Nugalėtojas beveik išrinktas O gal tik kolkas...?
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 17, 19:44)
vvvvv , kodėl tokį grožį avatare pakeitei
aciu uz grazius zodzius
kad jums neatsibostu
[attachmentid=112438]
Tikra, kad OHO
žaviusi šių vaikučių mamyte
Tikra, kad OHO
žaviusi šių vaikučių mamyte
QUOTE(Rustė @ 2007 09 17, 19:43)
gali būti, kad tokie kur ant spec lentos paišyti, o tada su tokia spec kempinėle nusvalo.
palauksim konkurso pabaigos, manau tada ir sužinosim, o kolkas
palauksim konkurso pabaigos, manau tada ir sužinosim, o kolkas
puiku konkursui pasibaigus prasysim autores, kad papasakotu. nu turetu linksma vaikams buti ant langu piesti, nors kol kas esu maciusi tik purskiamus dazus...
QUOTE(marsua @ 2007 09 17, 21:09)
Super nuotraukytė atsirado
tikrai , kad labai labai
QUOTE(marsua @ 2007 09 17, 20:09)
Super nuotraukytė atsirado
Drasiai pranasauju- NUGALETOJAI
P.S. Po balsavimo mamytes noresiu paklausit kaip nusivale, ar lengvai? Man toks bajeriukas vakar atsitiko...kol suauge mamytes gimtadieni svente mazasis pasigavo zvakute is torto ir apipaise visas stiklines balkono duris Spalvos ne tokios ispudingos, kaip sioje foto, bet kad priterlinta tai gerokai matosi... Su spiritu valau, ir tik mozojasi stipriai tas riebalas, valyti reikes dar kokis kelis kartus
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 17, 22:34)
Drasiai pranasauju- NUGALETOJAI
P.S. Po balsavimo mamytes noresiu paklausit kaip nusivale, ar lengvai? Man toks bajeriukas vakar atsitiko...kol suauge mamytes gimtadieni svente mazasis pasigavo zvakute is torto ir apipaise visas stiklines balkono duris Spalvos ne tokios ispudingos, kaip sioje foto, bet kad priterlinta tai gerokai matosi... Su spiritu valau, ir tik mozojasi stipriai tas riebalas, valyti reikes dar kokis kelis kartus
californiagirl, o tu nevalyk - fotografuok tik
QUOTE(Valerija @ 2007 09 17, 22:12)
Jau zinau savo laimetoja!!!!
Labai originalu ir grazu!!!!!
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 17, 23:13)
puiku konkursui pasibaigus prasysim autores, kad papasakotu. nu turetu linksma vaikams buti ant langu piesti, nors kol kas esu maciusi tik purskiamus dazus...
Kiek iziuriu i flamasteri, tai manau cia tie flamasteriai, kur po to su vandeniu nusivalo. Reik pabandyt leist ir savo vaikams "tiuninga" ant langu padaryt faina nuotrauka