Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(Aila @ 2007 09 14, 17:12)
Sita man labai grazi (gal net graziausia), bet nebalsuosiu del neoriginalumo - beveik 1 prie 1 atitinka nuotrauka, autores teikta vienam is ankstesniu konkursu:
user posted image

zinai, nuotrauka mano, ir as manau, kad esu netgi labai originali. Nori paaiskinsiu kodel?
Pavyzdziai: ikelus viena nuotrauka kur vaikas piesia - po jos seka dar kelios; ikelus viena kur vaikas su gitara - po jos seka dar kelios. As ikeliau savaja - kad po jos sektu dar kitos su rudens gerybiu darbeliais. Nepasikuklinsiu ir pasakysiu zinanti, kad esu nebloga fotografe, ir jei mane butu domines prizas - i konkursa as buciau kelusi nuotrauka su smuikeliu, kuria rodziau pirmuose psl. Prizas manes nedomina, todel pasielgiau ORIGINALIAI smile.gif

Be to, kaip kas moka, taip tas soka.

ikeliu nuotrauka cia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 14 rugsėjo 2007 - 19:46
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 14, 20:42)

Koks temperamentas rolleyes.gif , tikiuosi į konkursą įkelsi dar gražesnę wub.gif , tokiu būdu nuotraukų daugiau pamatysim biggrin.gif

Kad "neoriginali" tai tikrai, pilni konkursai tokių lotuliukas.gif , ieškojau, ieškojau ir neradau verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Man šita nuotrauka didis.gif
user posted image
vis grįžtu prie jos ax.gif taip gražu tos "babkės" (kaip jas sulietuvint? blush2.gif g.gif ) papuoštos žibuoklėm wub.gif
Atsakyti
o as vat norejau paklausti moderatoriu - o nera numatyti kokie nors ispejimai tokiems atvejams?
Nes tiesiai per aplinkui bandyta pasakyti kas yra nuotraukos autorius.
Juk kai pati mamyte issiduoda, tai nuotrauka isimama is konkurso. O ka daryti jei tiesiai per aplinkui isduoda kiti???

smile.gif

Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 14, 20:42)

ikeliu nuotrauka cia

ačiuks, kad įdejai bent čia. O tai taip greit gražios nuotraukos šiame konkurse 'iškituojamos', kad net nespėju pažiūrėt...

nors galėjai ir tyliai sau pakikentį saują ir palikt, jau net dvi nuotraukas taaaip tinkančias konkursui į balą išmetei. doh.gif o mes tai dar nė vienos savo nerandam, o tema tai taip veža... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 14, 21:08)
o as vat norejau paklausti moderatoriu - o nera numatyti kokie nors ispejimai tokiems atvejams?
Nes tiesiai per aplinkui bandyta pasakyti kas yra nuotraukos autorius.
Juk kai pati mamyte issiduoda, tai nuotrauka isimama is konkurso. O ka daryti jei tiesiai per aplinkui isduoda kiti???

smile.gif

va tas vat ir man užkliuvo. g.gif
bet labai dažnai dalyvės pradeda rašinėti, kad "va šitą vaiką pažįstu", " va ta nuotrauka man žinoma", "o kurioj čia vietoj fotografuota" ir būna dalyvės netyčia išsiduoda.

šiaip stengiuosi ir aš pati pastebėti tokius dalykus ir paslėpti tokias žinutes, kur per daug aiškiai viskas parašyta.

bet jei taip nutiktų, kad kažkas išduoda kuri foto kieno, kad ir kaip per aplinkui, skirčiau įspėjimą ir uždrausčiau rašyti žinutes.gal net nuotrauką pašalinčiau išdavusios (jei dalyvautų).
manau pagal situaciją spręsčiau, bet nenubausta neliktų.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2007 09 14, 19:09)
nors galėjai ir tyliai sau pakikentį saują ir palikt, jau net dvi nuotraukas taaaip tinkančias konkursui į balą išmetei.   doh.gif  o mes tai dar nė vienos savo nerandam, o tema tai taip veža...  verysad.gif

galiu ideju parasyti (tik sikart i az) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 14 rugsėjo 2007 - 20:20
Tikrai nesitikejau, kad mano postas sulauks audringos reakcijos, juolab, kad nuotrauka bus atsiimta is konkurso.
Specialiai nenurodziau, kokiame konkurse man matyta panasi buuuchepaulos nuotrauka, kad neisduociau.

Gaila, kad taip atsitiko. Dabar manau, kad vertejo patyleti ir vertinti nuotrauka tik sio konkurso kontekste, o ne greziotis i jau ivykusius konkursus.
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2007 09 14, 22:07)
Tikrai nesitikejau, kad mano postas sulauks audringos reakcijos, juolab, kad nuotrauka bus atsiimta is konkurso.
Specialiai nenurodziau, kokiame konkurse man matyta panasi buuuchepaulos nuotrauka, kad neisduociau.

Gaila, kad taip atsitiko. Dabar manau, kad vertejo patyleti ir vertinti nuotrauka tik sio konkurso kontekste, o ne greziotis i jau ivykusius konkursus.

tebūnie tai paskutinis kartas tokio kalto-nekalto pasisakymo.
kitą kartą jau pradėsiu dalinti įspėjimus.
jei jau neskelbiami nuotraukų autoriau, tebūnie paslaptis iki konkurso galo.

aš daugumos nuotraukas atpažįstu jau dėl to, kad vaikus įsimenu, bet nerašau, kad va ta ar ana man yra atpažįstama.
Atsakyti
šį kartą kaip niekad konkursas labai negausus nuotraukų unsure.gif
ir šiaip labai daug besikartojančių nuotraukų ax.gif (paišymas, gitaros, babkės, murzilkos)
kolkas favoričių neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 14, 22:24)
(paišymas, gitaros, babkės, murzilkos)
kolkas favoričių neturiu  unsure.gif

Atasiprašau, kas... huh.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 09 14, 22:32)
Atasiprašau, kas... huh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nugi tos smėlio pilys
Atsakyti