Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:08)
Todel jei as ideciau savo nuotrauka i konkursa ir suzinociau, kad ji sulieta ar tai pauksciukas horizonte "ne vietoj", na ...kazkaip bijau tokiu pastabu.

Tokiu komentaru kaip tavo duotas pavyzdys apie pauksciukus horizonte cia tikrai nepastebejau... lotuliukas.gif (nebent kituose skyreliuose lankaisi ir sumaisei kazka ax.gif neseniai apie pauksciukus horizonte ne vietoj as asmeniskai gavau kritikos, bet tik kitur cool.gif )

Visa tavo paskutine zinute... g.gif Nepyk, bet dramatizuoji per daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 rugsėjo 2007 - 00:19
QUOTE(New Zajac @ 2007 09 13, 00:14)
o pries dedant be kitu pamatymo, kad sulieta nesimato ar kaip?  g.gif

Na cia reiktu apibrezti kas yra"sulieta" g.gif Atsakymas butu nebutinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 00:15)
Visa tavo paskutine zinute... g.gif Nepyk, bet dramatizuoji per daug doh.gif

Nuo kada kito zmogaus kitokia nuomone nei tavo vadinama drama? Su tokiu poziuriu as ir Elges pastabas galejau pavadinti dramatiskomis, nes ji pastebi technine puse, o as tokios islavintos akies neturiu. Bet as taip nemanau, atvirksciai net nesakiau, kad tos mintys nieko vertos. Tiesiog ne visas suprantu nes nesidomiu tiek kiek ji ar kt.

Klausimas apie pauksciuka buvo su potekste "jei buciau", tokio fakto nepateikiau. Siaip drama ir yra to ko nebuvo isivaizdavimas wink.gif

O kad profesionalai ar jiems prijauciantys nemoka ziureti i kurini nematydami jo darbines puses, cia irgi ne mano pastebeta.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:32)
Klausimas apie pauksciuka buvo su potekste "jei buciau", tokio fakto nepateikiau. Siaip drama ir yra to ko nebuvo isivaizdavimas wink.gif

Te buna tavo zodis paskutinis mirksiukas.gif As patylesiu.... 4u.gif
Atsakyti
blink.gif doh.gif ziuriu karsta cia darosi karsta.gif
Atsakyti
Griztant prie temos biggrin.gif Jei sia diena reiktu balsuoti, mano "favorites" butu sios:

user posted image wub.gif wub.gif labai grazus berniukai ir nuotrauka thumbup.gif

user posted image- manau cia specialiai fokusas i detales ax.gif

Trecia, kuri patiko, dingo... unsure.gif Berniukai zaidziantys saskem(ar sahmatais...nepamenu) g.gif

user posted image- Sita irgi patinka, paciu momentu, tik ryskumo zona siek tiek platesne galetu buti mirksiukas.gif

user posted image- patinka wub.gif noreciau berniuko veiduko daugiau matyti, t.y. gaila nukapotos ausytes ir galvytes. Bet momentas liuks thumbup.gif Susikaupimas veidelyje wub.gif

Tikiuosi mamytes komentarus priims teisingai ax.gif Nuotraukos patraukiancios aki tikrai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 rugsėjo 2007 - 06:30
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 07:28)

user posted image- manau cia specialiai fokusas i detales ax.gif

ir man atrodo, kad čia taip sugalvota, kad antram plane berniukas su tėveliu.
labai gražiai sukomponuota nuotrauka.
dėmesys būtent į konstruktorių.
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2007 09 12, 22:56)
Del to, kad ... mes moterys nail.gif
user posted image

Šita man irgi labai thumbup.gif Ir komentaras puikiai pritaikytas mirksiukas.gif

QUOTE(Aila @ 2007 09 12, 23:42)
Visiskai nesutikciau (nebent pritarciau, jei butu nuspresta neleist deti studijiniu fotkiu).

Ir aš sutikčiau, kad studijinių foto konkurse nebūtų ax.gif O kad jų nelabai įmanoma atskirti - nesąmonė irnesakyk.gif Prisimenant nėštukių konkursą, kiek jų ten buvo tam pačiam fone ir su ta pačia skepeta apsigobusių hihihi.gif cool.gif Bent jau LT nėr tų studijų tiek daug, kad negalėtum nuspėt, kur kurio profesionalo darbas.
Nors, juk nebalsuot už studijines niekas nedraudžia mirksiukas.gif

QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:23)
Tarsi fotografu skyrelis persikele cia, juk yra atskiras tiems, kas tuo domisi, kur gali aptarti visas technines klaidas. As pvz. kai tai nera mano hobi, kai kuriu ju nesuprantu...

Aš taip pat nieko prieš neturiu prieš elgę ir jos komentarus, bet manau, kad jie čia nelabai vietoj ax.gif Aš pati daugumą jų praleidžiu, čia man jie neįdomūs blush2.gif Juk yra atitinkama tema, žengiantiems profesionalumo link, kam bus įdomu, užsuks ir paskaitys mirksiukas.gif
Nors, vėlgi - nenori, neskaityk... mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
O aš manau kad visai gerai sužinot išmanančio žmogaus nuomonę 4u.gif Juk taip ir tobulėjam. O kam neįdomu,žinoma,galima ir neskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios diskusijos smile.gif

Nesu profesionale, bet tikriausiai ir nepradedancioji. Gal uzkliuvo ir mano komentarai. Bet ka galiu pasakyti - jei reiktu dabar balsuoti - balsuociau uz 1 labai geros kokybes nuotrauka su akmeneliais. toliau uz 2 vaikucius piesiancius lauke, kuriuos baigiu isimyleti smile.gif ir kiti balsai atitektu man patikusioms, issiskiriancioms is burio - bet nelabai geros kokybes nuotraukoms, nors yra ir kokybiskesniu, betgi siuzetas neveza... Vat.

Atsakyti
man labai gražios foto, kur vaikučiai susikaupę, "įsijautę" dirba
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 12, 23:48)
As gal labiau sio forumo konkursuose ziuriu ne i kaip uzfiksuota, o kas uzfiksuota. Jei tai butu fotografu forumas aisku ziureciau kitaip smile.gif

drinks_cheers.gif , bet sakyčiau į viršų kopia nuotraukos, kuriose yra ir kas, ir kaip.Visdėlto čia fotokonkursas, o ne "kaip aš kažką dariau" smile.gif (mano nuotraukos prie pastarosios sakinio dalies tinka biggrin.gif )
Man patinka, kai nuotraukos komentuojamos ir iš techninės pusės, o ne tik, kad šauni dėl to jog vaikas gražutis ar plaukučiai garbanoti ir pan.
Nors kartais į teigiamai pastebėtą nuotrauką, žiūriu, žiūriu... ir daugiau nieko į temą nematau blush2.gif , kaip technišką atlikimą smile.gif Gera mokintis ir iš konkursų thumbup.gif , ir daugiau komentuokit profesionaliai nusimanančios mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti