Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(Valerija @ 2007 09 30, 20:10)
Ko gero į tavo pastabą suregavusi (dėl apkarpymo) tiek simpatijų sulaukėme blush2.gif  Dėkui labai  4u.gif

Labai labai malonu, kai zmogus i pastaba sureaguoja teigiamai 4u.gif (nes butent teigimas tos pastabos tikslas ir buvo) O ne atvirksciai... doh.gif na kaip pasirodo, kai kurios gali kaip izeidima suprasti ar pan.
Tavo nuotraukyte grazi buvo ir apkarpyta, bet originali(neapkarpyta) nesulyginamai geresne 4u.gif Manau simpatiju butumet sulauke betkuriuo atveju mirksiukas.gif
P.S. Ziuriu jau ne pirmas kartas patinka tavo nuotraukytes, nors kad jos tavo net nezinau pacio konkurso metu biggrin.gif 4u.gif

Elge, dar karta sveikinu 4u.gif O kai kuriuos komentarus tereikia ignoruoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 02, 00:07)
Elge, dar karta sveikinu 4u.gif  O kai kuriuos komentarus tereikia ignoruoti biggrin.gif

Ačiū labai 4u.gif
Kai kurie komentarai, aišku, juokingi, ir man tik gaila, kad yra taip nuvertinama kitų balsuotojų nuomonė kaip savos nuomonės neturėjimas ir pasidavimas "reklamai". Belieka pridurti, kad aš dar tą "reklamą" ir užsakiau arba kad mane čia visi forume pažįsta, ir būtų pilnas "korupcijos" komplektas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 10 02, 10:39)
Ačiū labai  4u.gif
Kai kurie komentarai, aišku, juokingi, ir man tik gaila, kad yra taip nuvertinama kitų balsuotojų nuomonė kaip savos nuomonės neturėjimas ir pasidavimas "reklamai". Belieka pridurti, kad aš dar tą "reklamą" ir užsakiau arba kad mane čia visi forume pažįsta, ir būtų pilnas "korupcijos" komplektas  doh.gif  biggrin.gif

nekreipk dėmesio mirksiukas.gif ir nesiteisink,nes neapsimoka ax.gif
aš irgi galiu pasakyti,kad balsavau už eglės foto,tačiau visai jos nepažįstu,nesukerta mūsų keliai forume visai (nors diskutuoju tikrai ne viename skyrelyje. Aš retai kada negi paskaitau diskusijas apie konkursą tongue.gif
aš pvz balsavau dar už berniuką,kuris piešia ant bato smile.gif ir už čiuožėją smile.gif tai ką,dabar turėčiau teigti,kad jei jau balsavau,tai jei jau aštaip balsavau,tau reiškia būtų teisingas balsavimas tik tokių atveju,jei šitos foto būtų trejete? g.gif
Papildyta:
QUOTE(elge @ 2007 09 30, 21:54)

lotuliukas.gif  Patikėkit, šveičiau išsijuosus, nes piešta buvo ne kokiais nors specialiais flomasteriais, o kreidėlem, skirtom piešti ant veido. Galvojau, nusiplauna nuo veido - nusiplaus ir nuo lango  doh.gif  Galų gale nusiplovė  biggrin.gif

mano draugė sūnui irgi buvo nupirkus flomikus,kur tipo nusiplauna-galima ir ant sienų piešt,ir ant plaunamų tapetų smile.gif "labai lengvai" nusiplovė lotuliukas.gif todėl man buvo baisiai įdomu kaip nusiplove viskas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 30, 21:19)
Drasus teiginys....O tai kur tamstos meniniai sugebejimai? Specialiai paziurejau nuotraukas, su kuriomis dalyvavot fotokonkursuose.. Kazkaip tikrai nesisvaidyciau tokiom replikom...

kiekvienas grozi mato kituose dalykuose, taip kad ne tau, brangioji, aptarineti mano nuotraukas mirksiukas.gif zinai, kaip sako: ant kito sapeli pamato, ant saves rasto nemato. verciau susimastyk mirksiukas.gif

QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 01, 20:25)
Na aš rezultatais nusivyliau doh.gif Bet ką dėl pirmos vietos galiu pasakyt,tai grynai išreklamuota nuotrauka.Visos apie ją ir tešnekėjo,todėl visos už ją ir užbalsavo.Nors tikrai buvo vertesnių nuotraukų schmoll.gif

drinks_cheers.gif pritariu! kaip jau minejau mazai buvo naturaliu kadru, o uz tokius "netycia pagautus" man ranka nekilo balsuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 11:10)
kiekvienas grozi mato kituose dalykuose, taip kad ne tau, brangioji, aptarineti mano nuotraukas  mirksiukas.gif zinai, kaip sako: ant kito sapeli pamato, ant saves rasto nemato. verciau susimastyk  mirksiukas.gif

o tu kitų tai aptarinėji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 10 02, 09:13)
o tu kitų tai aptarinėji unsure.gif

na ir??? g.gif juk tam cia tas forumas ir skirtas. o jeigu parasiau savo nuomone, tai ji tik mano! juk nebutina visoms su ja sutikti. gaila, jei kazkas isizeide.
o tas komentaras buvo skirtas butent Sapokliak, nes besijuokdama is kitu, savo nepasiziuri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 10 02, 10:03)
nekreipk dėmesio  mirksiukas.gif ir nesiteisink,nes neapsimoka  ax.gif

Tai jau tikrai smile.gif Nesirengiu veltis į kvailas diskusijas su žmonėm, kurie nenori girdėti.
Atsakyti
drinks_cheers.gif pritariu! kaip jau minejau mazai buvo naturaliu kadru, o uz tokius "netycia pagautus" man ranka nekilo balsuoti schmoll.gif
[/quote]
Gerai,kad tu su manim sutinki. 4u.gif aš nesuprantu kitų žmonių,kurie negali priimti kritikos.Aš neprivalau balsuoti už tas nuotraukas,už kurias visi balsuoja 4u.gif biggrin.gif Čia yra tik forumas,o aš turiu savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 13:55)
Aš neprivalau balsuoti už tas nuotraukas,už kurias visi balsuoja 4u.gif  biggrin.gif Čia yra tik forumas,o aš turiu savo nuomonę.

blink.gif o tai kas tau liepė balsuot, už tas, už kurias visi balsuoja?
aš ir nebalsavau nei už 1 nei už 2 trečioji ir žemiau likusios, už kurias balsavau .
bet nereiškias kad man nepatiko, tiesiog buvo ir kitų milų. juk kiekvieno teisė rinktis, kas už ką basuoja.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 02, 13:55)
Aš neprivalau balsuoti už tas nuotraukas,už kurias visi balsuoja 4u.gif  biggrin.gif Čia yra tik forumas,o aš turiu savo nuomonę.

Tai žinoma neprivalai blink.gif . Tu savo nuomonę ir išreiški balsuodama doh.gif . O daugumos balsai, vistik, kažką reiškia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 11:10)
kiekvienas grozi mato kituose dalykuose, taip kad ne tau, brangioji, aptarineti mano nuotraukas  mirksiukas.gif zinai, kaip sako: ant kito sapeli pamato, ant saves rasto nemato. verciau susimastyk  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif pritariu! kaip jau minejau mazai buvo naturaliu kadru, o uz tokius "netycia pagautus" man ranka nekilo balsuoti  schmoll.gif

Tebunie ir taip, bet as bent jau nesisvaidau tokiais pareiskimais, kaip tavasis (zemiau)...
Ir jei as mokeciau bent jau puse tiek kokybiskai fotografuoti kaip elge, buciau tikrai laiminga..... Kol kas, deja, galiu tik pasigrozeti jos nuotraukomis ir stengtis kada nors ismokti...
Po tavo pasisakymo nuotraukose tikejausi isvysti ka nors dar istabesnio... O ka pamaciau ? Totalu nuli....

QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 20:54)
man visai nepatiko toks konkursas blink.gif cia daugiau teveliu meniniai sugebejimai atsiskleide  blink.gif kazkaip be rysio ir balsuoti uz tokias nuotraukas  schmoll.gif  schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(bucka @ 2007 10 02, 11:17)
na ir???  g.gif juk tam cia tas forumas ir skirtas. o jeigu parasiau savo nuomone, tai ji tik mano! juk nebutina visoms su ja sutikti. gaila, jei kazkas isizeide.
o tas komentaras buvo skirtas butent Sapokliak, nes besijuokdama is kitu, savo nepasiziuri  unsure.gif

Is ko as juokiuosi? blink.gif blink.gif
Tiesiog bandziau tau paciai parodyti, kad kai pati su savo nuotraukom prilygsi bent jau 10-ciai pirmuju siame konkurse, tada ir galesi svaidytis sparnuotais pareiskimais apie tai, kad nera uz ka balsuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 02 spalio 2007 - 13:33
Tiesiog bandziau tau paciai parodyti, kad kai pati su savo nuotraukom prilygsi bent jau 10-ciai pirmuju siame konkurse, tada ir galesi svaidytis sparnuotais pareiskimais apie tai, kad nera uz ka balsuoti...
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti