! | pakartosiu dar kąrtą,kad ne iki galo perskaitėte aprašymą konkurso: "Kviečiame siųsti konkursui savo mažųjų vunderkindų nuotraukas, kuriose užfiksavote savo mažylį, panirusi į kūrybinį procesą: grojantį, piešiantį, vaidinantį, lipdantį, statantį pilis ir miestus (iš kaladėlių ar smėlio) ir t.t. " jeigu jūsų nuotraukoje to nematau, todėl ir netvirtinu. moderatorė Rustė |
manau plaukimas nėra kūryba.
dabar kai perskaiciau tai ziuriu - yra visos situacijos is isvardintu apart lipdancius vaikus - negi nelipdo niekas?
O kur dar kokiu karoliuku verimas, draugystes juosteliu pinimas, o dar visai tiktu "paslaptys" - taip vaikysteje vadindavom po stikliuku sudeliotas ivairias grozybes, paskui uzkasdavom smeliuku.. na kazkas panasaus
sokancia mergyte as asmeniskai isteisinciau kaip tinkama Na gal ir savaip ji soka, bet matosi, kad judesyje. Cia gal tada tik skonio reikalas kas balsuos kas ne. Nuotraukai paciai stinga kiek erdves aplinkui - erdves, kurioje mergyte galetu sokti.
O kur dar kokiu karoliuku verimas, draugystes juosteliu pinimas, o dar visai tiktu "paslaptys" - taip vaikysteje vadindavom po stikliuku sudeliotas ivairias grozybes, paskui uzkasdavom smeliuku.. na kazkas panasaus
sokancia mergyte as asmeniskai isteisinciau kaip tinkama Na gal ir savaip ji soka, bet matosi, kad judesyje. Cia gal tada tik skonio reikalas kas balsuos kas ne. Nuotraukai paciai stinga kiek erdves aplinkui - erdves, kurioje mergyte galetu sokti.
QUOTE(Rustė @ 2007 09 12, 14:53)
o toje nuotraukoje mergaitė šoka, kuom ne menas?
Kad šokis - menas, sutinku, bet kad mergaitė vunderkindė - ne
teneisizeidzia niekas, bet as tarkim nebalsuosiu uz studijines nuotraukas. Meno jose ar kurybos (is vaiku puses) maziausia. Aisku balsuociau jei nuotraukoje atsispindetu vaiko vaidyba - na buna gi tokiu kuriu net prasyt nereikia, pries fotoaparata kaip zuvytes vandenyje... Bet visa kita...
Klik ir zaislas ar piestukas keliauja is ranku nes dabar eile pusti burbulus..
Klik ir zaislas ar piestukas keliauja is ranku nes dabar eile pusti burbulus..
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 12, 16:29)
teneisizeidzia niekas, bet as tarkim nebalsuosiu uz studijines nuotraukas.lus..
kad kol kas berods dvi tokios ir tėra
Mane pakolkas suzavejo sitos, krenta i akis iskart
Visada svajojau buti dailiaja ciuozeja nors ir kaip gerai ciuoziau ja netapau del kitu priezasciu, bet uztat visa gyvenima dievinau ir dievinu si sporta, todel mano balsas garantuotas mazajai ciuozejai
- neturiu ka pridurti, mintis nuostabi, vaizdas stulbinantis ....
- kazkodel taip ima uz sidies kai toks mazutis taip susikaupes , kazka galvelej galvodamas bando perteikti tai ant lapo popieriaus, gal mamytei gal tveliui...
- tiesiog grazu....
Visada svajojau buti dailiaja ciuozeja nors ir kaip gerai ciuoziau ja netapau del kitu priezasciu, bet uztat visa gyvenima dievinau ir dievinu si sporta, todel mano balsas garantuotas mazajai ciuozejai
- neturiu ka pridurti, mintis nuostabi, vaizdas stulbinantis ....
- kazkodel taip ima uz sidies kai toks mazutis taip susikaupes , kazka galvelej galvodamas bando perteikti tai ant lapo popieriaus, gal mamytei gal tveliui...
- tiesiog grazu....
o man kol kas tik sita kabinanti
Mano akim žiūrint, įpatingai mažųjų kūrybą atspindi ši nuotrauka
http://www.supermama...0013679_ico.jpg
http://www.supermama...0013679_ico.jpg
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 12, 17:58)
tai su akmeneliu pilim tikrai geros prognozes
Prognozes sunku nuspėt , gražiai techniškai nufotografuota, bet kažkokia "šalta",vienu žodžiu nenorėčiau matyt prizinėse vietose
šita http://www.supermama...078_0013702.jpg visai
...dar tikiuosi daug bus gerų nuotraukų