Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(Matelyk @ 2007 09 30, 16:59)
mano favoritės 5, 6, 7 vietose  bigsmile.gif

Aciu, labai malonu bigsmile.gif 4u.gif

SVEIKINIMAI NUGALETOJOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pirma vieta nenustebino, saunuole elge 4u.gif
Idomu buvo speliojimus skaityti, tiesa pasakius tikrai nemaniau kad papulsim i penketuka, todel labai nustebau, kad vis del to mes 5-ti biggrin.gif Aciu uz balsus 4u.gif

Katarina, is priekio nuotraukyte daaauuug grazesne mirksiukas.gif Labai sauni mergyte wub.gif , su tuo ir sveikinu 4u.gif

Dar labai smalsu buvo suzinoti kieno sios nuotraukytes:
user posted image user posted image
Valerija ir Kritina B., norejau pasakyti, kad labai saunios nuotraukos 4u.gif 4u.gif

Tiesa, visai netycia pastebejau negrazu dalyka siame konkurse...bet nesu tikrai ar tai nusikaltimas todel patylesiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 rugsėjo 2007 - 17:56
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 30, 18:49)
Tiesa, visai netycia pastebejau negrazu dalyka siame konkurse...bet nesu tikrai ar tai nusikaltimas todel patylesiu unsure.gif

nagi nagi kokį? g.gif jei jau pastebėjai, tai klok mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif koks netikėtumas, ačiū už įvertinimą 4u.gif , kažkaip net nesmagu, kad kokybiškos ir įdomios nuotraukos liko žemiau, vos 1,2... balsais, bet juk čia ne nuo manes priklausė biggrin.gif , aciuks.gif dar kartą.

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 30, 18:49)

Įtariu, kad apie mane kalbi ax.gif dėl šito
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 26, 10:42)
Matau madinga pasidarė parodyt už ką balsuojam, ir aš parodau biggrin.gif
user posted image user posted image user posted image

biggrin.gif trečioji užbalsuota nuotraukytė buvo ši http://www.supermama...0013777_ico.jpg
O taip pasiskelbiau mėtydama pėdsakus biggrin.gif , kad suabejotų autoryste ir kai kas tongue.gif manytų jog ištikrųjų tai ne mano foto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dzūkė*: 30 rugsėjo 2007 - 18:30
Sveikinu nugaletojus ir dekoju uz mano dukrytes ivertinta kuryba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 30, 18:16)
Įtariu, kad apie mane kalbi ax.gif  dėl šito

biggrin.gif trečioji užbalsuota nuotraukytė buvo ši http://www.supermama...0013777_ico.jpg
O taip pasiskelbiau mėtydama pėdsakus  biggrin.gif , kad suabejotų  autoryste  ir kai kas tongue.gif  manytų jog ištikrųjų tai ne mano foto lotuliukas.gif

Labai tikiuosi, kad tokie tavo tikslai ir buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 30, 16:49)

user posted image  user posted image
Valerija ir Kritina B., norejau pasakyti, kad labai saunios nuotraukos 4u.gif  4u.gif 

blush2.gif Dėkui , 4u.gif
Papildyta:
Matau Rustę bigsmile.gif Dar jiokių negirdėti žinių apie naują konkursą??? rolleyes.gif
Atsakyti
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

l vieta: Elge user posted image
llvieta: ramuxis user posted image
lll vieta:*dzūkė* user posted image
lVvieta: katarina user posted image

dėl prizų atsiėmimo parašysiu asmenines žinutes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 30, 19:51)
Labai tikiuosi, kad tokie tavo tikslai ir buvo smile.gif

Keista, kad įskaitau abejonių gaidelę wink.gif , už savo nuotrauką prie didžiausių norų nieks neužbalsuos smile.gif
Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama biggrin.gif . Šiuo atveju "pabėgimui" nuo savo foto turėjau priežasčių, gal nelabai rimtų, bet gan linksmų... ir norėjau išlikt paslaptingesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 30, 19:06)
blush2.gif  Dėkui , 4u.gif
Papildyta:
Matau Rustę bigsmile.gif  Dar jiokių negirdėti žinių apie naują konkursą??? rolleyes.gif

Kristina, raide tavo varde praleidau blush2.gif
Labai meniska man tavo nuotrauka wub.gif

QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 30, 19:08)
Keista, kad įskaitau abejonių gaidelę wink.gif , už savo nuotrauką prie didžiausių norų nieks neužbalsuos smile.gif
Man pačiai neįdomu, kai nemažai nuotraukų autorių atpažįstu, nors tai neišvengiama biggrin.gif . Šiuo atveju "pabėgimui" nuo savo foto turėjau priežasčių, gal nelabai rimtų, bet gan linksmų... ir norėjau išlikt paslaptingesne mirksiukas.gif

4u.gif Kartais toks "pabegimo" metodas gali ir kitaip pasirodyti...Bet itikinai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif

QUOTE(babuska @ 2007 09 30, 09:46)
Man siam konkurse labai daug graziu nuotrauku buvo  wub.gif

schmoll.gif schmoll.gif NEBUVO... schmoll.gif schmoll.gif

man visai nepatiko toks konkursas blink.gif cia daugiau teveliu meniniai sugebejimai atsiskleide blink.gif kazkaip be rysio ir balsuoti uz tokias nuotraukas schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
SVEIKINAM NUGALETOJAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dovanojam daug daug balioneliu visom penkiom sauniausiom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
puikios nuotraukytes ir zinoma mazyliai jose wub.gif

ir zinoma dekojame uz musu nuotraukelei atiduotus...... swoon.gif NET 38 balsus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 09 30, 20:54)
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
schmoll.gif  schmoll.gif NEBUVO...  schmoll.gif  schmoll.gif

man visai nepatiko toks konkursas blink.gif cia daugiau teveliu meniniai sugebejimai atsiskleide  blink.gif kazkaip be rysio ir balsuoti uz tokias nuotraukas  schmoll.gif  schmoll.gif

blink.gif Ir vel toks poziuris doh.gif Taigi cia NUOTRAUKU, kurias padaro teveliai konkursas, o ne talentingiausiu ar graziausiu vaiku rinkimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aila: 30 rugsėjo 2007 - 20:03