Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(Rustė @ 2007 09 14, 22:24)
tebūnie tai paskutinis kartas tokio kalto-nekalto pasisakymo.
kitą kartą jau pradėsiu dalinti įspėjimus.
jei jau neskelbiami nuotraukų autoriau, tebūnie paslaptis iki konkurso galo.

aš daugumos nuotraukas atpažįstu jau dėl to, kad vaikus įsimenu, bet nerašau, kad va ta ar ana man yra atpažįstama.

As irgi dauguma nuotrauku atpazistu is vaiku, nors mamu nesu macius ir nebendrauju....
Tie "zinoviu" komentarai, knisimasis parasuose, kituose konkursuose ar SM temose beieskant "panasiu" nuotrauku varo i nevilti...
Negaliu pakesti tokio elgesio... Tikiuosi, kad tokioms moterims "issiaiskinusioms" ar paviesinusioms "rasta" lotuliukas.gif informacija, bent kiek gyvenimas prasvieseja, ir nors pusdieniui tampa geriau 4u.gif 4u.gif
Matyt tai ir atmuse nora dalyvauti konkursuose... Nors paziureti grazu ...
Labai patiko vaikiukas prie pianino. wub.gif Ir dar statantis boksta is akmeneliu wub.gif
Atsakyti
kiek gražių foto bigsmile.gif ,kiek kūribingų mažiukų 4u.gif ...ir taip nesmagu skaityt kas ką pamatė,pričiupo,paskolino,nukopino.... unsure.gif

linkiu pasweikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 15, 22:18)
Matyt tai ir atmuse nora dalyvauti konkursuose...

Va ir galvoju,ko čia taip ramu aptarimuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 09 16, 00:07)
Va ir galvoju,ko čia taip ramu aptarimuose g.gif

Dalyvavimas su komentarais neturi nieko bendro.. Tiesiog sio konkurso nuotraukose nematau buitiniu bardaku nuotrauku fone, teciu su triusiukai, o ir vaikai visi graziai/skoningai aprengti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 16 rugsėjo 2007 - 00:17
Ech smile.gif , jei ji pievoje tai darytų thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 15, 15:26)
mama sako vaikiukui "paspausk Mi"
vaikiukas klaviaturoje suranda "Mi" ir pakelia akutes i mama it laukdamas kokia kita nata mama paprasys surasti smile.gif

O kur paties vaiko kūryba g.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 09 16, 06:49)
O kur paties vaiko kūryba g.gif wink.gif

Vaiko kuryba ten, kur nera mano komentaro. Juk prie nuotraukos komentaras kitas!!!!
as tiesiog sau garsiai mastau.

nuotrauka, kur mergaite kuria puokste mamai - ideja originali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 16 rugsėjo 2007 - 08:03
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 16, 09:01)
Vaiko kuryba ten, kur nera mano komentaro. Juk prie nuotraukos komentaras kitas!!!!
as tiesiog sau garsiai mastau.
nuotrauka, kur mergaite kuria puokste mamai -  ideja originali.

negalima garsiai mąstyti, nes paskui nieks į nuotrauką savaip nebežiūri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 16, 07:04)
negalima garsiai mąstyti, nes paskui nieks į nuotrauką savaip nebežiūri  lotuliukas.gif

Kam tada si tema sukurta jei ne mastymui garsiai?

O kad i nutraukas savaip paskui nebeziurima cia jau nebe mano beda smile.gif

turiu 3 numyletines Rubensa - Mikelandzela, akmenuku boksta bei kurybini ikvepima smile.gif ka reikes daryti kai atsiras 4 megiama???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 16 rugsėjo 2007 - 08:11
Va, igėja irgi originali laugh.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
nematau as jokios originalios idejos - vaikas ispeckiojo grietine po grindis... Kur cia kuryba???? g.gif
Taip pat ir sita nuotrauka (mano nuomone) neturi nieko bendro su kuryba:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 09 16, 10:08)
nematau as jokios originalios idejos - vaikas ispeckiojo grietine po grindis... Kur cia kuryba????  g.gif

Tam vaikučiui manau jau kūryba lotuliukas.gif , kai kam reikia ir nuo grietinės pradėt biggrin.gif
Kad ne idėja ir nematyt kūrybos galima daugeliui nuotraukų tą pasakyt rolleyes.gif , ir ta labai graži nuotrauka kur vaikutis užgulęs ant gitaros, galima pasakyt: -o kur kūryba unsure.gif , arba šioj user posted image kūrybos iš pirmo žvilgsnio nematyt , bet va, mergaitė lavina balsą net vonioje lotuliukas.gif , dainuoja girdėtą dainą, turbūt savaip dakurdama žodius, matosi artistiškumas, įsijautimas thumbup.gif .

irnesakyk.gif bet jau yra ir tikuosi dar bus nuotraukų su idėja, kūryba ir kokybe wub.gif , turėsim už ką balsuot thumbup.gif
Atsakyti