Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

Nu čia ir diskusijos lotuliukas.gif ,dėl tos mano nuomonės biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 02, 12:31)
Tiesiog bandziau tau paciai parodyti, kad kai pati su savo nuotraukom prilygsi bent jau 10-ciai pirmuju siame konkurse, tada ir galesi svaidytis sparnuotais pareiskimais apie tai, kad nera uz ka balsuoti...

nebejuokink zmoniu! lotuliukas.gif tingiu as su tavim gincytis. kaip sakoma duodu fool.gif kelia mirksiukas.gif
forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini.
beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi? g.gif juk kalbos pradzia buvo apskritai apie konkursui pateiktas nuotraukas... zodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais.

p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi lotuliukas.gif na, ka. susimatysim kito konkurso aptarime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucka: 02 spalio 2007 - 16:24
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 16:26)
Nu čia ir diskusijos lotuliukas.gif ,dėl tos mano nuomonės biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ne dėl tavo nuomonės, o dėl jos išsakymo būdo cool.gif
Atsakyti
Ar uz izeidinejimus bucka nenusipelne ir kitokiu "atostogu" nuo forumo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 16:21)
nebejuokink zmoniu!  lotuliukas.gif tingiu as su tavim gincytis. kaip sakoma duodu  fool.gif  kelia    mirksiukas.gif

Uz sita pasakyma, manau tamsta ispejimo tikrai sulauksi smile.gif

Pati rasai purvais nesidrabstyti...deja deja, purvo drabstyma tik tavo zinutese matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 30, 20:08)
Keista, kad įskaitau abejonių gaidelę wink.gif , už savo nuotrauką prie didžiausių norų nieks neužbalsuos smile.gif
Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama biggrin.gif . Šiuo atveju "pabėgimui" nuo savo foto turėjau priežasčių, gal nelabai rimtų, bet gan linksmų... ir norėjau išlikt paslaptingesne mirksiukas.gif

Beje, ne dėl balsavimo, o dėl...sakykim etiškumo ar neprasilenkimo su taisyklėm va dabar ir aš pamačiusi suabejojau g.gif Kažkaip...Nuo savo foto nebėgai, ją tokiu būdu bandei reklamuoti, antraip kuriem galam tą saviškę dėti pasisakyme?
Papildyta:
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 17:21)
nebejuokink zmoniu!  lotuliukas.gif tingiu as su tavim gincytis. kaip sakoma duodu  fool.gif  kelia    mirksiukas.gif 
forumus tam ir daro, kad juose galetu visi isreiksti savo nuomone, o jei ji tau nepriimtina, tai visiskai neskaityk ir nesigilink. jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelysk i forumus, nes tik pati sau nervus ir kitiems nuotaika gadini.
beje, idomu del ko tu taip viska pati asmeniskai priimi?  g.gif juk kalbos pradzia buvo apskritai apie konkursui pateiktas nuotraukas... zodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais.

p.s. ryt as isskrendu i atostogas, deja taip ir nebeperskaitysiu ka man atrasysi  lotuliukas.gif na, ka. susimatysim kito konkurso aptarime  mirksiukas.gif

Tu xxx xxxxx xxxxx. Tai tik mano nuomonė. Jei ji tau nepriimtina, neskaityk ir nesigilink. Jeigu to nesugebi, tai geriau visai nelįsk į forumus ir t.t. nes tik pati sau nervus gadini ir pan. Žodziu, nusiramink ir baik drabstytis purvais ir nebejuokink žmonių . Gerų atostogų. Matyt tikrai laikas. Tai irgi tik MANO nuomonė.
flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 02 spalio 2007 - 19:08
QUOTE(Nome @ 2007 10 02, 17:38)
Ne dėl tavo nuomonės, o dėl jos išsakymo būdo  cool.gif

Nu ir kuom tada tas mano išsakymo būdas skiriasi nuo kitų.Rašau ką galvoju ir tiek,manau ir kiti taip pat daro.Ką galvoja ,tą ir rašo.
Atsakyti

QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 20:01)
Nu ir kuom tada tas mano išsakymo būdas skiriasi nuo kitų.Rašau ką galvoju ir tiek,manau ir kiti taip pat daro.Ką galvoja ,tą ir rašo.

MIKIENE, važiuok tu Į ATOSTOGAS, ką? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 spalio 2007 - 19:10
tik parašau SAVO nuomonę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 02 spalio 2007 - 19:11
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 19:58)
Beje, ne dėl balsavimo, o dėl...sakykim etiškumo ar neprasilenkimo su taisyklėm va dabar ir aš pamačiusi suabejojau  g.gif Kažkaip...Nuo savo foto nebėgai, ją tokiu būdu bandei reklamuoti, antraip kuriem galam tą saviškę dėti pasisakyme?

doh.gif jei visos tik tiek neetiškos būtų!!!! Kol nesibaigė konkursas niekam nekilo minčių, kad tai mano nuotrauka smile.gif ...........o kuriem galam tai dariau jau paaiškinau mirksiukas.gif
lotuliukas.gif daugiau tai nepasikartos user posted image
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 02, 20:09)
tik parašau SAVO nuomonę  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 10 02, 20:16)
doh.gif  jei visos  tik tiek neetiškos būtų!!!! Kol nesibaigė konkursas niekam nekilo minčių, kad tai mano nuotrauka smile.gif

tai kol niekas nežino (iki balsavimo rezultatų)taip gaunas galima visaip savo girt? Gerai, gerai, tai tik MANO pasvarstymas
Atsakyti