Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

na sita kol kas man nereali... ir ideja ir pateikimas ir nuotaika..... wub.gif

http://www.supermama...p...&phid=13677

o Buuuchepaulos foto jau esu macius ir ne viena grazu zodi jai mintyse pasakius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 09 11, 17:05)
na sita kol kas man nereali... ir ideja ir pateikimas ir nuotaika.....  wub.gif

http://www.supermama...p...&phid=13677

o Buuuchepaulos foto jau esu macius ir ne viena grazu zodi jai mintyse pasakius  wub.gif

O man ši kažkodėl nelabai... kaip jau kažkas minėjo - truputį perlenkta...

o smuikininkas labai mielas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Agnė: 11 rugsėjo 2007 - 16:33
gaila, kad smuikininkas ne konkurse... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 09 11, 17:45)
gaila, kad smuikininkas ne konkurse... verysad.gif

drinks_cheers.gif
garantuota prizinė vieta wub.gif
Atsakyti
man ta smuikininiko foto tokia wub.gif Pirmąkart taip iškart į akį krito, paprastai ilgai konkurse renkuosi, už ką balsiuką atiduoti. Ir vat kaip - favoritė yra, o balsuoti negali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 11, 15:42)
o as kol kas neturiu tinkamos nuotraukos, apart tos, kuri jau smezavo SM keliose temose.. Todel ikelsiu tik cia. Musu mazasis vunderkindas smile.gif
user posted image

Manyčiau, pirma vieta būtų garantuotai wub.gif
Atsakyti
faina, kad patiko nuotrauka smile.gif

is jau esamu, mane viena tik uzkabino - berniukas dazantis masinyte. Kokybes gal ir stinga - bet is visu piesimo variantu - man sis labiausiai.

Zvereliu teatras dal fainas - originali ideja. Gaila ryskumo stinga, bet jei balsavimas butu siandien - balsuociau. Kazkaip siuo atveju nesureiksminciau kokybes, nes isties nuotrauka grazi

"Rubensas ir Mikelandželas vaikystėje" irgi liuks. Vaiko kaireje sypsena labai labai grazi. Abieju dailus veido bruozai smile.gif

"po penkiolikos metu.." - faina, kai tetis sitaip uzsiima su sunum smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 11 rugsėjo 2007 - 18:16
Šita labai gera foto thumbup.gif user posted image

O Rubensas su Mikelandželu, prognozuoju, priziuką gaus ax.gif . Liuks nuotraukytė. Ir tobulai- į temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 11, 19:19)
Šita labai gera foto thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif , bet irgi jau matyta kaip ir mažasis smuikininkas.

Man šita patiko user posted image

Labai laukiu man patinkančios nuotraukos su kiekvieno vaiko "etatiniu instrumentu" pieštuku, teptuku, kreidele... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 11 rugsėjo 2007 - 18:52
Nuo ko priklauso, kurioje (konkurso nuotraukų peržiūros)vietoje rodoma foto(pradžioje, viduryje ar pabaigoje)? Ar nuotraukų pozicija keičiasi kas kažkiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(medasta @ 2007 09 11, 19:54)
Nuo ko priklauso, kurioje (konkurso nuotraukų peržiūros)vietoje rodoma foto(pradžioje, viduryje ar pabaigoje)? Ar nuotraukų pozicija keičiasi kas kažkiek laiko?

Kiek žinau keičiasi smile.gif Anksčiau prasidėjus balsavimui apsistodavo toj pačioj vietoj, bet praeitam balsavime keitėsi, gal dabar jau taip būna... nes nevisus konkursus sekiau ax.gif
Atsakyti
kiek pastebėjau naujai patvirtintos nuotraukos kurį laiką kabo viršuje.bet šiaip keičias.čia programiškai taip vyksta, aš nieko negaliu pakeisti.
ir manau teisinga, nes tada visos nuotraukos turi "garbės" pabūti visose vietose.
Atsakyti