Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(dista @ 2007 09 14, 13:48)
Norėčiau ir aš dalyvauti konkurse, tačiau nuotraukos dydis 9 mega baitai. Kaip ją reiktų sumažinti?  g.gif

Man paprasčiausia tai daryti su Microsoft Office Picture Manager. Eini ten per Picture/ Resize. (Paspausk ant nuotraukos dešiniu klavišu, atsidarys lentelė kokiomis programomis gali ją atsidaryti.)
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 09 14, 14:57)
Man paprasčiausia tai daryti su Microsoft Office Picture Manager. Eini ten per Picture/ Resize. (Paspausk ant nuotraukos dešiniu klavišu, atsidarys lentelė kokiomis programomis gali ją atsidaryti.)

Ačiū, lygtais susimažino.
Tikiuosi, viską atlikau pagal taisykles g.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2007 09 14, 12:48)
Norėčiau ir aš dalyvauti konkurse, tačiau nuotraukos dydis 9 mega baitai. Kaip ją reiktų sumažinti?  g.gif

matau, kad jau padejo smile.gif

"Kūrybinis įkvėpimas" - nereali lotuliukas.gif isijaute vaikai i kuryba arba kuno bei drabuziu tapyma lotuliukas.gif

baigiu ir as susibalamutinti - balsu maziau nei patinkanciu nuotrauku. teks gerokai pamastyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 14 rugsėjo 2007 - 14:26
Na va...sita nuotraukyte man patiko..labai biggrin.gif
user posted image

...ir dar viena patrauke demesi doh.gif ..bet kaip ten?..eina sau unsure.gif ..mergaite su nagu laku issitepus?? g.gif pirma mintis sovusi i galva 'jezau, o kaip nuvalyti'???
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 09 14, 13:49)
...ir dar viena patrauke demesi  doh.gif ..bet kaip ten?..eina sau unsure.gif ..mergaite su nagu laku issitepus??  g.gif pirma mintis sovusi i galva 'jezau, o kaip nuvalyti'???

mano pirma mintis buvo : gerai kad nelakuoju nagu lotuliukas.gif bent jau sis pasigrazinimas negresia lotuliukas.gif bet tai tures prisiminima liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2007 09 14, 14:48)

na ir nuotraukos didybė bigsmile.gif
mes tai per MS Picture Manager atsidarom paprasčiausiai, o ten yra edit pictures-> compress pictures-> pasirenki dydi, ok, ir issaugai.

Atsakyti
tas berniukas su gitara ar maziukas prigules, kazkaip kitaip ziuris..
user posted image
cia ir toks jausmas, kad pasodinta ir tiek..

kaip ten tiek su nagu laku isistept tai ir keista g.gif ir dar ant baltos patalynes doh.gif

user posted image
sita foto smagi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 14 rugsėjo 2007 - 17:19
[quote=Gitatuka,2007 09 14, 15:49]
Na va...sita nuotraukyte man patiko..labai biggrin.gif
user posted image

Man sita pati graziausia. Tikrai balsuosiu uz sia nuotraukyte. O del kitu balsu, tai dar nezinau.
Atsakyti
na va, ir iseme ta mergyte su gitara. Mama pati persigalvojo, ar komentaras "padejo" persigalvoti? Jei pastarasis - maziau jus kreipkit demesi!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 14, 16:49)
na va, ir iseme ta mergyte su gitara. Mama pati persigalvojo, ar komentaras "padejo" persigalvoti? Jei pastarasis - maziau jus kreipkit demesi!!!!!!!!!!

įdėjo geresnę wink.gif
ir aš manau tikrai gerai padarė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 09 14, 18:23)
įdėjo geresnę wink.gif
ir aš manau tikrai gerai padarė  thumbup.gif

drinks_cheers.gif jau mačiau pakeistą nuotrauką ir ji man daug geresnė atrodo 4u.gif
Atsakyti
Sita man labai grazi (gal net graziausia), bet nebalsuosiu del neoriginalumo - beveik 1 prie 1 atitinka nuotrauka, autores teikta vienam is ankstesniu konkursu:
user posted image
Atsakyti