yra tikrai graziu nuotraukeliu. tik gaila, kad kai kuriose aiskiai matosi teveliu surezisuotas ir sustatytas vaizdelis man tai taip be rysio ir visiskai nepatinka juk reikalavimai - netycia pagautas kadras. cia juk vertins ne teveliu rezisuros sugebejimus
man viena is tokiu si nuotrauka
kazkaip vaikiukas dar per mazas atrodo, kad kazka pats bandytu lipdyti is plastelino
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 13, 23:35)
Tuoj uzdraus man dalyvauti... Juokauju zinoma
Aciu
QUOTE(bucka @ 2007 09 13, 23:39)
yra tikrai graziu nuotraukeliu. tik gaila, kad kai kuriose aiskiai matosi teveliu surezisuotas ir sustatytas vaizdelis man tai taip be rysio ir visiskai nepatinka juk reikalavimai - netycia pagautas kadras. cia juk vertins ne teveliu rezisuros sugebejimus
Kur toks reikalavimas parasytas??? Man kaip tik patinka, kai matosi pastangos, kad buvo galvota, kaip ka nufotkint. Butent i kurybinius mamu sugebejimus daugiausia ir kreipiu demesi.
Zinoma, zavu, kai pavyksta atsitiktinai pagauti superini kadra. Bet man nepatinka paplites poziuris, kad nuotrauku naturaluma rodo kuo daugiau kadre matomos buities.
QUOTE(bucka @ 2007 09 13, 23:39)
man viena is tokiu si nuotrauka
kazkaip vaikiukas dar per mazas atrodo, kad kazka pats bandytu lipdyti is plastelino
Šita nuotrauka man irgi -šiaip sau. Bet plastiliną minkyti vaikutis tikrai nėra per mažas . Maniškiai ir akvarele tepliojo, ir sienas apipaišė, ir plastilinu žaidė dar metukų neturėdami. Tai juk lavinimas. Puiku, kad tokiam lialiui duodamos priemonės rankutėms, o ir galvytei, lavinti. Nejau tik barškučius kiši, todėl, kad jis mažas?
QUOTE(jėga @ 2007 09 14, 09:20)
Ruste, neprivalai visko mokėt iš karto ir nereikia teisintis.
Aš jau ne kartą Rustei tai sakiau
Papildyta:
Mano trys favoritės
šita nerealių nerealiausia : ir kompozicija, ir kokybė, ir bendras vaizdas, nuotaika ( tik kažkokdėl man nuotraukose su vaikais spalvų norisi)
Šiedu ( sentimentai dvyniams )- visiškai į temą, nuotrauka kokybiška, labai nuotaikinga, labai reali ir natūrali. Tuo ji ir žavi
Šita labai ryški, tiesiog graži. Bet dėl jos dar pagalvosiu, man ji kiek peršarpinta atrodo , o ir idėja- eilinė . Bet kaip atvirukas- labai
QUOTE(Elina @ 2007 09 14, 08:35)
...bet siekiant tobulumo, man noretusi, kad veidukas butu visas, kazkaip kaip nukirsta
QUOTE(babuska @ 2007 09 14, 10:57)
...bet siekiant tobulumo, man noretusi, kad veidukas butu visas, kazkaip kaip nukirsta
na gal čia tokia kompozicija. Mintis, tsakant . Nestandartinė
QUOTE(bucka @ 2007 09 13, 22:39)
juk reikalavimai - netycia pagautas kadras. cia juk vertins ne teveliu rezisuros sugebejimus
Tikrai nėra tokio reikalavimo Sakyčiau net, kad net visi "specialiai" fotografuoti kadrai tam tikra prasme yra atsitiktiniai, nes pagauti ypatingą išraišką, akimirką yra sėkmės reikalas. Gali režisuoti kiek nori, o nuotraukos geros vis tiek neturėti.
QUOTE(Aila @ 2007 09 14, 08:14)
Bet man nepatinka paplites poziuris, kad nuotrauku naturaluma rodo kuo daugiau kadre matomos buities.
O yra toks požiūris? Aš manau, kad žmonės tiesiog nepagalvoję neapkarpo, gal kas nemoka. Gal tiesiog neįsigilina, kad tada mažiau dėmesio tenka pagrindiniams herojams. Ar kas nors specialiai paliktų fone alaus butelius, kad natūraliau atrodytų?
QUOTE(Elina @ 2007 09 14, 08:35)
Šita labai ryški, tiesiog graži. Bet dėl jos dar pagalvosiu, man ji kiek peršarpinta atrodo , o ir idėja- eilinė . Bet kaip atvirukas- labai
Kad šiek tiek "pašarpinta" juk nieko Ir taisyklės juk leidžia ryškumą koreguoti. Džiugu, kad žmogus moka tai padaryti. Tik gal ties kanteliais vos vos per daug tai matyti, bet vėlgi - galiu aš ir klysti. Gal aparatas labai geras
Tiesa, iš naujesnių man šitie murziukai labai patinka :
http://www.supermama...078_0013788.jpg
Norėčiau ir aš dalyvauti konkurse, tačiau nuotraukos dydis 9 mega baitai. Kaip ją reiktų sumažinti?