nu čia apie tą surežisavimą nesurežisavimą tai neišsemiama kalba. mano galva, tai ''surežisuota'' vadinčiau tokią foto, kai dabar liepčiau vaikučiui pvz išsiteptk tu daabr dažais ir žiūrėk į mane o aš fotografuosiu, arba tu piešk o aš fotografuosiu. bet tokiems mažiukams juk nepasakysi daryk tą ar tą. Aišku, kur tokie patys mažiausi susodinti prie ko nors ar pan. tai galima būtų pasakyti, bet jei foto gera, ir atitinka konkurso temą, tai koks skirtumas? o kad vienu ar kitu momentu pagautas kadras ir žiūri kartais į objektyvą, tai nereiškias, kad režisūra, aš pvz labai mėgstu fotografuoti, paprastas, bet man mielas foto, ir su vaikučiais turiu begalę, ir pamačiau momentą, ir tiesiog fotografavau ir jei užmatė tai ir pasižiūrėjo į objektyvą.
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 27, 20:07)
Ir man as irgi uz sita nuotrauka prabalsavau
ir uz sita
Ir nepamirškite visos balsuoti, nes šiandien jau paskutinė diena
O tai kaip kiekviename konkurse lieka nespėjusių atiduoti savo balsus galvodamos, kad balsuojama iki 30 d. imtinai
Po vidurnakčio jau žinosime kurie mažieji kūrėjai bus pripažinti simptiškiausiais
O tai kaip kiekviename konkurse lieka nespėjusių atiduoti savo balsus galvodamos, kad balsuojama iki 30 d. imtinai
Po vidurnakčio jau žinosime kurie mažieji kūrėjai bus pripažinti simptiškiausiais
QUOTE(Valerija @ 2007 09 29, 15:35)
Ir nepamirškite visos balsuoti, nes šiandien jau paskutinė diena
taigi tikrai jau ryt 30 po vidurnakčio.
pakeičiau dar vieną nuomonę, trečią balsą kažko patiko kita labiau...
Prabalsavau ir as uz trecia nuotrauka
Pas mane jau 1 po, bet dar nėra rezultatų
Papildyta:
jauuuuu
3 vietą pataikiau ir pirmos dvi nuotraukytės super
o dėl pirmosios net neabejojau kieno čia foto
Sveikinimai
Papildyta:
jauuuuu
Sveikinimai
QUOTE(grange @ 2007 09 30, 00:02)
Sveikinimai
Sveikinimai
Sveikinu nugalėtojus ir dėkoju už mums skirtus 14 balsų
Sveikinu nugaletojus!
Sveikinam nugalėtojus
Šįkart labai daug talentingų vaikučių ir puikių nuotraukų buvo.
Bet pastebėjau, kad man instinktyviai labiausiai traukia akis nuotraukos su dvynukais (matyt, profesinė liga ).
Tai negaliu nesižavėti ir neužėmusiais prizinių vietų Jėgos murziukais kūrybinam įkvėpime ir Rustės mažaisiais dailininkais
Šįkart labai daug talentingų vaikučių ir puikių nuotraukų buvo.
Bet pastebėjau, kad man instinktyviai labiausiai traukia akis nuotraukos su dvynukais (matyt, profesinė liga ).
Tai negaliu nesižavėti ir neužėmusiais prizinių vietų Jėgos murziukais kūrybinam įkvėpime ir Rustės mažaisiais dailininkais