Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(bucka @ 2007 09 25, 16:50)
man tai labai buvo sunku apsispresti uz kurias nuotraukeles balsuoti, kadangi beveik visos matosi, kad surezisuotos  doh.gif man tokios nepatinka!!  schmoll.gif  schmoll.gif

o kurios tavo nuomone nesurežisuotos ? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 09 25, 14:50)
  man  schmoll.gif  schmoll.gif irgi is anksto suplanuota, liepta vaikams paisyti, o mama apibego ir is kiemo puses nufotografavo  doh.gif atrodo be rysio  unsure.gif

Suplanuota ar nesuplanuota biggrin.gif ,koks skirtumas...Puiki ideja ir labai grazi nuotrauka 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 09 25, 15:50)
man tai labai buvo sunku apsispresti uz kurias nuotraukeles balsuoti, kadangi beveik visos matosi, kad surezisuotos  doh.gif

Ką reiškia "surežisuota"? Sėdėk taip, nuleisk galvytę taip, laikyk kreidelę taip, žiūrėk ten, iškelk rankytę, atrodyk susikaupęs? Išsiterliok purvu?
Kaip gali surežisuoti tokias akimirkas?:
user posted image

user posted image

user posted image

Beveik visi vaikučiai šitam konkurse man atrodo dirba susikaupę, ir nesvarbu, ar nuotrauka fotografuota specialiai konkursui, ar ne. Liepti pozuoti ir pagauti gerą kadrą pasiūlytoje vaikui veikloje yra skirtingi dalykai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 25 rugsėjo 2007 - 16:23
man tai labai buvo sunku apsispresti uz kurias nuotraukeles balsuoti, kadangi beveik visos matosi, kad surezisuotos  doh.gif man tokios nepatinka!!  schmoll.gif  schmoll.gif juk ir temoje buvo, kad netycia uzfiksuota kurybos akimirka. o siaip teveliai ziuriu pasistenge  doh.gif beje ta nuotraukele, kur vaikuciai piesia ant lango man  schmoll.gif  schmoll.gif irgi is anksto suplanuota, liepta vaikams paisyti, o mama apibego ir is kiemo puses nufotografavo  doh.gif atrodo be rysio  unsure.gif

Nu cia tai geras! Gal tamsta dalyvavot visose fotosesejose ir su zvake stebejot, kad taip gerai zinot surezisuotos ar ne doh.gif Jau truksta zodziu, kai zmones neturi prie ko prisikabint ir prigalvoja tokiu nesamoniu! g.gif
Atsakyti
man tai labai buvo sunku apsispresti uz kurias nuotraukeles balsuoti, kadangi beveik visos matosi, kad surezisuotos  doh.gif man tokios nepatinka!!  schmoll.gif  schmoll.gif juk ir temoje buvo, kad netycia uzfiksuota kurybos akimirka. o siaip teveliai ziuriu pasistenge  doh.gif beje ta nuotraukele, kur vaikuciai piesia ant lango man  schmoll.gif  schmoll.gif irgi is anksto suplanuota, liepta vaikams paisyti, o mama apibego ir is kiemo puses nufotografavo  doh.gif atrodo be rysio  unsure.gif

Tai taip išeina, kad vaikai niekada ant lango nepiešia?? blink.gif O jei taip ir buvo, kaip tu sakai, ką tas pakeičia, ar nuo to nebegraži pasidaro?
Atsakyti
Nu kaip suprantu g.gif pirma vieta jau aiški
user posted image
Nors man ji nieko ypatingo,bet dėl skonio nesiginčysiu.Kas vieniem gražu,nebūtinai turi būti man gražu.
Aš vat pavyzdžiui pirmoj vietoj norėčiau matyt šitą nuotraukėlę:
user posted image
Tai pat norėčiau,kad lyderių pozicijoje būtų šita
user posted image
ir šita:
user posted image
Labai gaila,kad pritrūkau dar poros balsų.Tikrai būčiau balsavus už gražuolę mergytę
user posted image
ir už šitą
user posted image
Nepykit 4u.gif ,pritrūkau balsų verysad.gif
Papildyta:
Vajei,kokios didelės nuotraukos gavosi lotuliukas.gif Visada būdavo mažesnės g.gif
Atsakyti
Aš balsavau už šitas bigsmile.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o as uz sias wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 25, 17:06)
Suplanuota ar  nesuplanuota  biggrin.gif  ,koks skirtumas...Puiki ideja ir labai  grazi nuotrauka  4u.gif  thumbup.gif

Man irgi jokio skirtumo, "surežisuota" nuotraukytė, ar ne. Pagauta nuotaika, puiki idėja ir dar geras fotografas - štai kur sėkmė smile.gif
Atsakyti
Nu kas per burtai? blink.gif Balsuot negaliu- rašo, kad balsuot gali tik registruotas formumo dalyvis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 09 25, 18:13)
Pagauta nuotaika, puiki idėja ir dar geras fotografas - štai kur sėkmė smile.gif

auksiniai zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 09 25, 19:18)
Nu kas per burtai?  blink.gif Balsuot negaliu- rašo, kad balsuot gali tik registruotas formumo dalyvis  blink.gif

14. Kodėl perėjęs iš Forumo į Fotokonkursus aš tampu "svečias" ir manęs prašo prisijungti, neleidžia balsuoti ar dalyvauti konkursuose?

Todėl, kad prisijungdamas į Forumą (įrašydamas savo vartotojo vardą ir slaptažodį) nepažymėjote varnelės šalia esančiame langelyje "Atsiminti mane?" . Jei pažymėsite, problema išsispręs.
mirksiukas.gif
Atsakyti