noriu pažiūrėt dėl laikymo, galėsit ištrint šią žinutę.
sveiki, na man paspaudus ant IMG, neleidzia ikelti nuorodos ,o iskart meta lentele: Error.Privalote ivesti nuoroda!Gal ka ne taip darau,kad nepavyksta?
QUOTE(inguliux @ 2007 03 21, 21:59)
sveiki, na man paspaudus ant IMG, neleidzia ikelti nuorodos ,o iskart meta lentele: Error.Privalote ivesti nuoroda!Gal ka ne taip darau,kad nepavyksta?
Pasiskaitykite va Čia http://www.supermama...?...6908&st=324
as norejau paklausti, ar neimanoma ikelti nuotraukos is savo kompiuterio?
QUOTE(vavux @ 2007 03 25, 20:42)
as norejau paklausti, ar neimanoma ikelti nuotraukos is savo kompiuterio?
Tik surinkus tam tikrą kiekį žinučių galėsi kelti nuotraukas tiesiai iš savo kompiuterio į žinutes, bet ir tai ne visose temose
QUOTE(Pigalica @ 2007 03 19, 23:35)
Kaip tai nsimato? Nematai? Man tik klausimas iskilo,kodel kartais ideda didele,o kartasi maza,kartais ant mazos galima uzklikint ir pasidaro didele,katais ne. O ,kad nuotr.laiko 6 dienas tai dar geriau(na,nebent tai bus is skelbimu lenta ideta ntr.),bet mano jau daugiau kaip 6 dienos kabo.
QUOTE(monyte @ 2007 03 26, 16:37)
Kaip tai nsimato? Nematai?
Ar tu iš savo albumo ją kėlei? Kažkodėl įtariu, kad ne...