Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(GieNa @ 2007 09 20, 17:01)
Man rodos šioje nuotraukoje dar labai nedidelis vaikiukas, gal net leliukas o jug buvo sakyta kad netvirtins pačių mažiausių vaikučiu foto g.gif

kol manęs nebūna (su dukra ligoninėje mes būnam ), tol tvirtina nuotraukas kita moderatorė.
pašalinau šitą foto, nes ji tikrai netinka, o kita moderatorė nežinojo, kad netvirtinam tokių.

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2007 09 20, 05:20)
šiai nuotraukytei mano balsas garantuotas  thumbup.gif  kiek bežiūrėčiau tai vis nuotaiką pakelia biggrin.gif  toks įsijautęs į rolę vaikinas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kas tiesa, tai tiesa, man si nuotrauka labai nuotaikinga thumbup.gif

Dar patiko sios nuotraukos ideja: "dar viena gelyte, ir mama tures naujus tapetus " thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Yra labai daug nuotrauku neatitinkanciu konkurso temos. Iskyla klausymas kokiais kriterijais vadovaujasi moderatores???????????? Pirma patvirtina po to anulioja smile.gif

Ir dar noreciau paklausti gerbiamos moderatores kur dingo nuotrauka kur vaikas atset plastilina minko???? O gal pastebejot, kad jo rankose jokio plastelino nebuvo?????? smile.gif

Tiesiog pasidaro labai pikta, kad labai nesaziningai renkate nuotraukas. Pusti burbulus arba terliotis jogurte tai jau menas, o delioti delione tai jokiu sugebejimu nereikia.
Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2007 09 20, 21:19)
Yra labai daug nuotrauku neatitinkanciu konkurso temos. Iskyla klausymas kokiais kriterijais vadovaujasi moderatores???????????? Pirma patvirtina po to anulioja smile.gif

Ir dar noreciau paklausti gerbiamos moderatores  kur dingo nuotrauka kur vaikas atset plastilina minko???? O gal pastebejot, kad jo rankose jokio plastelino nebuvo??????  smile.gif

Tiesiog pasidaro labai pikta, kad labai nesaziningai renkate nuotraukas. Pusti burbulus arba terliotis jogurte tai jau menas, o delioti delione tai jokiu sugebejimu nereikia.

o ko taip piktai ant moderatoriu - na, buna, suklysta zmones, ne iskart viska suziuri. O is tavo posto galeciau sutikti tik su vienu dalyku - mano nuomone, pusti burbulus irgi nera didele kuryba. visa kita...

kad patvirtino ir anuliavo - taigi paaiskino Ruste, jog jos nebuvo, ir foto tvirtino kita moderatore, kuri iki galo nezinojo visu konkurso subtilybiu.

jeigu atseit minko - na gal tikrai po laiko pastebejo, tai ir iseme. gal kokia mama ta pastebejo ir moderatorei parase. nu ir ok, teisingai padare. o gal siaip pati autore nusprende nebedalyvauti?

su terlionemis jogurtu ar kuo kitu - aisku, gincytinas dalykas, ar tai kurybiniai gebejimai ar ne. priklauso nuo situacijos - ar siaip issiterlino, ar paskui pamate, kad su tuo galima pazaisti, "istapyti" grindis, veida ir t.t. t.y. paverta ta jogurta kurybine medziaga.

o delioti delione sugebejimu, be abejo, reikia, bet velgi manyciau, kad greiciau loginio mastymo, reakcijos, o ne kurybiniu.
Atsakyti
o šitos foto pavadinime ar taip turi vadintis ar yra klaidos žodžiuose?
Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2007 09 20, 22:19)

Ir dar noreciau paklausti gerbiamos moderatores  kur dingo nuotrauka kur vaikas atset plastilina minko???? O gal pastebejot, kad jo rankose jokio plastelino nebuvo??????  smile.gif

bet pikčiausia,kai nepatvirtina arba atmeta tavo nuotrauką,ane? juk ji pati pačiausia
p.s. dėl burbulų irgi sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 20, 13:52)
hihihi.gif  kur ten nebus įsijautęs, kai jau alaus "bokalai" išgriuvę lotuliukas.gif

tai jau tikrai lotuliukas.gif

QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 09 20, 16:08)
O aš galvojau,kad čia mergaitė groja. g.gif

na,visko gali būti,bet man panašu į vaikinuką ax.gif
Atsakyti
labai grazi nuotraukele
http://www.supermama...p...&phid=13824
tik nesuprantu kur cia kuryba g.gif parodyta vaikelio istepta kojite dazuose.net gi matosi kad mama laiko.jokio kurimo proceso.ar as klystu unsure.gif
http://www.supermama...p...&phid=13856
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2007 09 20, 17:01)
Man rodos šioje nuotraukoje dar labai nedidelis vaikiukas, gal net leliukas o jug buvo sakyta kad netvirtins pačių mažiausių vaikučiu foto g.gif

nesazininga schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 09 21, 11:34)
nesazininga  schmoll.gif  tongue.gif

Prieš duodant nuotraukas,reikia persiskaityt taisykles,kad vėliau netektų gailėtis. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIKIENĖ: 21 rugsėjo 2007 - 11:20
Parodysiu visas kurios man patinka angel.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

bigsmile.gif Geriausios is geriausiu first.gif

mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2007 09 20, 22:19)

gal patvirtino viena moderatorė, o Rustė atmetė, nes neatitiko temos.
gal pati mama išėmė, o gal pakeitė dar geresne mirksiukas.gif
Atsakyti