Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(Ida24 @ 2007 09 10, 17:45)
Labai geras konkursas, tik mano mažylė dar per maža  doh.gif  dar nepasireiškė jos talentai  lotuliukas.gif

o tu pabandyk, kokį pieštuką duot lotuliukas.gif
Atsakyti
konkursas tikrai labai šaunus, bet prizas tai tik vilnietėm tinkamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 10, 17:46)
konkursas tikrai labai šaunus, bet prizas tai tik vilnietėm tinkamas  ax.gif

drinks_cheers.gif bet ne pirmą kartą jau doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
rodos bus įdomus konkursėlis ax.gif ir superinė reklama tai Debesėlių mokyklėlei biggrin.gif jaučiu susirinks ten pusė supermamų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 09 10, 18:18)
rodos bus įdomus konkursėlis  ax.gif ir superinė reklama tai Debesėlių mokyklėlei  biggrin.gif jaučiu susirinks ten pusė supermamų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Bet ir supermamkoms smagu nuo tos reklamos. As, pvz, pirma karta apie tokia mokykla girdziu. Mane sudomino. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 10, 17:46)
konkursas tikrai labai šaunus, bet prizas tai tik vilnietėm tinkamas  ax.gif

O tai jei prizines vietas ne vilnietes laimes. Tai kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 09 10, 19:03)

kai laimės tada ir paderinsim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 09 10, 19:03)

Aš ne vilnietė ir man nesvarbu, nes ne dėl prizų dalyvauju.
Bet va irgi nerandu nuotraukos kurioje mano sūnaus "vunderkindumas" pasireikštu doh.gif , nes vienintelė tokiai temai tinkanti nuotrauka jau sudalyvavo konkurse "mama aš augu".... kažin ar teks šį sykį sudalyvaukti... rolleyes.gif

O kalbant apie dalyvaujančias nuotraukas, tai man ši per daug išsiliejusi
http://www.supermama...p...&phid=13677
(gal kiek lazda perlenkta)

O ši man priminė euroviziją biggrin.gif , puiki idėja thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=13679
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 10 rugsėjo 2007 - 18:59
QUOTE(Valerija @ 2007 09 10, 19:45)
Aš ne vilnietė ir man nesvarbu, nes ne dėl prizų dalyvauju.
Bet va irgi nerandu nuotraukos kurioje mano sūnaus "vunderkindumas" pasireikštu doh.gif , nes vienintelė tokiai temai tinkanti nuotrauka jau sudalyvavo konkurse "mama aš augu"....  kažin ar teks šį sykį sudalyvaukti... rolleyes.gif

aišku, kad sudaslyvausi thumbup.gif , tiek laiko, net dvi savaites tvirtinsim nuotraukas, taigi turi laiko pafotografuoti kuriančius vaikus wink.gif
Atsakyti
Nu maniske dar nei nupiestu kanors, nei nulipdytu, bet pasokti ka tu ka tu pana jau sugeba thumbup.gif , nors nera devyniu menesiuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2007 09 10, 21:51)
Nu maniske dar nei nupiestu kanors, nei nulipdytu, bet pasokti ka tu ka tu pana jau sugeba thumbup.gif , nors nera devyniu menesiuku. smile.gif

tai dekit greiciau irodymus i konkursa. o tai visai nepelnytai kruva kitu menu pamirsta - sokiai, dainavimas, vilnos velimas, puodu lipdymas, eiliu rasymas ir t.t. kad nebutu paskui kas antra foto su teptuku rankoj mirksiukas.gif Nors cia gal tik laiko klausimas - turetu atsirasti tu idomesniu saviraiskos budu irnesakyk.gif
Atsakyti
Vai,kaip smagu naujo konkurso sulaukti thumbup.gif
Atsakyti