Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

siek tiek gaila, kad sis konkursas galima sakyti tik didesniems vaikams, t.y. ne kudikeliams....
nes mazuciai TIESIOGINE prasme kurti nemoka.... o tai ka galima butu pavadinti kuryba moderatoriai nelabai priima.... kartais nuotraukos pavadinimas (interpretacija) daug daugiau atspindetu vaiko kurybos nei parodyta tiesiogiai kaikuriose is cia esanciu nuotrauku....
kad ir mazylis laikantis mazutese rankutese baliona ir ikises ji i burnyte kazka bando padaryti.. TARSI "bando uzristi" ir taip paskutiniu likusiu balionu PAPUOSTI (tai irgi kuryba) balionais nusagstyta kambari.... arba sedintis mazius gelese ir laikantis maza gelyte ir traukiantis dar viena.... kazkam tai jokios kurybos, o kazkieno galvoj ziurint toki vaizga sukasi viena mintis: "kokia grazia puokste ruosia vaikas mamytei" ir t.t..... ir pan......... tiek tos.... 4u.gif
taisykles grieztos rolleyes.gif tad dalyvausim su ne pacia mieliausia foto hihihi.gif ax.gif gal...... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 18 rugsėjo 2007 - 16:20
"plaukit laiveliai" - labai grazu!!!! matau ten laiveliuose ir zmogeliukai sedi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 09 18, 16:46)
siek tiek gaila, kad sis konkursas galima sakyti tik didesniems vaikams, t.y. ne kudikeliams....
nes mazuciai TIESIOGINE prasme kurti nemoka.... o tai ka galima butu pavadinti kuryba moderatoriai nelabai priima.... kartais nuotraukos pavadinimas (interpretacija) daug daugiau atspindetu vaiko kurybos nei parodyta tiesiogiai kaikuriose is cia esanciu nuotrauku....
kad ir mazylis laikantis mazutese rankutese baliona ir ikises ji i burnyte kazka bando padaryti.. TARSI "bando uzristi" ir taip paskutiniu likusiu balionu PAPUOSTI (tai irgi kuryba) balionais nusagstyta kambari.... arba sedintis mazius gelese ir laikantis maza gelyte ir traukiantis dar viena.... kazkam tai jokios kurybos, o kazkieno galvoj ziurint toki vaizga sukasi viena mintis: "kokia grazia puokste ruosia vaikas mamytei" ir t.t..... ir pan......... tiek tos....  4u.gif
taisykles grieztos  rolleyes.gif tad dalyvausim su ne pacia mieliausia foto  hihihi.gif  ax.gif gal......  rolleyes.gif

O man kaip tik atrodo teiksinga, kad čia nedalyvauja mažiausieji, nes didžiojoje daugumoje konkursų būna neribotas amžius, tai ir žąvimės visi gražuoliukais pupuliukais, kuriems užtenka tik mirktelti ir męs jau suskystame, o tie didesnieji vaikučiai lieka kaip ir už borto (kaip ir gyvenime), vyresniame amžiuje mūsų dėmesio ir susižavėjimo sulaukia kai kažką įdomaus sukuria ir demonstruoja gabumus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 18 rugsėjo 2007 - 17:16
QUOTE(Valerija @ 2007 09 18, 17:14)
O man kaip tik atrodo teiksinga, kad čia nedalyvauja mažiausieji, nes didžiojoje daugumoje konkursų būna neribotas amžius, tai ir žąvimės visi gražuoliukais pupuliukais, kuriems užtenka tik mirktelti ir męs jau suskystame, o tie didesnieji vaikučiai lieka kaip ir už borto (kaip ir gyvenime), vyresniame amžiuje mūsų dėmesio ir susižavėjimo sulaukia kai kažką įdomaus sukuria ir demonstruoja gabumus.

gal ir teisingai sakai mirksiukas.gif
pasigrozesim vyresneliais wub.gif

kazkada ir mano uzaugs, tada suprasiu kas yra konkurencija su mazaisiais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif O jau mergaiciu grazumas wub.gif wub.gif
user posted image

heart.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 10, 17:46)
konkursas tikrai labai šaunus, bet prizas tai tik vilnietėm tinkamas  ax.gif

verysad.gif iš tikrųjų.. turbūt tautiečiai mano, kad kituose miestuose nėra vaikučių g.gif
be pykčio, tik apmaudu. gal galima būtų pasiteirauti ir kituose miestuose kokių būrelių - gal sutiktų 'pasponsoriauti' wub.gif
Atsakyti
''dienos patiekalo klauskite virėjo...'':
user posted image
tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 09 17, 22:12)
[attachmentid=112438]
Tikra,  kad OHO  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
žaviusi šių vaikučių mamyte 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu jau tikrai koks grozis nuotraukytes wub.gif wub.gif wub.gif first.gif
Atsakyti
O man dar šita nuotraukytė graži - tokia paprasta, bet labai miela
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 17, 21:30)
aha, nuostabumelis!!!
idomu cia yra spec. dazai/piestukai, ant lango paisyti?

Kiek zinau yra spec. flamasteriai ant langu piesti. Mano dukros aukletoja buvo vaikams i grupe nupirkusi . Ir maciau, kad piese ant langu. Sake, kad gerai nusivalo. Pirko zaislu parduotuveje.
Ir man si nuotrauka labai grazi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 09 18, 20:55)
O man dar šita nuotraukytė graži - tokia paprasta, bet labai miela
user posted image

Tikrai... wub.gif
Atsakyti
Labai gražu, romantiška... wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti