Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

nu čia apie tą surežisavimą nesurežisavimą tai neišsemiama kalba. mano galva, tai ''surežisuota'' vadinčiau tokią foto, kai dabar liepčiau vaikučiui pvz išsiteptk tu daabr dažais ir žiūrėk į mane o aš fotografuosiu, arba tu piešk o aš fotografuosiu. bet tokiems mažiukams juk nepasakysi daryk tą ar tą. Aišku, kur tokie patys mažiausi susodinti prie ko nors ar pan. tai galima būtų pasakyti, bet jei foto gera, ir atitinka konkurso temą, tai koks skirtumas? o kad vienu ar kitu momentu pagautas kadras ir žiūri kartais į objektyvą, tai nereiškias, kad režisūra, aš pvz labai mėgstu fotografuoti, paprastas, bet man mielas foto, ir su vaikučiais turiu begalę, ir pamačiau momentą, ir tiesiog fotografavau ir jei užmatė tai ir pasižiūrėjo į objektyvą.
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 27, 20:07)
O aš galvoju,kad ši bus tikrai penketukį  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Kaip ji man patinka  wub.gif .......

Ir man ax.gif as irgi uz sita nuotrauka prabalsavau
ir uz sita
user posted image
Atsakyti
Ir nepamirškite visos balsuoti, nes šiandien jau paskutinė diena victory.gif
O tai kaip kiekviename konkurse lieka nespėjusių atiduoti savo balsus galvodamos, kad balsuojama iki 30 d. imtinai mirksiukas.gif
Po vidurnakčio jau žinosime kurie mažieji kūrėjai bus pripažinti simptiškiausiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 09 29, 15:35)
Ir  nepamirškite visos balsuoti, nes šiandien jau paskutinė diena victory.gif
O tai kaip kiekviename konkurse lieka nespėjusių atiduoti savo balsus galvodamos, kad balsuojama iki 30 d. imtinai mirksiukas.gif
Po vidurnakčio jau žinosime kurie mažieji kūrėjai bus pripažinti simptiškiausiais 4u.gif

doh.gif taigi tikrai jau ryt 30 po vidurnakčio.
pakeičiau dar vieną nuomonę, trečią balsą blush2.gif kažko patiko kita labiau...
Atsakyti
Prabalsavau ir as uz trecia nuotrauka tongue.gif
Atsakyti
beliko laukt nugalėtojų didis.gif aš irgi ruošiuos tik ryt balsuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane jau 1 po, bet dar nėra rezultatų laugh.gif
Papildyta:
ploja.gif jauuuuu bigsmile.gif
3 vietą pataikiau ir pirmos dvi nuotraukytės super thumbup.gif thumbup.gif
o dėl pirmosios net neabejojau kieno čia foto 4u.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
štai ir sveikinam nugalėtojus first.gif second.gif third.gif gaila mano prabalsuotų vėl tarp nugalėtojų nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 30, 00:02)
3 vietą pataikiau ir pirmos dvi nuotraukytės super  thumbup.gif  thumbup.gif 
o dėl pirmosios net neabejojau kieno čia foto  4u.gif

Sveikinimai  4u.gif  4u.gif

Sveikinu nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir dėkoju už mums skirtus 14 balsų aciuks.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojus! 4u.gif
Atsakyti
user posted image Sveikinam nugalėtojas ,

Dėkojam labai už mus balsavusius user posted image ,tikrai nesitikėjau,kad net 31 balsą surinksim karsta.gif ..Vienu momentu norėjau iš konkurso išimti nuotraukėlę,bet ai .... irnesakyk.gif palikau blush-anim-cl.gif hihihi.gif

Tai pat atspėjom,kad ši foto papuls į penketuką 5 yess.gif liezuvis.gif

user posted image wub.gif
Atsakyti
Sveikinam nugalėtojus 4u.gif

Šįkart labai daug talentingų vaikučių ir puikių nuotraukų buvo. thumbup.gif

Bet pastebėjau, kad man instinktyviai labiausiai traukia akis nuotraukos su dvynukais blush2.gif (matyt, profesinė liga hihihi.gif ).
Tai negaliu nesižavėti ir neužėmusiais prizinių vietų Jėgos murziukais kūrybinam įkvėpime thumbup.gif ir Rustės mažaisiais dailininkais wub.gif
Atsakyti