Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

QUOTE(awiux @ 2006 10 28, 18:34)
LABUKAS

GAL KAS SUSIDŪRĖT SU PROBLEMA, KAD NELEIDŽIA  ĮKELT FOTO ARBA PAEIKSLIUKO...NUSIKOPIJUOJU IMG KODĄ IR ČIA RAŠANT ŽINUTĘ SPAUDŽIU IMG IR IŠMETA TOKĮ UŽRAŠĄ : EROR PRIVALOTE ĮVESTI NUORODĄ...NU BET KUR MAN JĄ VESTI, JEI TA LENTELĖ NEATSIDARO , JOS NEBEIŠMETA  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ...
PADĖKITE  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man irgi ta pati problema!!! Ka daryti?
SuperTruper, pasiulei ranka suvesti nuoroda...kur tai padaryti? Ar toje eiluteje zemiau, iskart po http ir IMG mygtuku???
O kodel mums taip yra, kad nebeveikie tie http ir IMG mygtukai? Negi visada reikes ranka ivedineti????
Kaip pataisyti sia problema???
Noreciau pagalbos ax.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
O jei gale nuotraukos tik skaiciai??? nesuprantu- valanda skaiciau visus pasikalbejimus, viska darau, kaip sakot, bet man raso "Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami", o prie nuotrauku ikeltu i fotki gale yra skaiciai
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 11 16, 17:47)
Man irgi ta pati problema!!! Ka daryti?
SuperTruper, pasiulei ranka suvesti nuoroda...kur tai padaryti? Ar toje eiluteje zemiau, iskart po http ir IMG mygtuku???

Noreciau pagalbos ax.gif
Aciu 4u.gif

Aš ne SuperTruper, bet atsakysiu:
Žinutėje ranka suvesti reikia kvadratinius skliaustelius, jie yra prie enter klavišo, skliausteliose rašai IMG, tada nukopijuoji paveiksliuko adresą, po jo vėl rašai tuos skliaustelius, tik viduje reikia rašyti /IMG 4u.gif sekmės mirksiukas.gif
Atsakyti

! 
Ši tema skirta tik klausimams, o ne paveikslėlių kėlimui. Todėl daugumą žinučių buvo ištrintos.
Atsakyti
MAN TAIP PAT NELEIDŽIA ĮKELTI PAVEIKSLIUKŲ blink.gif PASPAUDUS IMG VISADA IŠMESDAVO LENTELE KUR IKELDAVAU ADRESA PAVEIKSLIUKO IR PROBLEMŲ NEBŪDAVO,O DABAR IŠMETA "EROR.PRIVALOTE ĮVESTI NUORODĄ" unsure.gif BET ŠITA PROBLEMA ATSIRADO TADA,KAI PERINSTALIAVAU KOMPIUTERĮ IR SUINSTALIAVO TĄ NAUJASNĘ INTERNETO VERSIJĄ g.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2006 12 03, 11:51)
MAN TAIP PAT NELEIDŽIA ĮKELTI PAVEIKSLIUKŲ  blink.gif PASPAUDUS IMG VISADA IŠMESDAVO LENTELE KUR IKELDAVAU ADRESA PAVEIKSLIUKO IR PROBLEMŲ NEBŪDAVO,O DABAR IŠMETA "EROR.PRIVALOTE ĮVESTI NUORODĄ"  unsure.gif  BET ŠITA PROBLEMA ATSIRADO TADA,KAI PERINSTALIAVAU KOMPIUTERĮ  IR SUINSTALIAVO TĄ NAUJASNĘ INTERNETO VERSIJĄ  g.gif

Čia ne dėl windowsų, o tavo naršyklė nustatyta, kad nerodytų visų iššokamų puslapių rolleyes.gif

Kokią naršyklę naudoji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2006 12 03, 13:21)
Kokią naršyklę naudoji g.gif[/color]

kadangi šiuose reikaluose nelabai gaudausi blush2.gif tai gal kad Windows Internet Ehplorer 7 (ar gali būt blush2.gif )
Atsakyti
O tai kur pabandyti ikelti nuotrauka???????? Nes taip ir vargstu. Sudetinga ta SM mad.gif
Atsakyti
QUOTE(dainaut @ 2006 12 06, 22:04)
O tai kur pabandyti ikelti nuotrauka???????? Nes taip ir vargstu. Sudetinga ta SM mad.gif

SUsikūri internetinį fotoalbumą, ten sukeli visas nuotraukėles. Tada nukopijuoji nuotraukėlių adresus ir keli į SM forumą per koda [img] wink.gif
Atsakyti
Turiu susikurus bent 3 fotoalbumus ir niekas cia nesikelia, nes ta nelemta galune JPEG ir niekaip neiseina jos pakeist.
Atsakyti
tai kad jpeg galūnė kuo puikiausiai tinka

QUOTE(Patieška @ 2006 03 04, 11:41)
Pradžioj įsikeli nuotrauką ar norimą paveikslėlį (jei jie ne internete) į kokį internetinį albumą. Pvz. mokymuisi galit naudotis šituo albumu (spaudžiat log in, username: supermamoms, password: pamokos), įsikeliat norimą paveikslėlį (browse). Paskui pvz.šiame albume viskas yra super paprasta, nes apačioje yra nurodyti trys to paveikslėlio kodai , nusikopijuojat tą, kuris prasideda į IMG į žinutę ir viskas.
user posted image
Kitokiuose albumuose (ar tiesiog bet kur kitur internete), kur tų kodų nėra, ant paveikslėlio spaudžiat dešinį pelės klavišą, einat į properties ir ten nusikopijuojat paveikslėlio adresą (url). Rašydami žinutę spaudžiat IMG mygtuką ir į jį įkopinat tą adresą (paste arba ctrl+v mygtukų pagalba).

Gal pravers...
Atsakyti
Turiu įsidėjus nuotraukų į Fotki.com, bet jos visos baigiasi skaičiais verysad.gif Kaip man įkelti nuotrauką iš šio albumo? Nejaugi reikia perkelti i photobucket.com? Gal yra galimybė iš fotki.com Ačiū
Atsakyti