Nu čia ir diskusijos ,dėl tos mano nuomonės
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 02, 12:31)
Tiesiog bandziau tau paciai parodyti, kad kai pati su savo nuotraukom prilygsi bent jau 10-ciai pirmuju siame konkurse, tada ir galesi svaidytis sparnuotais pareiskimais apie tai, kad nera uz ka balsuoti...
nebejuokink zmoniu! tingiu as su tavim gincytis. kaip sakoma duodu kelia
forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini.
beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi? juk kalbos pradzia buvo apskritai apie konkursui pateiktas nuotraukas... zodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais.
p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi na, ka. susimatysim kito konkurso aptarime
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 16:26)
Nu čia ir diskusijos ,dėl tos mano nuomonės
Ne dėl tavo nuomonės, o dėl jos išsakymo būdo
Ar uz izeidinejimus bucka nenusipelne ir kitokiu "atostogu" nuo forumo?
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 16:21)
Uz sita pasakyma, manau tamsta ispejimo tikrai sulauksi
Pati rasai purvais nesidrabstyti...deja deja, purvo drabstyma tik tavo zinutese matau
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 30, 20:08)
Keista, kad įskaitau abejonių gaidelę , už savo nuotrauką prie didžiausių norų nieks neužbalsuos
Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama . Šiuo atveju "pabėgimui" nuo savo foto turėjau priežasčių, gal nelabai rimtų, bet gan linksmų... ir norėjau išlikt paslaptingesne
Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama . Šiuo atveju "pabėgimui" nuo savo foto turėjau priežasčių, gal nelabai rimtų, bet gan linksmų... ir norėjau išlikt paslaptingesne
Beje, ne dėl balsavimo, o dėl...sakykim etiškumo ar neprasilenkimo su taisyklėm va dabar ir aš pamačiusi suabejojau Kažkaip...Nuo savo foto nebėgai, ją tokiu būdu bandei reklamuoti, antraip kuriem galam tą saviškę dėti pasisakyme?
Papildyta:
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 17:21)
forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini.
beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi? juk kalbos pradzia buvo apskritai apie konkursui pateiktas nuotraukas... zodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais.
p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi na, ka. susimatysim kito konkurso aptarime
Tu xxx xxxxx xxxxx. Tai tik mano nuomonė. Jei ji tau nepriimtina, neskaityk ir nesigilink. Jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelįsk į forumus ir t.t. nes tik pati sau nervus gadini ir pan. Žodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais ir nebejuokink žmonių . Gerų atostogų. Matyt tikrai laikas. Tai irgi tik MANO nuomonė.
QUOTE(Nome @ 2007 10 02, 17:38)
Ne dėl tavo nuomonės, o dėl jos išsakymo būdo
Nu ir kuom tada tas mano išsakymo būdas skiriasi nuo kitų.Rašau ką galvoju ir tiek,manau ir kiti taip pat daro.Ką galvoja ,tą ir rašo.
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 20:01)
Nu ir kuom tada tas mano išsakymo būdas skiriasi nuo kitų.Rašau ką galvoju ir tiek,manau ir kiti taip pat daro.Ką galvoja ,tą ir rašo.
MIKIENE, važiuok tu Į ATOSTOGAS, ką?
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 19:58)
Beje, ne dėl balsavimo, o dėl...sakykim etiškumo ar neprasilenkimo su taisyklėm va dabar ir aš pamačiusi suabejojau Kažkaip...Nuo savo foto nebėgai, ją tokiu būdu bandei reklamuoti, antraip kuriem galam tą saviškę dėti pasisakyme?
jei visos tik tiek neetiškos būtų!!!! Kol nesibaigė konkursas niekam nekilo minčių, kad tai mano nuotrauka ...........o kuriem galam tai dariau jau paaiškinau
daugiau tai nepasikartos
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 10 02, 20:16)
jei visos tik tiek neetiškos būtų!!!! Kol nesibaigė konkursas niekam nekilo minčių, kad tai mano nuotrauka
tai kol niekas nežino (iki balsavimo rezultatų)taip gaunas galima visaip savo girt? Gerai, gerai, tai tik MANO pasvarstymas