Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(Kosta @ 2007 01 11, 16:58)
Kai bandau iš interneto įkelti nuotrauką ir spaudžiu IMG, išmeta užrašą "Error! Privalote įvesti nuorodą"
Anksčiau išmesdavo lentelę ir galėdavau įkelti nuotrauką...  O dabar tokios lentelės neišmeta  verysad.gif

Vadinas, naršyklė blokuoja iššokamus langus rolleyes.gif Jei naudoji Internet Explorer naują versiją, tai eik į Tools> poput blocker > turn off popup blocker
Atsakyti
Labas,
Ambrozija, padariau, kaip rašei, bet vis tiek tą patį meta....
Atsakyti
Nesinaudoju visai IE, tai negaliu smulkiau paaiškint ax.gif Pabandyk nueit į skyrelį "Mamos kompiuteris", gal ten rasi atsakymą rolleyes.gif
Atsakyti
Dėkui, Ambrozija, pabandysiu paieškot..
Atsakyti
O man nieko neraso apie klaidas, tiesiog skelbimas ir uzbrauktas fotoaparatas! ka daryti? Perskaiciau jau tiek paaiskinimu sitoj temoj, lyg tai ir viskas aisku, ir adresa pilnai rasau ir vis tiek nesigauna. Padekit prasau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(machita @ 2007 01 19, 16:08)
O man nieko neraso apie klaidas, tiesiog skelbimas ir uzbrauktas fotoaparatas! ka daryti? Perskaiciau jau tiek paaiskinimu sitoj temoj, lyg tai ir viskas aisku, ir adresa pilnai rasau ir vis tiek nesigauna. Padekit prasau.
user posted image

O gal nepaviešinai nuotraukos, todėl ir nerodo g.gif
Atsakyti
As nesuprantu kodel man neleidzia ikelt vis raso dinaminiai puslapiai neleidziami??
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 01 21, 12:32)
As nesuprantu kodel man neleidzia ikelt vis raso dinaminiai puslapiai neleidziami??

Man ta pati raso. Ko nebandziau, viska perskaiciau, niekas nepadeda. Neleidzia ir tiek-dinaminiai puslapiai neleidziami ir viskas.
Atsakyti
foto tokios pat mazos islieka ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giletaite: 21 sausio 2007 - 23:06
QUOTE(taibent1 @ 2007 01 21, 13:03)
Man ta pati raso. Ko nebandziau, viska perskaiciau, niekas nepadeda. Neleidzia ir tiek-dinaminiai puslapiai neleidziami ir viskas.

Pasiskaityk wink.gif

P.s. ne gi taip sunku pereit temą ir susirast atsakymą g.gif Arba juk galima pasinaudot paieška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 01 22, 12:18)
Pasiskaityk wink.gif

P.s. ne gi taip sunku pereit temą ir susirast atsakymą g.gif Arba juk galima pasinaudot paieška smile.gif

Skaiciau visa tema! Paieska naudotis moku, bet aciu uz rupesti!
Atsakyti
user posted image hm,gal ir man paviko??? g.gif verysad.gif pasirodo ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žana: 24 sausio 2007 - 19:33