as ziuriu i naujai ikeltas nuotraukas ir mastau, kad vistik mano anskciau minetas pastebejimas buvo teisingas nuotraukose vyrauja kelios temos .
gaila, kad niekas neuzsikabino uz rankdarbiu is rudens gerybiu idejos...
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 16, 13:58)
gaila, kad niekas neuzsikabino uz rankdarbiu is rudens gerybiu idejos...
labai džiaugiuosi, kad niekas neužsikabino, o konkurse dalyvauja foto, kuriose pagautos akimirkos. o ne priverstinai kažką darantis vaikas
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 16, 12:15)
labai džiaugiuosi, kad niekas neužsikabino, o konkurse dalyvauja foto, kuriose pagautos akimirkos. o ne priverstinai kažką darantis vaikas
na ir pasakei. Ar zaisti ir kurti galima tik jau su tam paruostais zaislais ir butinai tik tais, pirktais parduotuve, t.y. standartiniais?
Mano vaikis nuo 9 men. zaidzia su makaronais, su lapais, akmenukais, konkoreziais (su musu prieziur aisku)... Ir jei as ikelciau viena nuotrauka is jo tokiu zaidimu, tai jau butu nebe vaiko kuryba? Dar ir kokia!!!!!!! Nes jis nenaudos jokiu zaislu, paruostu tik vienam ar kitam darbui. Jis kurs savo zaidimo scenariju: siandien statys pili, ryt ja griaus, poryt ilgiausia tilta pastatys, na ir kas, kad jo masina bus ne tikra masina, o konkorezis...
Ir beja, mano vaikas tai daro su malonumu, ne priverstinai
Priklauso nuo asmeniniu poziuriu ir tikriausiai musu paciu, suaugusiu kurybingumo.
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 16, 13:47)
na ir pasakei. Ar zaisti ir kurti galima tik jau su tam paruostais zaislais ir butinai tik tais, pirktais parduotuve, t.y. standartiniais?
Mano vaikis nuo 9 men. zaidzia su makaronais, su lapais, akmenukais, konkoreziais (su musu prieziur aisku)... Ir jei as ikelciau viena nuotrauka is jo tokiu zaidimu, tai jau butu nebe vaiko kuryba? Dar ir kokia!!!!!!! Nes jis nenaudos jokiu zaislu, paruostu tik vienam ar kitam darbui. Jis kurs savo zaidimo scenariju: siandien statys pili, ryt ja griaus, poryt ilgiausia tilta pastatys, na ir kas, kad jo masina bus ne tikra masina, o konkorezis...
Priklauso nuo asmeniniu poziuriu ir tikriausiai musu paciu, suaugusiu kurybingumo.
Galetum sudalyvauti
QUOTE(Gulia @ 2007 09 16, 13:15)
Galetum sudalyvauti
tai kad "dalyvauju" , sioje diskusijoje buvau 2 nuotraukas idejus. o dalyvauti be kabuciu - ne tik siame, bet manau ir kituose, noras tikrai isbleso.
"Skinam kelią i "žvaigždes" - sita butu liuksine. Tik reikejo viena vaikiuka prie pianino palikti o kita salia "dainuojanti" nufotografuoti puikus duetas butu O jei nieko nekeiciant, paliekant naturalu kurybos procesa be pozavimu - tai nuotraukos autoriui reikejo kiek i kaire zengtelt, kad ir antro vaikiuko veidukas matytusi.
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 16, 14:20)
tai kad "dalyvauju" , sioje diskusijoje buvau 2 nuotraukas idejus. o dalyvauti be kabuciu - ne tik siame, bet manau ir kituose, noras tikrai isbleso.
"Skinam kelią i "žvaigždes" - sita butu liuksine. Tik reikejo viena vaikiuka prie pianino palikti o kita salia "dainuojanti" nufotografuoti puikus duetas butu
"Skinam kelią i "žvaigždes" - sita butu liuksine. Tik reikejo viena vaikiuka prie pianino palikti o kita salia "dainuojanti" nufotografuoti puikus duetas butu
Tai jau taip.
Po komentaru ir detektyvu kartais nelieka jokio noro
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 15, 22:18)
As irgi dauguma nuotrauku atpazistu is vaiku, nors mamu nesu macius ir nebendrauju....
Tie "zinoviu" komentarai, knisimasis parasuose, kituose konkursuose ar SM temose beieskant "panasiu" nuotrauku varo i nevilti...
Negaliu pakesti tokio elgesio... Tikiuosi, kad tokioms moterims "issiaiskinusioms" ar paviesinusioms "rasta" informacija, bent kiek gyvenimas prasvieseja, ir nors pusdieniui tampa geriau
Matyt tai ir atmuse nora dalyvauti konkursuose... Nors paziureti grazu ...
