Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

sveikos, va kaip gaunasi, kai tvirtinu nuotraukas ne aš viena doh.gif .

neprivalau teisintis, bet matau, kad reikia truputį paaiškinti mirksiukas.gif .
man irgi kaikuriose nuotraukose nėra kūrybos, bet tada pusę turėčiau atmesti, nes tema labai slidi - ten kur vienai menas, kitai yra tik terlionė, arba ten kur telionė, kitam matosi graži kūryba.
taigi šiame konkurse daug galvoju, netvirtinu jei nesu tikra, kad tinka.tariuosi su kitomis moderatorėmis.

tačiau kaikurias nuotraukas patvirtino kita moderatorė, tai kaip dabar gaunasi?turiu išmesti, nes kažkam užkliuvo?
o kaip nesmagu būti pašalintai unsure.gif .
stengiuosi paaiškinti per asmeninę žinutę, bandau rasti kokią nors išeitį, prieiti kompromisą ir taktiškai parašyti, kad nuotrauka netinka.
ne visos supranta, ir netgi pyksta, neįvertina, mano pastangų susitarti, nors realiai neturiu teisintis dėl savo sprendimo.

taigi, jei kas nors kam nors nepatinka, neaišku, prašau rašyti man asmeniškai, tikrai atrašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 09 21, 18:33)
taigi, jei kas nors kam nors nepatinka, neaišku, prašau rašyti man asmeniškai, tikrai atrašysiu.

Ruste labai aiskiai ir maloniai biggrin.gif man paaiskino smile.gif kodel netiko mano pirma nuotrauka smile.gif
bet po to pasikeite pavadinimas, ir mano kitos foto jau konkursui nebetiko, taip kad liko seimyniniam albume smile.gif

bus juk tu konkursu - sudalyvausit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 09 21, 18:43)
bus juk tu konkursu - sudalyvausit  mirksiukas.gif

labai teisingai smile.gif nebūtina dėti bet kokios, kad tik sudalyvauti wink.gif aš šiam konkursui tinkamos foto neradau, tikiuosi sudalyvausim kitam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 09 21, 18:33)
sveikos, va kaip gaunasi, kai tvirtinu nuotraukas ne aš viena doh.gif .

neprivalau teisintis, bet matau, kad reikia truputį paaiškinti mirksiukas.gif .
man irgi kaikuriose nuotraukose nėra kūrybos, bet tada pusę turėčiau atmesti, nes tema labai slidi - ten kur vienai menas, kitai yra tik terlionė, arba ten kur telionė, kitam matosi graži kūryba.
taigi šiame konkurse daug galvoju, netvirtinu jei nesu tikra, kad tinka.tariuosi su kitomis moderatorėmis.

tačiau kaikurias nuotraukas patvirtino kita moderatorė, tai kaip dabar gaunasi?turiu išmesti, nes kažkam užkliuvo?
o kaip nesmagu būti pašalintai unsure.gif .
stengiuosi paaiškinti per asmeninę žinutę, bandau rasti kokią nors išeitį, prieiti kompromisą ir taktiškai parašyti, kad nuotrauka netinka.
ne visos supranta, ir netgi pyksta, neįvertina, mano pastangų susitarti, nors realiai neturiu teisintis dėl savo sprendimo.

niekas man nerase tongue.gif

tikrai bus tu konkursu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 09 21, 20:09)
niekas man nerase tongue.gif

tikrai bus tu konkursu  4u.gif

žinutes parašau tik toms, kurios iš 17 karto nesupranta, kad jei nuotrauką atmetė, reiškia netinka wink.gif iš siunčia vėl ir vėl wink.gif
Atsakyti
Visai nepiktai as cia rasau smile.gif Tiesiog rasau ka manau. Taip viena nuotrauka atmete. Bet yra daug kitu, bet dalyvauti tikrai neketinu.Ir nei kiek del to nesigailiu. Juk tema tokia "slidi" ir visi skirtingai supranta kuryba.

Gyvenkime draugiskai ir saziningai 4u.gif

P.S. Jai Ruste tariasi su kitom moderatorem, kodel jos su ja nesitaria ???? smile.gif
Atsakyti
user posted image
Geras lotuliukas.gif Ne tik grindys, bet ir baldai nuo menininko apsaugoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir ši nuotraukyte man miela wub.gif

Jau sunku bus savo trejetuką išsirinkti...
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 09 21, 19:01)
labai teisingai smile.gif nebūtina dėti bet kokios, kad tik sudalyvauti wink.gif aš šiam konkursui tinkamos foto neradau, tikiuosi sudalyvausim kitam ax.gif

As irgi sutinku drinks_cheers.gif Juk nebutina kiekvienam konkurse dalyvauti, ir juokas ima kai atsiranda nepatenkintu "kad va su leliukais netvirtina..." ar pan. doh.gif
Dar ir zodis diskriminacija kartais paminimas lotuliukas.gif Nes va nuskriaustu visada atsiranda, kad negali sudalyvauti doh.gif

O Rustei tai daug balionu 4u.gif uz darba ir kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 21 rugsėjo 2007 - 22:55
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 21, 22:54)
O Rustei tai daug balionu 4u.gif  uz darba ir kantrybe 4u.gif  4u.gif  4u.gif

va ta pati norejau parasyti.... nes as turbut nesusilaikyciau ir pasakyciau ka nors negrazaus lotuliukas.gif ir po to buciau atleista is tokiu preigu ax.gif
Atsakyti
linksmas konkursas, ir nauju foto atsirado po paskutinio apsilankymo bigsmile.gif

mano favorites kol kas
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Is dainuojanciu sita thumbup.gif atrodo is tiesu traukia ji ten taip garsiai biggrin.gif
user posted image

Is ''piesianciu'' sita thumbup.gif ir pagyrimas mamytei kad leido vaikuciui taip piesti lotuliukas.gif
user posted image

Is sokanciu sita thumbup.gif labai grazu man kai vaikai pradeda nuo mazens ant ledo sokti.
user posted image

Is vaidinanciu sita thumbup.gif tik biskuti kokybes truksta bet matos kaip linksma biggrin.gif
user posted image

Ir dar kelios kurios taip pat grazios. bus sunku issirinkt.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti