Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(*ele* @ 2007 02 24, 12:26)
VALIUTE, tai gal zinai kaip ikelti is fotofabriko.

Labai paprastai, kaip ir keliant iš bet kurio kito puslapio. Tik nepamiršk albumo padaryti viešu 4u.gif Žiūriu pas tave viena nuotrauka įkelta ir spėju, kad nepaviešinta mirksiukas.gif Fotofabrike po nuotrauka reikia paspausti ant pavaizduotų kelių žmogeliukų, tada nuotrauka bus prienama visiems 4u.gif
Atsakyti
Tai įkelt jin kelia teisingai kiek matau. Tiek kad tai ką kelia nėra vieša, užtat ir nesimato unsure.gif
Atsakyti
man raso kad dinaminiai puslapiai [IMG] zymese neleidzemi. kaip suprast?? jaj galit tai parasykit nuo pradziu iki galo kur ka spaust kur ka daryt ir pan MALDAUJU!!!!!
Atsakyti
QUOTE(vysniuke511 @ 2007 03 04, 17:23)
man raso kad dinaminiai puslapiai [IMG] zymese neleidzemi. kaip  suprast?? jaj galit tai parasykit nuo pradziu iki galo kur ka spaust kur ka daryt ir pan MALDAUJU!!!!!

perskaityk nors pirmą puslapį šios temos mirksiukas.gif 4u.gif sekmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalita: 04 kovo 2007 - 18:25
Kaip į žinutę įkelti du ar daugiau atvirukų (nuorodų į juos) g.gif , man kažkodėl išeina tik po vieną verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 05, 13:12)
Kaip į žinutę įkelti du ar daugiau atvirukų (nuorodų į juos)  g.gif , man kažkodėl išeina tik po vieną verysad.gif

Taip pat, kaip ir vieną... Kiekvienam naujam paveiksliukui atidarant vis naują [IMG] žymę mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 03 05, 14:40)
Taip pat, kaip ir vieną... Kiekvienam naujam paveiksliukui atidarant vis naują [IMG] žymę mirksiukas.gif  4u.gif

blink.gif nu nesigauna blush2.gif , man tą patį, paskutinį kelia ir viskas...nesuprantu, ko nedadarau g.gif
... nusikopijuoju vieno paveikslėlio, antro adresą ... grįžtu į žinutės atsakymo lapą, spaudžiu IMG , į žinutę nukopijuoja antrą paveiksliuką. Vėl spaudžiu IMG ir vėl rodo tą patį, o ne kitą doh.gif
Vieninteliu būdu išėjo lotuliukas.gif įkėlus vieną paveikslėlį, išsiunčiau žinutę, po to vėl spaudžiau keisti, grįžau, nukopijavau antrą pav. , įkėliau ir taip gavosi du smartass.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 06, 08:46)
blink.gif  nu nesigauna  blush2.gif , man tą patį,  paskutinį kelia ir viskas...nesuprantu, ko nedadarau  g.gif
... nusikopijuoju vieno paveikslėlio, antro adresą ... grįžtu į žinutės atsakymo lapą, spaudžiu IMG , į žinutę nukopijuoja antrą paveiksliuką. Vėl spaudžiu IMG ir vėl rodo tą patį, o ne kitą  doh.gif
Vieninteliu būdu išėjo  lotuliukas.gif  įkėlus vieną paveikslėlį, išsiunčiau žinutę, po to vėl spaudžiau keisti, grįžau, nukopijavau antrą pav. , įkėliau ir taip gavosi du smartass.gif  hihihi.gif

hihihi.gif
tai reikia kiekvieną adresą atskirai kopijoti..atidarai IMG įkeli adresiuką,po to vel eini kopini adresiuką, grižti spaudi IMG, įklijuoji adresiuką i t.t

4u.gif sekmės
Atsakyti
QUOTE(Dalita @ 2007 03 06, 10:09)
hihihi.gif
tai reikia kiekvieną adresą atskirai kopijoti..atidarai IMG įkeli adresiuką,po to vel eini kopini adresiuką, grižti spaudi IMG, įklijuoji adresiuką i t.t

4u.gif sekmės

Bandžiau ir taip, tai tada tas pirmas dingsta, kol "pareinu" su antru lotuliukas.gif
user posted image blink.gif eisiu dar bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 06, 09:26)
Bandžiau ir taip, tai tada tas pirmas dingsta, kol "pareinu" su antru  lotuliukas.gif
user posted image  blink.gif  eisiu dar bandysiu rolleyes.gif

Atidaryk du langus ar kiek tau reikia mirksiukas.gif vienam Sm kur atsakinėji į žinutę,kitą langą kur adresai ir taip varinėji iš vieno pusl į kitą kol įkelįi ką nori 4u.gif
bent aš taip darau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalita: 06 kovo 2007 - 10:04
user posted image kad man tik vienas langas atsidaro verysad.gif , kiti "lentom užkalti" g.gif
Atsakyti
kAIP ČIA DABAR..
DARKARTA...
ATIDARAI SM, nuleidi žemyn ,spaudi "- "dešnej pusei viršui(pas mane parasyta Microsft internet Exsplover..) narsykle smile.gif tada vėl atidarai Nauja langa kaip įeini į SM (tik adresas pvz kur tavo norimi paveikliukai)...ir kopini adresiuka.ji nuleidi zemyn kaip ir SM..spaudi sumažinta SM (jis vel atsidaro per visa ekrana) ir iklijuoji i IMG adresiuka..
ir tai sokineji is pusl i kita pusl mirksiukas.gif
zinok ,jau smulkiau nebezinau kaip paaiskint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalita: 06 kovo 2007 - 11:14