Įkraunama...
Įkraunama...

Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba

Bandau
http://www.foto.lt/d...7270&type=small
Papildyta:
http://www.foto.lt/d...7270&type=small[/IMG]
Papildyta:
QUOTE(dainaut @ 2006 10 16, 10:53)

Nors nusisauk doh.gif
Niekaip neiseina. Atrodo ir ne pirma karta prie kompo. verysad.gif
Atsakyti
dainaut ir neišeis, nes galūnė nesibaigia gif/jpg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2005 10 20, 17:53)
Ach tai niekas jums nepaaiškina vadinas  tongue.gif Hm, pasikartosiu, negi sunku  tongue.gif Taip pat daroma ir su nuotraukomis (jei neturi 100 žinučių ar nėra temoje Browse galimybės) . Tik prieš tai jos turi būti patalpintos kokiame internetiniame fotoalbume ar pan. Aš asmeniškai dedu jau sumažintas iki reikiamo dydžio. O tada tiek su nuotraukomis, tiek su atvirukais/paveikslėliais iš interneto (ne iš kompiuterio) darrroma taip:

1. Spaudi dešinį klavišą ant paveikslėlio ar nuotraukos ir eini į Properties
user posted image
2. Nusikopijuoji adresą
user posted image
3. Grįžti į rašomą tekstą, spaudi langutį IMG ir į atsidariusį naują langą įpeistini (Ctrl + v) tą nusikopintą adresą.
user posted image
4. Spaudi OK ir viskas atsiduria tekste  (kaip formulė sakykim  biggrin.gif )
user posted image

Bet tai tinka tik tuo atveju kai kalbama apie internete patalpinto vaizdelio įkėlinėjimą į tekstą. Tuo būdu savo kompiuteryje esančios nuotraukos neįkelsi (nebent tai būtų patalpinta kokiame internetiniame fotoalbume ar dienoraštyje).
Na ir vis tik neleidžia įkelti kai kurių vaizdelių formatų. Bet tas ne taip dažnai pasitaiko  tongue.gif

Labas Patieska ka man patartum keisti ar daryti jei mano nuotraukytes yra www.foto.lt albume bet su JPEG formate ir man ju neleidzia ikelti per IMG.? verysad.gif blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2006 10 20, 22:42)
Labas Patieska ka man patartum keisti ar daryti jei mano nuotraukytes yra www.foto.lt albume bet su JPEG formate ir man ju neleidzia ikelti per IMG.?  verysad.gif  blush2.gif  verysad.gif

Jei turi kompe kokią nors foto redagavimo programėlę (ACDSee, Photoshop, Paint Shop pro ir pan), gali su ja pasikeist į kitą formatą - jpg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 10 23, 09:53)
Jei turi kompe kokią nors foto redagavimo programėlę (ACDSee, Photoshop, Paint Shop pro ir pan), gali su ja pasikeist į kitą formatą - jpg rolleyes.gif

Na bandysim iskur nors gauti ir bandyti toliau. Dekui 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
LABUKAS

GAL KAS SUSIDŪRĖT SU PROBLEMA, KAD NELEIDŽIA ĮKELT FOTO ARBA PAEIKSLIUKO...NUSIKOPIJUOJU IMG KODĄ IR ČIA RAŠANT ŽINUTĘ SPAUDŽIU IMG IR IŠMETA TOKĮ UŽRAŠĄ : EROR PRIVALOTE ĮVESTI NUORODĄ...NU BET KUR MAN JĄ VESTI, JEI TA LENTELĖ NEATSIDARO , JOS NEBEIŠMETA verysad.gif verysad.gif verysad.gif ...
PADĖKITE 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
bandau įdėti nuotraukėlę iš kompo kulinarinių idėjų skyrelyje.
Nuotrauka užima 100 kB.
Kaip pabandau ją įkelti per Browse, išmeta pranešimą:
Buvo aptikos šios klaidos
Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą

Kas gali paaiškinti žmonių kalba, ką turėčiau daryti? doh.gif

Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti

Jau išsiaiškinau problemą blush2.gif
Kai labai nori, turbūt viskas įmanoma lotuliukas.gif

Pasirodo, kadangi kėliau foto iš kompo, dydis turi būti ne daugiau 30 kB.
Elementaru, Vatsonai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(G A M M A @ 2006 10 29, 19:53)
Jau išsiaiškinau problemą  blush2.gif
Kai labai nori, turbūt viskas įmanoma  lotuliukas.gif

Pasirodo, kadangi kėliau foto iš kompo, dydis turi būti ne daugiau 30 kB.
Elementaru, Vatsonai  cool.gif

Šaunu, kad viskas išėjo wink.gif
Atsakyti
NU GI PADĖKITE ohmy.gif wacko.gif ...KODĖL NEIŠMETA TOS LENTELĖS ,KAI ČIA RAŠYDAMA SPAUDŽIU IMG- IŠKART IŠMETA UŽRAŠĄ " ERROR.PRIVALOTE ĮVESTI NUORODĄ"...NU BET KUR JĄ MAN VESTI,JEI NEATIDARO TOS LENTELĖS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2006 10 30, 00:17)
NU GI PADĖKITE  ohmy.gif  wacko.gif ...KODĖL NEIŠMETA TOS LENTELĖS ,KAI ČIA RAŠYDAMA SPAUDŽIU IMG- IŠKART IŠMETA UŽRAŠĄ " ERROR.PRIVALOTE ĮVESTI NUORODĄ"...NU BET KUR JĄ MAN VESTI,JEI NEATIDARO TOS LENTELĖS  unsure.gif

Pabandyk ranka suvesti [img]įrašyk adresą[]Skliausteliuose įrašyk /img
Atsakyti