Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(Gulia @ 2007 09 16, 17:18)
Kad ji net nedalyvauja mirksiukas.gif

nebedalyvauja kiek supratau
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 16, 17:11)
doh.gif

bet kalbėjau, apie tai, kad dedamos jau turimos foto,o ne lekiama fotkint pamačius konkursą, ir šiaip.... foto ana jūsų graži, bet tai buvo ne tavo mažojo kūryba ir visiškai neatitiko temos

na man kaip tik pasirode,kad yra foto,kurias tevai surezisavo. schmoll.gif
o balsa atiduociau mergaitei ant ledo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 16 rugsėjo 2007 - 17:20
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 16, 17:11)
...bet kalbėjau, apie tai, kad dedamos jau turimos foto,o ne lekiama fotkint pamačius konkursą, ir šiaip....

O man idomiausias konkurso etapas - suzinojus konkursine tema galvoti, ka ir kaip nufotkinti. Ir vertindama kitas nuotraukas labiausiai vertinu pavykusias pastangas realizuoti tema. Zinoma, sveiko proto ribose - atsitiktinai pagautas kadras gali buti zymiai geresnis uz specialiai komponuota nuotrauka.
Susidaro toks ispudis, kad kartais meginama ipirsti nuomone, kad konkursui privalo buti teikiamos tik atsitiktinai padarytos nuotraukos, jau turimos savo fotoalbumuose. Juk konkurso taisykles to nereikalauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 09 16, 18:19)
na man kaip tik pasirode,kad yra foto,kurias tevai surezisavo. schmoll.gif
o balsa atiduociau mergaitei ant ledo thumbup.gif  thumbup.gif

Man taip pat čiuožianti mergaitė patinka. Tokia labai natūrali nuotraukytė, ir kūryba, teisingai gal talentas, aiškus be komentarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2007 09 16, 18:39)

Susidaro toks ispudis, kad kartais meginama ipirsti nuomone, kad konkursui privalo buti teikiamos tik atsitiktinai padarytos nuotraukos, jau turimos savo fotoalbumuose. Juk konkurso taisykles to nereikalauja g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2007 09 16, 15:42)
Kadangi tebesitesia atgarsiai po mano posto apie buuuchenpaulos nuotrauka, ir nors as tiesiogiai neminima, bet jauciuosi uzgauliojama. Nemanau esanti nusipelniusi skaityt tokius pasisakymus kaltai nuleidus galva, tai pasisakysiu smile.gif
As kaip ir tos, kur teisesnes uz mane, galiu neklysdama ivardinti ne vienos siam konkursui pateiktos nuotraukos autoryste. Turbut ne as viena palyginu siuos darbus su ankstesniais autoriu darbais, tik zinoma, reiketu tai palikt savo apmastymu lygyje. Del to, kad aptarimuose parasiau komentara vertindama nuotrauka is neteisingo atskaitos tasko, prisipazistu klydusi ir apgailestavima jau pareiskiau. Bet man labai nemalonu skaityt tokias nuomones, kad as kazka isdaviau, knisausi ankstesniuose konkursuose tam, kad „priciupt" ar pan. Niekur as specialiai nesiknisau, praejusio konkurso nuotrauka „Braskiu matematika" atsimenu gerai, nes ji buvo mano trejetuke, taipogi nieko neisdaviau, nes is mano posto tegalima suprasti tik tiek, kad autore jau yra dalyvausi bent viename SM fotokunkurse.
Gal visos pamastykim pries rasydamos, a?

Naudodamasi proga, siunciu baliona Sapokliakai uz mane pamaloninusius atsiliepimus praejusio konkurso atsiliepimuose 4u.gif

Aila, tikrai taikiau ne tau. Patikek. To, kas cia ivyko su buuuchenpaulos nuotrauka as net nezinau. Neskaiciau visos temos, o tuo metu, kai cia kazkas ivyko, buvau isvykus... Tikrai net nenutuokiu, ka tu padarei. Bet buvo ankstesnese temose tokiu personu, kurios tik ir ieskodavo, prie ko prikibti..... Prakstiskai "dirbdavo" tam....
Taip, kad neuzgalioju taves. Kam "taikiau" sita posta, manau, supranta puikiai...

O kaip as tave pamaloninau? rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 16, 15:11)
doh.gif
foto ana jūsų graži, bet tai buvo ne tavo mažojo kūryba ir visiškai neatitiko temos

papriestarausiu.... ta foto, kuri NEBEDALYVAUJA konkurse, atitiko tema, antraip moderatoriai nebutu jos tvirtine smile.gif O ir mano mazius moka pagaliukus i gilutese esancia skylute ikisti. Taigi, kodel taip isitikinusi tvirtini, kad tai nebuvo mano vaiko kuryba?
Bet kadangi ta nuotrauka nebedalyvauja konkurse, nematau tikslo apie ja daugiau sneketi.

Kiekvienas liksim prie savo nuomones ir ja isreiksim savo 3 balsais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 16 rugsėjo 2007 - 19:28
[quote=Sapokliaka,2007 09 16, 20:16]
Bet buvo ankstesnese temose tokiu personu, kurios tik ir ieskodavo, prie ko prikibti..... Prakstiskai "dirbdavo" tam....
Taip, kad neuzgalioju taves. Kam "taikiau" sita posta, manau, supranta puikiai...

Jauciu zinau kam taikiai 4u.gif Ir jei neapsirinku, tai pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 16, 20:16)
Aila, tikrai taikiau ne tau. Patikek. To, kas cia ivyko su buuuchenpaulos nuotrauka as net nezinau. Neskaiciau visos temos, o tuo metu, kai cia kazkas ivyko, buvau isvykus... Tikrai net nenutuokiu, ka tu padarei. Bet buvo ankstesnese temose tokiu personu, kurios tik ir ieskodavo, prie ko prikibti..... Prakstiskai "dirbdavo" tam....

O kaip as tave pamaloninau?  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Tuomet viskas gerai smile.gif Tas piktinimasis kompromatu ieskotojoms atgime po mano posto, todel per jautriai sureagavau (kas nera retas atvejis sioje temoje biggrin.gif ).

O balionas uz tai, kad net ne viena karta parodei mano nuotrauka praejusio konkurso aptarime kaip viena is tau patinkanciu.
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2007 09 16, 21:52)
Tuomet viskas gerai smile.gif Tas piktinimasis kompromatu ieskotojoms atgime po mano posto, todel per jautriai sureagavau (kas nera retas atvejis sioje temoje biggrin.gif ).

O balionas uz tai, kad net ne viena karta parodei mano nuotrauka praejusio konkurso aptarime kaip viena is tau patinkanciu.

Ji man ne tik patiko- as uz ja prabalsavau ax.gif ax.gif
Atsakyti
dar viena sauni foto atsirado bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Jeckau, nu ir pridiskutavot rolleyes.gif

Peržiūrėjau visas nuotraukėles ir išsirinkau savo favorites:
šita....
user posted image

.... ir šita. Tiesiog be žodžių pasaka wub.gif wub.gif
user posted image

Fono kontrastas su spalvotomis kreidelėmis, be galo susikaupęs vakinukas wub.gif
Atsakyti