Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

Aš, pvz, konkurso eigoje savo fotkę su malonumu kartu su kitomis komentuoju biggrin.gif ( geras būdas įtikinti, kad tai ne mano fotkė biggrin.gif ). Dažniausiai peikiu, pasišaipau blink.gif , nes man tas yra labai juokinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 spalio 2007 - 19:29
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 20:23)
tai kol niekas nežino (iki balsavimo rezultatų)taip gaunas galima visaip savo girt?  Gerai, gerai, tai tik MANO pasvarstymas

A ko čia prie manęs dabar kabinatės?Pačios rašot mano nuomonė,mano svarstymai.O tai jau mano tai nesiskaito nuomonė,taip išeina?
P.S.atostogų man dar nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 20:23)
tai kol niekas nežino (iki balsavimo rezultatų)taip gaunas galima visaip savo girt?  Gerai, gerai, tai tik MANO pasvarstymas

Nei gyriau, nei ką ... aš tikiu, kad pati svarstai, negi kas sufleruoja rolleyes.gif

Būtų gerai, kad moderatorė užrakintų šią temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 19:23)

Tiesa, pasakius, asmeniskai man, *dzukes* poelgis pasirode, kaip reklama savai nuotraukai..."netycia"..."gal nieks nepastebes"....pasirodo ne man vienai...
Bet po jos paasikinimo, esu linkusi manyti kad taip ir buvo kaip ji sake. BET...kas bus jei kiekvienas pradesim deti savas nuotraukas i aptarimu skyreli kaip "favorites" g.gif As taip nedrisciau schmoll.gif
Idomu butu moderatores nuomone visgi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 02 spalio 2007 - 19:35
na ką, visos išsakėt SAVO nuomonę? lotuliukas.gif
temą tuoj uždarysiu, žinutes ne į temą ištrinsiu tongue.gif
Bucka gaus atostogų nuo forumo kaip grįš iš atostogų nuo namų hihihi.gif
aš to nepamiršiu triniti.gif

taigi iki ryt ryto dar galite pabendrauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 20:33)
Tiesa, pasakius, asmeniskai man, *dzukes* poelgis pasirode, kaip reklama savai nuotraukai..."netycia"..."gal nieks nepastebes"....pasirodo ne man vienai...
Bet po jos paasikinimo, esu linkusi manyti kad taip ir buvo kaip ji sake. BET...kas bus jei kiekvienas pradesim deti savas nuotraukas i aptarimu skyreli kaip "favorites" g.gif  As taip nedrisciau schmoll.gif

Aptarimuose iki mano pasirodymo nuotrauka jau buvo pastebėta, be to ruošiausi parodyt trečią užbalsuotą nuotraukytę wub.gif , bet tu užbėgai įvykiams už akių...

Nu, va, parodžiau neatrastą kelią savireklamai lotuliukas.gif

Man labiau bloga būna skaityt postus, kai pasirodo pažįstamos nuotrauka ir kokios penkios ar daugiau svaigsta dėl jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 20:33)

na čia aš nesužiūrėjau konkurso metu, kad savo nuotrauką įdėjo, bet kad negyrė, kad va žiūrėkit, kokia graži... mastau.gif

realiai reikėtų tada keisti tasykles, arba girežtinti labai, nes daug tokių "netyčia" išduodančių, kuri foto kieno, komentuojančių savo foto, arba dar blogiau užsiregistravusių 5 nikais, ir ramiausiai balsuojančių už save visuose konkursuose...ir dar vaidinančių, kad nieko neleistino nepadarė doh.gif

realiai esu tik adminas, ne viską galiu daryti savo nuožiūra...ir negaliu susekit visko kas ką ir kur rašo...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 10 02, 20:42)
temą tuoj uždarysiu, žinutes ne į temą ištrinsiu  tongue.gif
Bucka gaus atostogų nuo forumo kaip grįš iš atostogų nuo namų hihihi.gif

taigi iki ryt ryto dar galite pabendrauti biggrin.gif

Nu suo tom nuomonėm ir smagiau bendraut pasidarė lotuliukas.gif Dar galim šian papliotkint,ryt jau temą uždarys.Negalėsim tada nuomonių išsakyt.. :lotuliukas:Ale tuoj gi bus naujas konkursas,kur vėl galėsim pasireikšt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 20:29)
A ko čia prie manęs dabar kabinatės?Pačios rašot mano nuomonė,mano svarstymai.O tai jau mano tai nesiskaito nuomonė,taip išeina?
P.S.atostogų man dar nereikia schmoll.gif

Aš tik išsakau SAVO nuomonę, kaip ir jūs bigsmile.gif Jei nepatinka, neskaitykit, aš turiu teisę kaip ir jūs pasakyti ką galvoju. O tai ką nuomonė tik jūsų, o jau mano ne NUOMONĖ ar ne MANO? blush2.gif
Beje, atostogų reikia ir jums, nes sureagavote asmeniškai į mano komentarą dzūkės žinutei. Nebent esate jos klonas. bigsmile.gif
Papildyta:
temą tuoj uždarysiu, žinutes ne į temą ištrinsiu  tongue.gif

Kaip netaktikška, mes čia tik rašėm SAVO nuomonę. Ir tai tik mano nuomonė blush2.gif
Papildyta:

zlopamiatnaja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 02 spalio 2007 - 20:15
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 21:10)
zlopamiatnaja  biggrin.gif

aš ne zlopametnaja, tik zlaja, ir pamiat u menia chorošaja lotuliukas.gif

negalima nenubaustam švaistytis nesąmonėmis, ir negražiais žodžiais biggrin.gif

šita tema skirta nuotraukų aptarimui, o ne rašymui kuri kaip savo nuomonę išreiškėt, jau per daug į lankas nugrybavot, todėl ir ištrinsiu.
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 17:21)
nebejuokink zmoniu!  lotuliukas.gif tingiu as su tavim gincytis. kaip sakoma duodu  fool.gif  kelia    mirksiukas.gif 
forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini.
beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi?  g.gif juk kalbos pradzia buvo apskritai apie konkursui pateiktas nuotraukas... zodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais.

p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi  lotuliukas.gif na, ka. susimatysim kito konkurso aptarime  mirksiukas.gif

O ka cia tau beatrasysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif g.gif g.gif
Linkiu geru nuotrauku per atostogas, tokiu, kurios butu VERTOS balsu 4u.gif 4u.gif Buk mums sviesus pavyzdys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 10 02, 21:31)
negalima nenubaustam švaistytis nesąmonėmis, ir negražiais žodžiais biggrin.gif

užtat aš ir stengiuosi tik gražiai kalbėti bigsmile.gif
O nukrypimas į šoną gali buti laikomas džiazavimu, kas menininkų (t.y.) fotomenininkų tarpe labai ir nemaišo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2007 10 02, 21:31)
jau per daug į lankas nugrybavot, todėl ir ištrinsiu.

Bet kad žinotum kiek gerų nuotraukų iš lankų parsinešt galima bigsmile.gif Oi kaip viskas čia susiję 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 02 spalio 2007 - 21:12