Labai patiko vaikiukas prie pianino. Ir dar statantis boksta is akmeneliu
Tie "zinoviu" komentarai, knisimasis parasuose, kituose konkursuose ar SM temose beieskant "panasiu" nuotrauku varo i nevilti...
Negaliu pakesti tokio elgesio... Tikiuosi, kad tokioms moterims "issiaiskinusioms" ar paviesinusioms "rasta" informacija, bent kiek gyvenimas prasvieseja, ir nors pusdieniui tampa geriau
Matyt tai ir atmuse nora dalyvauti konkursuose... Nors paziureti grazu ...
Labai patiko vaikiukas prie pianino. Ir dar statantis boksta is akmeneliu
QUOTE(awiux @ 2007 09 16, 00:05)
kiek gražių foto ,kiek kūribingų mažiukų ...ir taip nesmagu skaityt kas ką pamatė,pričiupo,paskolino,nukopino....
linkiu pasweikt
linkiu pasweikt
Kadangi tebesitesia atgarsiai po mano posto apie buuuchenpaulos nuotrauka, ir nors as tiesiogiai neminima, bet jauciuosi uzgauliojama. Nemanau esanti nusipelniusi skaityt tokius pasisakymus kaltai nuleidus galva, tai pasisakysiu
As kaip ir tos, kur teisesnes uz mane, galiu neklysdama ivardinti ne vienos siam konkursui pateiktos nuotraukos autoryste. Turbut ne as viena palyginu siuos darbus su ankstesniais autoriu darbais, tik zinoma, reiketu tai palikt savo apmastymu lygyje. Del to, kad aptarimuose parasiau komentara vertindama nuotrauka is neteisingo atskaitos tasko, prisipazistu klydusi ir apgailestavima jau pareiskiau. Bet man labai nemalonu skaityt tokias nuomones, kad as kazka isdaviau, knisausi ankstesniuose konkursuose tam, kad priciupt" ar pan. Niekur as specialiai nesiknisau, praejusio konkurso nuotrauka Braskiu matematika" atsimenu gerai, nes ji buvo mano trejetuke, taipogi nieko neisdaviau, nes is mano posto tegalima suprasti tik tiek, kad autore jau yra dalyvausi bent viename SM fotokunkurse.
Gal visos pamastykim pries rasydamos, a?
Naudodamasi proga, siunciu baliona Sapokliakai uz mane pamaloninusius atsiliepimus praejusio konkurso atsiliepimuose
Aila,
As asmeniskai po tavo komentaro buvau susinervinusi lygiai viena vakara
manau, po moderatoriu pasisakymo tapo visoms aiskiau, kad reikia stengtis pacioms neissiduoti ir neisduoti, zinant kas yra nuotraukos autorius. Vaikiukai musu gi vis tie patys, keiciasi tik uzfiksuotos akimirkos. Visai normalu, kad atpazistame juos, bet vistik geriau reikia nutyleti apie atpazinimus - is pagarbos nuotraukos autoriui.
o minint detektyvus ar siaip komentarus - nemanau, kad kalbama butent apie tave.
As asmeniskai po tavo komentaro buvau susinervinusi lygiai viena vakara
manau, po moderatoriu pasisakymo tapo visoms aiskiau, kad reikia stengtis pacioms neissiduoti ir neisduoti, zinant kas yra nuotraukos autorius. Vaikiukai musu gi vis tie patys, keiciasi tik uzfiksuotos akimirkos. Visai normalu, kad atpazistame juos, bet vistik geriau reikia nutyleti apie atpazinimus - is pagarbos nuotraukos autoriui.
o minint detektyvus ar siaip komentarus - nemanau, kad kalbama butent apie tave.
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 16, 14:53)
Tikrai ne
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 16, 15:53)
Supratau, kad ne tik apie mane
Smagu, kad nebepyksti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 16, 14:47)
aš iš tavo postų jau supratau, kad tavo vaikas ir
bet kalbėjau, apie tai, kad dedamos jau turimos foto,o ne lekiama fotkint pamačius konkursą, ir šiaip.... foto ana jūsų graži, bet tai buvo ne tavo mažojo kūryba ir visiškai neatitiko temos
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 16, 16:11)
aš iš tavo postų jau supratau, kad tavo vaikas ir
bet kalbėjau, apie tai, kad dedamos jau turimos foto,o ne lekiama fotkint pamačius konkursą, ir šiaip.... foto ana jūsų graži, bet tai buvo ne tavo mažojo kūryba ir visiškai neatitiko temos
Kad ji net nedalyvauja