Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(jėga @ 2007 09 14, 22:32)
Atasiprašau, kas... huh.gif

aha, aš irgi taip netaisyklingai kalbu lotuliukas.gif

QUOTE(Matelyk @ 2007 09 14, 22:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nugi tos smėlio pilys

teisingai bigsmile.gif smėlio pilys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 09 14, 23:08)
aha, aš irgi taip netaisyklingai kalbu lotuliukas.gif
teisingai bigsmile.gif smėlio pilys wub.gif

Kuriam čia Lietuvos krašte smėlio pilys vadinamos "babkėm"? Pirmą kartą girdžiu blink.gif . Babkėmis vadinu pinigus
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 09 14, 23:38)
Kuriam čia Lietuvos krašte smėlio pilys vadinamos "babkėm"? Pirmą kartą girdžiu blink.gif . Babkėmis vadinu pinigus

šiaip tai čia tas žodis iš rusų kalbos parėjęs (karatais greičiau ir paprasčiau netaisyklingai kalbėti blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 09 14, 23:07)
O rusiškai "babki" yra smėlio pilys? Sorry, už off topicą  blush2.gif , bet labai įdomu

rusiskai babka yra babka - dazniausiai ta, kuri smelio dezej su formelem daroma smile.gif
tos kur prie juros be formeliu, is slapio smelio tai butu galima pavadinti "bashenki iz peska", o dazniausiai vadina "pesocnye zamki, zamki iz peska" 4u.gif (tai cia jau butu tikraja sio zodzio prasme, smelio pilys)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 14 rugsėjo 2007 - 23:16
QUOTE(Gaziulka @ 2007 09 15, 00:12)
rusiskai babka yra babka - dazniausiai ta, kuri smelio dezej su formelem daroma smile.gif

iš kibirėlio irgi babkė, tik didelė lotuliukas.gif
ai nu nežinau kaip tas babkes lietuviškai užvadinti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 15, 00:09)
Pirma karta gyvenime isgirdau, kad smelio pilys butu pavadintos babkem biggrin.gif

kiek žinau, ne LT gyveni, tai galim ir daugiau įdomybių paskyti, ko gal būt nežinotum biggrin.gif
Atsakyti
Kažkodėl niekas nepastebi šios g.gif
user posted image
Nu kokia čiotka, kokia nuotaika vaikinuko akyse bigsmile.gif , spalvos. Žodžiu- prizinė nuotraukėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 09 14, 22:38)

Girdejau,kad pyragai,bet babkes g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 10:33)
Kažkodėl niekas nepastebi šios g.gif
user posted image
Nu kokia čiotka, kokia nuotaika vaikinuko akyse bigsmile.gif , spalvos. Žodžiu- prizinė nuotraukėlė thumbup.gif

Man ji nesižiūri dėl to, kad atrodo, kad jis ne groja, o klausosi nurodymų kaip jam poziuti (nebutinai taip ir buvo, bet man tokį įspudį sudaro), va jei būtų žiūrėjęs į stygas, ar užsisvajojusiomis "kaifuojančiomis" akimos dainuotų, tai būtų nereali ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valerija: 15 rugsėjo 2007 - 10:17
QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 10:33)
Nu kokia čiotka, kokia nuotaika vaikinuko akyse bigsmile.gif , spalvos.

Nuotrauka įspūdinga, bet man panaši į studijinę... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 09 15, 11:16)
Man ji nesižiūri dėl to, kad atrodo, kad jis ne groja, o klausosi nurodymų kaip jam poziuti (nebutinai taip ir buvo, bet man tokį įspudį sudaro), va jei būtų žiūrėjęs į stygas, ar užsisvajojusiomis "kaifuojančiomis" akimos dainuotų, tai būtų nereali ax.gif

kokia nesamonė doh.gif . Iš kur tu žinai ką tas berniukas daro? Gal jis klauso nurodymų kurią stygą kabinti? tongue.gif Gal jam tėtis ar mama patarinėja. Kodėl esi tikra, kad jis pozuoja? O jei ir pozuoja, tai labai natūraliai thumbup.gif ir profesionaliai, jis dar vaikas. Ne aktorius. Todėl tik sveikintina, kad galima išlaužti tokią puikią, natūralią nuotaiką. Beje, pozuotų nuotraukų mūsų konkursuose- pilna. Ir man keisti "brokijimai" tik todėl, kad nuotraukoje nėra buitinių vaizdelių unsure.gif : sofų, pagalvių, nešvarių lėkščių...... Juk tai parodo, kad tokioje aplinkoje vaikas tikrai nepozuoja? g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jėga @ 2007 09 15, 11:20)
bet man panaši į studijinę... blush2.gif

nebūtinai schmoll.gif . Aš irgi moku padaryti (namie) juodą, tamsią arba visiškai šviesią, baltą aplinką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 15, 00:17)
kiek žinau, ne LT gyveni, tai galim ir daugiau įdomybių paskyti, ko gal būt nežinotum  biggrin.gif

Nors aš ir LT gyvenu, bet irgi pirmąkart taip pavadintą smėlio pilį išgirdau
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 15, 11:25)
Kodėl esi tikra, kad jis pozuoja?

nesu tikra ir taip parašiau
QUOTE(Valerija @ 2007 09 15, 11:16)
(nebutinai taip ir buvo, bet man tokį įspudį sudaro)

Ir nereikia čia iškarto užsipulti, jei mano nuominė nesutampa su tavaja
Atsakyti