Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

clap.gif Valio nugalėtojams ir likusiems šiek tiek už jų 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 30, 18:49)
Dar labai smalsu buvo suzinoti kieno sios nuotraukytes:
user posted image  user posted image
Valerija ir Kritina B., norejau pasakyti, kad labai saunios nuotraukos 4u.gif  4u.gif 

Ko gero į tavo pastabą suregavusi (dėl apkarpymo) tiek simpatijų sulaukėme blush2.gif Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 20:54)
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
schmoll.gif  schmoll.gif NEBUVO...  schmoll.gif  schmoll.gif

man visai nepatiko toks konkursas blink.gif cia daugiau teveliu meniniai sugebejimai atsiskleide  blink.gif kazkaip be rysio ir balsuoti uz tokias nuotraukas  schmoll.gif  schmoll.gif

Gaila, labai gaila .. , kad taip manai ... unsure.gif bet tavo nuomonė yra tavo nuomonė 4u.gif
man asmeniškai sunku buvo išsirinkti pačias pačiausias wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai labai 4u.gif 4u.gif Tikrai nesitikėjau, kad mano eksperimentas sulauks tokio pasisekimo unsure.gif Bet tai labai džiugu thumbup.gif

QUOTE(katarina @ 2007 09 30, 11:16)
Ačiū už balsus mano čiuozejai  smile.gif
O iš priekio galit paziureti čia  va
Man iš nugaros buvo graziau  blush2.gif

smile.gif Man iš priekio ta nuotraukėlė daug daug įdomesnė mirksiukas.gif

QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 19:54)
man visai nepatiko toks konkursas blink.gif cia daugiau teveliu meniniai sugebejimai atsiskleide  blink.gif kazkaip be rysio ir balsuoti uz tokias nuotraukas  schmoll.gif  schmoll.gif

O kas, tavo manymu, tose nuotraukose turi atsikleisti? Kas yra tas "atsitiktinai pagautas kadras", kuris taip imtų visus ir pakerėtų?
Taip, aš savo nuotrauką (kaip ir daugelį kitų) fotografavau specialiai šia tema. Dažnai susigalvoju kokią nors temą pati, šiaip sau, ir eksperimentuoju (iš tos serijos buvo mano ankstesnė nuotrauka su teatriuku). Bet yra skirtumas, kur priverti vaiką pozuoti (tai daugeliu atveju net neįmanoma), ir kur pasiūlai jam ką nors veikti ir pagauni gerą kadrą toje veikloje. Ar tai atrodo labai lengva? Pabandyk.
Man asmeniškai fotografuoti vaikus tam tikra tema yra iššūkis, kur turi pasukti galvą. Smagu, kai kartais tai pavyksta.

Jokia prievarta neišgausi tokių išraiškų, kaip šių iš tos pačios fotosesijos:
user posted image

Na, o kas domėjosi, kuo buvo piešta ir kaip nusivalė, galiu parodyti rezultatą:
user posted image
lotuliukas.gif Patikėkit, šveičiau išsijuosus, nes piešta buvo ne kokiais nors specialiais flomasteriais, o kreidėlem, skirtom piešti ant veido. Galvojau, nusiplauna nuo veido - nusiplaus ir nuo lango doh.gif Galų gale nusiplovė biggrin.gif

Atsakyti
merginos, dėl naujo konkurso tikrai nieko nežinau, bet gi nelaikysiu paslaptyje tikrai sulauksit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 20:54)
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
schmoll.gif  schmoll.gif NEBUVO...  schmoll.gif  schmoll.gif

Drasus teiginys....O tai kur tamstos meniniai sugebejimai? Specialiai paziurejau nuotraukas, su kuriomis dalyvavot fotokonkursuose.. Kazkaip tikrai nesisvaidyciau tokiom replikom... Sorry, bet panasu i desimtmecio vaiko pavydo priepuoli....

Sveikinu nugaletojus... Deja, is mano balsuotu tik viena laimejo prizine viet (I) smile.gif Bet konkursas saunus. Ir nuotrauku idomiu buvo nemazai.
Man labai patiko murziai - tokia tikra tikra vaikiska kuryba biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 30 rugsėjo 2007 - 22:33
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 30, 23:19)
Drasus teiginys....O tai kur tamstos meniniai sugebejimai? Specialiai paziurejau nuotraukas, su kuriomis dalyvavot fotokonkursuose.. Kazkaip tikrai nesisvaidyciau tokiom replikom... Sorry, bet panasu i desimtmecio vaiko pavydo priepuoli....

drinks_cheers.gif aš ir pažiūrėjau ir tikėjaus išvysti kažką tokio wow, kur gal pas ją atsiskleidė kažkokie gabumai, bet deja deja...
gal bloga diena buvo na ir nematė gražių nuotraukyčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 09 30, 21:54)
Ačiū labai labai  4u.gif  4u.gif  Tikrai nesitikėjau, kad mano eksperimentas sulauks tokio pasisekimo  unsure.gif  Bet tai labai džiugu  thumbup.gif

negaliu ir as nepasveikint smile.gif
nuostabi nuotrauka mirksiukas.gif

visas mano trejetukas i pirma sesetuka pateko clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 01 spalio 2007 - 11:50
4u.gif Sveikinu nugaletojus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū tom 31 balsuotojom 4u.gif
Atsakyti

Na aš rezultatais nusivyliau doh.gif .Tikėjausi,kad bent viena mano Favoritė pateks į trejetuką.Deja deja... verysad.gif Bet ką dėl pirmos vietos galiu pasakyt,tai grynai išreklamuota nuotrauka.Visos apie ją ir tešnekėjo,todėl visos už ją ir užbalsavo.Nors tikrai buvo vertesnių nuotraukų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 01 spalio 2007 - 21:26
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 01, 22:25)
Nors tikrai buvo vertesnių nuotraukų schmoll.gif

Rašant tokį komentarą, derėtų nepamiršti prierašo: "Mano nuomone" cool.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aciu visiems wub.gif kas balsavo uz musu floriste wub.gif
Dukra lanko fitotechlogijos bureli-namie labai daug jos darbu ir jai labai patinka wub.gif
Atsakyti