QUOTE(Aila @ 2007 09 16, 15:42)
Kadangi tebesitesia atgarsiai po mano posto apie buuuchenpaulos nuotrauka, ir nors as tiesiogiai neminima, bet jauciuosi uzgauliojama. Nemanau esanti nusipelniusi skaityt tokius pasisakymus kaltai nuleidus galva, tai pasisakysiu
As kaip ir tos, kur teisesnes uz mane, galiu neklysdama ivardinti ne vienos siam konkursui pateiktos nuotraukos autoryste. Turbut ne as viena palyginu siuos darbus su ankstesniais autoriu darbais, tik zinoma, reiketu tai palikt savo apmastymu lygyje. Del to, kad aptarimuose parasiau komentara vertindama nuotrauka is neteisingo atskaitos tasko, prisipazistu klydusi ir apgailestavima jau pareiskiau. Bet man labai nemalonu skaityt tokias nuomones, kad as kazka isdaviau, knisausi ankstesniuose konkursuose tam, kad priciupt" ar pan. Niekur as specialiai nesiknisau, praejusio konkurso nuotrauka Braskiu matematika" atsimenu gerai, nes ji buvo mano trejetuke, taipogi nieko neisdaviau, nes is mano posto tegalima suprasti tik tiek, kad autore jau yra dalyvausi bent viename SM fotokunkurse.
Gal visos pamastykim pries rasydamos, a?
Naudodamasi proga, siunciu baliona Sapokliakai uz mane pamaloninusius atsiliepimus praejusio konkurso atsiliepimuose
Aila, tikrai taikiau ne tau. Patikek. To, kas cia ivyko su buuuchenpaulos nuotrauka as net nezinau. Neskaiciau visos temos, o tuo metu, kai cia kazkas ivyko, buvau isvykus... Tikrai net nenutuokiu, ka tu padarei. Bet buvo ankstesnese temose tokiu personu, kurios tik ir ieskodavo, prie ko prikibti..... Prakstiskai "dirbdavo" tam....
Taip, kad neuzgalioju taves. Kam "taikiau" sita posta, manau, supranta puikiai...
O kaip as tave pamaloninau?