QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 20:23)
tai kol niekas nežino (iki balsavimo rezultatų)taip gaunas galima visaip savo girt? Gerai, gerai, tai tik MANO pasvarstymas
A ko čia prie manęs dabar kabinatės?Pačios rašot mano nuomonė,mano svarstymai.O tai jau mano tai nesiskaito nuomonė,taip išeina?
P.S.atostogų man dar nereikia
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 20:23)
tai kol niekas nežino (iki balsavimo rezultatų)taip gaunas galima visaip savo girt? Gerai, gerai, tai tik MANO pasvarstymas
Nei gyriau, nei ką ... aš tikiu, kad pati svarstai, negi kas sufleruoja
Būtų gerai, kad moderatorė užrakintų šią temą
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 19:23)
Tiesa, pasakius, asmeniskai man, *dzukes* poelgis pasirode, kaip reklama savai nuotraukai..."netycia"..."gal nieks nepastebes"....pasirodo ne man vienai...
Bet po jos paasikinimo, esu linkusi manyti kad taip ir buvo kaip ji sake. BET...kas bus jei kiekvienas pradesim deti savas nuotraukas i aptarimu skyreli kaip "favorites" As taip nedrisciau
Idomu butu moderatores nuomone visgi
na ką, visos išsakėt SAVO nuomonę?
temą tuoj uždarysiu, žinutes ne į temą ištrinsiu
Bucka gaus atostogų nuo forumo kaip grįš iš atostogų nuo namų
aš to nepamiršiu
taigi iki ryt ryto dar galite pabendrauti
aš to nepamiršiu
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 20:33)
Tiesa, pasakius, asmeniskai man, *dzukes* poelgis pasirode, kaip reklama savai nuotraukai..."netycia"..."gal nieks nepastebes"....pasirodo ne man vienai...
Bet po jos paasikinimo, esu linkusi manyti kad taip ir buvo kaip ji sake. BET...kas bus jei kiekvienas pradesim deti savas nuotraukas i aptarimu skyreli kaip "favorites" As taip nedrisciau
Aptarimuose iki mano pasirodymo nuotrauka jau buvo pastebėta, be to ruošiausi parodyt trečią užbalsuotą nuotraukytę , bet tu užbėgai įvykiams už akių...
Nu, va, parodžiau neatrastą kelią savireklamai
Man labiau bloga būna skaityt postus, kai pasirodo pažįstamos nuotrauka ir kokios penkios ar daugiau svaigsta dėl jos
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 20:33)
na čia aš nesužiūrėjau konkurso metu, kad savo nuotrauką įdėjo, bet kad negyrė, kad va žiūrėkit, kokia graži...
realiai reikėtų tada keisti tasykles, arba girežtinti labai, nes daug tokių "netyčia" išduodančių, kuri foto kieno, komentuojančių savo foto, arba dar blogiau užsiregistravusių 5 nikais, ir ramiausiai balsuojančių už save visuose konkursuose...ir dar vaidinančių, kad nieko neleistino nepadarė
realiai esu tik adminas, ne viską galiu daryti savo nuožiūra...ir negaliu susekit visko kas ką ir kur rašo...
QUOTE(Rustė @ 2007 10 02, 20:42)
aš to nepamiršiu
aš to nepamiršiu
Nu suo tom nuomonėm ir smagiau bendraut pasidarė Dar galim šian papliotkint,ryt jau temą uždarys.Negalėsim tada nuomonių išsakyt.. :lotuliukas:Ale tuoj gi bus naujas konkursas,kur vėl galėsim pasireikšt.
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 20:29)
A ko čia prie manęs dabar kabinatės?Pačios rašot mano nuomonė,mano svarstymai.O tai jau mano tai nesiskaito nuomonė,taip išeina?
Aš tik išsakau SAVO nuomonę, kaip ir jūs Jei nepatinka, neskaitykit, aš turiu teisę kaip ir jūs pasakyti ką galvoju. O tai ką nuomonė tik jūsų, o jau mano ne NUOMONĖ ar ne MANO?
Beje, atostogų reikia ir jums, nes sureagavote asmeniškai į mano komentarą dzūkės žinutei. Nebent esate jos klonas.
Papildyta:
Kaip netaktikška, mes čia tik rašėm SAVO nuomonę. Ir tai tik mano nuomonė
Papildyta:
aš to nepamiršiu
zlopamiatnaja
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 21:10)
zlopamiatnaja
aš ne zlopametnaja, tik zlaja, ir pamiat u menia chorošaja
negalima nenubaustam švaistytis nesąmonėmis, ir negražiais žodžiais
šita tema skirta nuotraukų aptarimui, o ne rašymui kuri kaip savo nuomonę išreiškėt, jau per daug į lankas nugrybavot, todėl ir ištrinsiu.
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 17:21)
nebejuokink zmoniu! tingiu as su tavim gincytis. kaip sakoma duodu kelia
forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini.
beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi? juk kalbos pradzia buvo apskritai apie konkursui pateiktas nuotraukas... zodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais.
p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi na, ka. susimatysim kito konkurso aptarime
forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini.
beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi? juk kalbos pradzia buvo apskritai apie konkursui pateiktas nuotraukas... zodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais.
p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi na, ka. susimatysim kito konkurso aptarime
O ka cia tau beatrasysi
Linkiu geru nuotrauku per atostogas, tokiu, kurios butu VERTOS balsu Buk mums sviesus pavyzdys
QUOTE(Rustė @ 2007 10 02, 21:31)
negalima nenubaustam švaistytis nesąmonėmis, ir negražiais žodžiais
užtat aš ir stengiuosi tik gražiai kalbėti
O nukrypimas į šoną gali buti laikomas džiazavimu, kas menininkų (t.y.) fotomenininkų tarpe labai ir nemaišo
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2007 10 02, 21:31)
jau per daug į lankas nugrybavot, todėl ir ištrinsiu.
Bet kad žinotum kiek gerų nuotraukų iš lankų parsinešt galima Oi kaip viskas čia susiję