QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 30, 20:08)
Keista, kad įskaitau abejonių gaidelę

, už savo nuotrauką prie didžiausių norų nieks neužbalsuos
Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama

. Šiuo atveju "pabėgimui" nuo savo foto turėjau priežasčių, gal nelabai rimtų, bet gan linksmų... ir norėjau išlikt paslaptingesne
Beje, ne dėl balsavimo, o dėl...sakykim etiškumo ar neprasilenkimo su taisyklėm va dabar ir aš pamačiusi suabejojau

Kažkaip...Nuo savo foto nebėgai, ją tokiu būdu bandei reklamuoti, antraip kuriem galam tą saviškę dėti pasisakyme?
Papildyta:
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 17:21)
nebejuokink zmoniu!

tingiu as su tavim gincytis. kaip sakoma duodu

kelia
forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini.
beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi?

juk kalbos pradzia buvo apskritai apie konkursui pateiktas nuotraukas... zodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais.
p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi

na, ka. susimatysim kito konkurso aptarime
Tu xxx xxxxx xxxxx. Tai tik
mano nuomonė. Jei ji tau nepriimtina, neskaityk ir nesigilink. Jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelįsk į forumus ir t.t. nes tik pati sau nervus gadini ir pan. Žodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais ir nebejuokink žmonių . Gerų atostogų. Matyt tikrai laikas. Tai irgi tik MANO nuomonė.