Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(l.buz @ 2007 09 19, 18:55)
Labai gražu, romantiška...  wub.gif  wub.gif  wub.gif user posted image

Tikrai gražu wub.gif Daugėja super nuotraukyčių, smagu smile.gif
Atsakyti
gaila, kad atsiranda nuotraukyciu ir su nuogais uzpakaliukais hihihi.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 09 19, 19:59)
gaila, kad atsiranda nuotraukyciu ir su nuogais uzpakaliukais  hihihi.gif  rolleyes.gif

nesuprantu kodel ja patvirtino g.gif , nieko idomaus nematau. O ir komentaras- boze moj unsure.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2007 09 19, 19:59)
gaila, kad atsiranda nuotraukyciu ir su nuogais uzpakaliukais  hihihi.gif  rolleyes.gif

nesuprantu kodel ja patvirtino g.gif , nieko idomaus nematau. O ir pavadinimas- boze moj unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 19, 20:16)
nesuprantu kodel ja patvirtino g.gif , nieko idomaus nematau. O ir komentaras- boze moj unsure.gif  doh.gif

"Nors sesė mano ir plika dar vis tai gal mano putų šukuosena jai labai tiks" - čia įtariu ta prasme, kad be plaukų g.gif ax.gif

O man dar ta nuotraukėlė "Būsimas remontinikas" ne į temą visai. Gal labiau tiktų konkursui "Kuo aš būsiu užaugęs". Irgi nesuprantu, kodėl ją patvirtino, kame čia menas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 20 rugsėjo 2007 - 08:11
O burbulus pūst kūryba mastau.gif , kad nuotrauka graži drinks_cheers.gif thumbup.gif
Man tai nė viena nuotrauka netrukdo, tam yra balsavimas, vertinsim ir vaikų, ir tėvelių kūrybą, sugebėjimus kartu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 20, 09:25)
Man tai nė viena nuotrauka netrukdo, tam yra balsavimas, vertinsim ir vaikų, ir tėvelių kūrybą, sugebėjimus kartu thumbup.gif

Nu tep tep... ax.gif
Atsakyti
šiaip tiesą pasakius nemažai foto kur tos kūrybos kitų kaimis nematyti nors foto ir gražios. taip kad šį kartą reikia pajungti savo vaizduotę smile.gif
Atsakyti
man labiausiai patikusios kol kas:

user posted image user posted image user posted image user posted image

smagus konkursas thumbup.gif
sekmes visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 20 rugsėjo 2007 - 09:50
šiai nuotraukytei mano balsas garantuotas thumbup.gif kiek bežiūrėčiau tai vis nuotaiką pakelia biggrin.gif toks įsijautęs į rolę vaikinas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2007 09 20, 13:20)
šiai nuotraukytei mano balsas garantuotas  thumbup.gif  kiek bežiūrėčiau tai vis nuotaiką pakelia biggrin.gif  toks įsijautęs į rolę vaikinas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif

hihihi.gif kur ten nebus įsijautęs, kai jau alaus "bokalai" išgriuvę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2007 09 20, 13:20)
šiai nuotraukytei mano balsas garantuotas  thumbup.gif  kiek bežiūrėčiau tai vis nuotaiką pakelia biggrin.gif  toks įsijautęs į rolę vaikinas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O aš galvojau,kad čia mergaitė groja. g.gif
Atsakyti
Man rodos šioje nuotraukoje dar labai nedidelis vaikiukas, gal net leliukas o jug buvo sakyta kad netvirtins pačių mažiausių vaikučiu foto g.gif
Atsakyti