Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

man kolkas sunku išsirinkt... Na gal čiuožėja gražiausia wub.gif
Atsakyti
As kolkas "neisimylejau" ne vienos nuotraukos, bet jei dabar reiketu, prabasuociau uz sitas:

Del to, kad pavydziu kokybes
user posted image

Del to, kad ... mes moterys nail.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 09 12, 12:13)
Visiškai nenoriu ginčyti įvairių nuomonių - čiuožti yra labai gražu, labai mėgstu dailųjį čiuožimą, mergytės pasiekimai, matyt, irgi puikūs, pati mergytė, spėju, irgi gabi ir dailutė (deja, nematau), bet nuotrauka... Tikrai galėtų būti ji bent jau iš priekio, nes dabar tas fotografavimas iš nugaros neturi tarsi jokio meninio pateisinimo - neišėjo kitaip, tai nufotografuota iš nugaros. Sutinku, nufotografuoti judesį yra laaaabai sunku.

Man kaip tik patinka, kad nuotraukoj matosi nugara. Atrodo pziuresi dar 5 sekundes ir ji atsisuks wub.gif

Paskaicius kelis komentarus norisi pasiulyti daryti viena konkursa mamoms, o kita profesionalams... Atsirado net stabdis jei kada noreciau dalyvauti sleep.gif Nes, nors ir labai grazu ziureti "kokybiskas" nuotraukas, sutikit daugelis musu fotoalbumuose turi paprastas kurios i paroda netiktu, bet tai ir yra miela.
Papildyta:
Man sita patiko. Tokia "kitokia".
user posted image

O vaikuciai tai visi grazus be abejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 12, 23:32)
Paskaicius kelis komentarus norisi pasiulyti daryti viena konkursa mamoms, o kita profesionalams... Atsirado net stabdis jei kada noreciau dalyvauti sleep.gif Nes, nors ir labai grazu ziureti "kokybiskas" nuotraukas, sutikit daugelis musu fotoalbumuose turi paprastas kurios i paroda netiktu, bet tai ir yra miela.

Visiskai nesutikciau (nebent pritarciau, jei butu nuspresta neleist deti studijiniu fotkiu). Man kaip tik idomu palygint savo nuotraukas su profesionalesnem ir taip matyt trukumus bei tobulejimo galimybes smile.gif
Atsakyti
As gal labiau sio forumo konkursuose ziuriu ne i kaip uzfiksuota, o kas uzfiksuota. Jei tai butu fotografu forumas aisku ziureciau kitaip smile.gif
Atsakyti
As pavyzdziui neskiriu ir nematau kur siame konkurse "profesionalai" dalyvauja biggrin.gif
Nekalbu apie nuotraukas aiskiai darytas foto studijoje...ir tai dar klausimas del profesionalumo cool.gif O siame konkurse tik viena foto tipo "studijine" ir labai abejoju ar tai "profesionalo" fotografuota...(labiau panasu i namu gamybos fotostudija su balta paklode ir pacios mamos fotografuota) 4u.gif
Ir ka vadinam profesionalu? Tuos kurie tai daro uz pinigus ar tiesiog mamytes/tevelius kuriems fotografija rimtas hobis ir paprasciausiai daugiau ja domisi...? Ir kaip moderaroriai atskirtu(ir kas tiek laiko turi doh.gif ) kur profesionalo fotografuota, kur ne? Jei kokybe gera- atmetam, ar ne? Nu idomus man tokie pasiulymai doh.gif

Sutikciau(gal) su tuo, kad studijines nuotraukos nebutu tvirtinamos...ir tai- o jei mama pati fotografuoja...neprofesionaliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 12 rugsėjo 2007 - 23:32
As mielai prabalsuoju ir uz profesionalias foto jei mane uzkabina vaizdas.
Kliuna tik kai kurie komentarai. Tarsi fotografu skyrelis persikele cia, juk yra atskiras tiems, kas tuo domisi, kur gali aptarti visas technines klaidas. As pvz. kai tai nera mano hobi, kai kuriu ju nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 12, 23:23)
Kliuna tik kai kurie komentarai

O man nekliuna...su malonumu "suryju" elges komentarus(jei tu apie jos komentarus kalbi) ir ne kiek nepanasu i "fotografu" skyrelio komentarus, pastaruoju atveju kritikos butu kur kas daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
As pasakiau uz ka as balsuoju. Visi turi savo kriterijus, as irgi turiu savo. O jei tau malonu ir tu supranti, tai valio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 12, 23:33)
As pasakiau uz ka as balsuoju. Visi turi savo kriterijus, as irgi turiu savo. O jei tau malonu ir tu supranti, tai valio 4u.gif

Zinoma, nieks ir nesako uz ka turi balsuoti, aisku visi turim savo kriterijus 4u.gif
Tik tavo pasiulymas buvo skirstyti "profesionalu" ir mamyciu konkursus.... rolleyes.gif Nemanau, kad tai ymanoma, nes kokybiska nuotrauka nereiskia, kad profesionalo daryta mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gal ne taip issireiskiau.
Tarkim tu domiesi kulinarija, ateini pas mane ir as pagaminu tau savo firmini patiekala. Nes, nors ir tai nera mano hobi, kazkiek gaminame juk visi (kaip ir fotografuojame).O tu, uzuot tik pavalgiusi, pasakai, kad mano patiekalas galejo buti labiau isdirbtas jei vietoj petrazoliu buciau idejusi baziliko! Jei nebutum sakiusi, tai bent mintyse mano patiekala butum "pataisiusi".

Cia yra visu "profesionalu" beda. Nesvarbu kokioje srityje. Uzuot kad isijaustu i atlikusiojo darba nuotaika ir visuma, jie mato detales. Zmones, prijauciantys muzikai, irgi nemoka klausytis "blogos" dainos, nes jiems gali uzkliuti vienintele nata kurios eilinis nepastebes. Issivysto naturali kritika.

Todel jei as ideciau savo nuotrauka i konkursa ir suzinociau, kad ji sulieta ar tai pauksciukas horizonte "ne vietoj", na ...kazkaip bijau tokiu pastabu. Nes jei noreciau ismokti kaip tai daryti tobulai, eiciau ten kur to mokoma 4u.gif O cia man patinka kai zmones kalba apie ideja, meniskaja puse ne techniska.

Pries Elge as nieko pikto neturiu savo mintim ir net nemaciau jos niko kol neatkreipei demesio. Dziaugiuos, kad ji taip i viska moka ziuret, bet savo nuotraukos tarp "istaisytinu" nenoreciau pamatyti, tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 01:08)
Todel jei as ideciau savo nuotrauka i konkursa ir suzinociau, kad ji sulieta ar tai pauksciukas horizonte "ne vietoj", na ..

o pries dedant be kitu pamatymo, kad sulieta nesimato ar kaip? g.gif
Atsakyti