Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

Mano favoritės

1. už idėją-piešimas ant stiklo ir dar nufotografuota iš lauko- super thumbup.gif
user posted image

2. šita tikrai tkia vundrkindiška biggrin.gif
user posted image

3. o šita už ti,kad tikrai parodomas vaiko talentas (toli gražu ne kiekvieną vaiką taip nufotografuosi)
user posted image
Atsakyti
Tiesiog gražu
user posted image

Kerinti vaikiuko šypsena wub.gif
user posted image

Už originalumą
user posted image

Kūryba, ne kūryba... Mačiau čia daug nekūrybiškesnių nuotraukų. O šita tiesiog super wub.gif Taip ir pakvipo rudeniu wub.gif
user posted image

O šita man tokia pati pačiausia wub.gif Papiešė vaikinukas ant šaligatvio ir nusprendė batus atsinaujint hihihi.gif
user posted image

Bet tai kaip dabar tas tris išsirinkti, a? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 22 rugsėjo 2007 - 16:51
O man graziausios sios: http://www.supermama...p...&phid=13677 http://www.supermama...p...&phid=13788 http://www.supermama...p...&phid=13782 Nors yra dar daug man labai patikusiu nuotrukyciu 4u.gif Bet manau apsistosiu ties siomis thumbup.gif
Atsakyti
man graziausios sios foto wub.gif

user posted image

user posted image

ir dar si tokia man ydomi 4u.gif

user posted image
Atsakyti
help.gif Kaip geriausia mažinti nuotrauką?? g.gif Pastebėjau,kad didelė būna ryški,bet,kai ją sumažinu susimigloja wink.gif Ką daryti,kad to išvengti? g.gif
dry.gif
Atsakyti
Turbūt burtus trauksiu, kurioms trims iš šių balsus atiduoti... Puikios nuotraukytės, nors labai skirtingos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsua: 23 rugsėjo 2007 - 18:27
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 23, 18:50)
help.gif    Kaip geriausia mažinti nuotrauką?? g.gif  Pastebėjau,kad didelė  būna ryški,bet,kai ją sumažinu susimigloja    wink.gif  Ką daryti,kad to išvengti?  g.gif 
                              dry.gif

o kuom mažini? paintu?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 09 23, 20:47)
o kuom mažini? paintu?

Microsoft Office Picture Manager arba Paint Shop Pro 9 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 09 23, 23:20)
Microsoft Office Picture Manager  arba  Paint Shop Pro 9  smile.gif

Aš kai mažinu su Microsoft Office Picture Manager tai Edit Picure>Resize>Percentage of original ir mažinu tol kol New size didžioji kraštinė būna nedidesnė nei 640 (kokio dydžio leidžia fotokonkursai), tai niekada dar nebuvo jokio iškraipyto ar išplaukusio vaizdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 09 23, 21:32)
Aš kai mažinu su Microsoft Office Picture Manager tai Edit Picure>Resize>Percentage of original  ir mažinu tol kol New size didžioji kraštinė būna nedidesnė nei 640 (kokio dydžio leidžia fotokonkursai), tai niekada dar nebuvo jokio iškraipyto ar išplaukusio vaizdo thumbup.gif

Dekui Valerija uz atsakyma aciuks.gif . ...einu pabandysiu,kaip tu man susakei blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 09 23, 23:32)
Aš kai mažinu su Microsoft Office Picture Manager tai Edit Picure>Resize>Percentage of original  ir mažinu tol kol New size didžioji kraštinė būna nedidesnė nei 640 (kokio dydžio leidžia fotokonkursai), tai niekada dar nebuvo jokio iškraipyto ar išplaukusio vaizdo thumbup.gif

Paaiskinkit prasau man neismaneliai, kur rasti ta Microsoft Office Picture Manager ? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 09 24, 10:45)
Paaiskinkit prasau man neismaneliai, kur rasti ta Microsoft Office Picture Manager  ? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Užlipusi su pele ant nuotraukos (jos neatidariusi) paspausk dešinį>Open With>Microsoft Office Picture Manager (jei nėra Microsoft Office Picture Manager, tai pas tave tos programos nėra) mirksiukas.gif
Atsakyti