QUOTE(Elina @ 2007 10 02, 19:28)
Aš, pvz, konkurso eigoje savo fotkę su malonumu kartu su kitomis komentuoju
( geras būdas įtikinti, kad tai ne mano fotkė
). Dažniausiai peikiu, pasišaipau
, nes man tas yra labai juokinga
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 19:33)
BET...kas bus jei kiekvienas pradesim deti savas nuotraukas i aptarimu skyreli kaip "favorites"
As taip nedrisciau
QUOTE(Rustė @ 2007 10 02, 19:48)
na čia aš nesužiūrėjau konkurso metu, kad savo nuotrauką įdėjo, bet kad negyrė, kad va žiūrėkit, kokia graži...
Na, čia įdomus momentas
Aš asmeniškai sutinku su Californiagirl, kad jeigu kiekvienas taip bandys pėdas mėtyti kalbėdamas apie savo nuotraukas, tuoj neatskirsime savireklamos nuo nekaltų pokštų. Aš irgi į savo nuotraukų komentarus stengiuosi nereaguoti, o jei reaguoju kada tai tik teoriškai ir parinkdama kitus pavyzdžius, kad neskatinčiau tolesnio savo nuotraukos aptarimo
Manau, čia tinka taisyklių punktas, kur kalbama apie dvigubus vartotojus:
6. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus... . Manau, tai yra analogiška situacija, nes savo nuotraukų komentavimas net ir neišsiduodant autorystės bet kokiu tikslu ir bet kokiu atveju palaiko intrigą, skatina aptarimus, išlaiko nuotrauką ilgiau aptarimų puslapyje ir veikia kaip reklama (o kiek reklama veikia balsuotojų nuomonę, kaip kad po šio konkurso buvo pareikšta - jau visai kitas klausimas).