Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 11, 14:42)
o as kol kas neturiu tinkamos nuotraukos, apart tos, kuri jau smezavo SM keliose temose.. Todel ikelsiu tik cia. Musu mazasis vunderkindas smile.gif
user posted image

as suzaveta bigsmile.gif wub.gif
buuuchepaula, vokieciu skyrely dar neparodei tokio grozio smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 11, 15:42)
o as kol kas neturiu tinkamos nuotraukos, apart tos, kuri jau smezavo SM keliose temose.. Todel ikelsiu tik cia. Musu mazasis vunderkindas smile.gif

nu nereali ,super thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
as ir pastebejau, kad nuotraukos pastoviai keicia savo buvimo vieta, tai auksciau tai zemiau. Bet liuks tokia sistema - visos pabuna virsuje, apacioje ir per viduriuka smile.gif

Balta, kad retai as ten uzsuku, tai ir nerodau...

Pagalvojau dabar, kad konkursas vistik nera is lengvuju. Tik taip atrodo, kad lengvas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 11 rugsėjo 2007 - 21:27
buuuchepaula , aš apžavėta wub.gif tokią foto tik ant sienos kabinti 4u.gif

Atsakyti
Fainas konkursas thumbup.gif

buuuchepaula, Smuikininkas nerealiai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif

O iš konkurso man šita kol kas labiausiai patiko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 09 11, 17:58)
man ta smuikininiko foto tokia  wub.gif Pirmąkart taip iškart į akį krito, paprastai ilgai konkurse renkuosi, už ką balsiuką atiduoti. Ir vat kaip - favoritė yra, o balsuoti negali doh.gif

aha, superine nuotraukyte,o balsuoti negalesim...

deja kol kas nuotraukos arba ne ypac idomios, arba lyg ir grazios, bet labai jau panasios i anktesniuose konkursuose matytas... jokiu nauju veju. verysad.gif

tematika tikrai ne is lengvuju, atrodo kiekvienas musu mazylis tikras vunderkindas, bet va nuotraukose neuzfiksuotas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 11, 14:42)
user posted image

Be reikalo nedejai i konkursa... unsure.gif Na ir kas kad pas menininkus ikelus buvai, nedaug palyginus ten zmoniu skaito, o ir rodei sia foto jau seniau, konkursui neprasidejus- tai ir taisykliu jokiu nebutum pazeidus.
Gaila...
Man si nuotrauka kazkas nerealaus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
californiagirl - tai kad as ja ir bendraamziuose ikelusi turiu. Tai paskui sekliai morkos ieskotu, rastu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 11, 23:25)
californiagirl - tai kad as ja ir bendraamziuose ikelusi turiu. Tai paskui sekliai morkos ieskotu, rastu.. smile.gif

Ikelusi, itariu, buvai dar seniau...siam konkursui neprasidejus, tai sekliai morkos jei ir butu rade, nieko sakyt negaletu- taisykles nepazeistos jei pries konkursa... mirksiukas.gif
Labai labai gaila- nuotrauka tikrai lydere butu buvusi 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Va šiai foto mano balsas garantuotas, iškart krito į akį
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2007 09 12, 08:33)
user posted image
Va šiai foto mano balsas garantuotas, iškart krito į akį

Oi wub.gif Tikrai įspūdinga wub.gif
Atsakyti
oho, liuks nuotrauka po nakties smile.gif su ciuozeja. (nors galetu is priekio veidukas matytusi, bet nesikabinesiu). Turiu antra favorite smile.gif

"Kai užaugsiu statysiu dangoraižius..." - taip pat faina. Kokybe liuks. O ir ziurint i dabartines nuotraukas konkurse - siuzetas originalus. Jei rinkciausi is dabartiniu - butu irgi viena tu, uz kurias balsuociau.

"ooooo grazuole" - nuotaika pakelianti smile.gif Pazistu keleta zmoniu, dainuojanciu po dusu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 12 rugsėjo 2007 - 07:15