Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

yra tikrai graziu nuotraukeliu. tik gaila, kad kai kuriose aiskiai matosi teveliu surezisuotas ir sustatytas vaizdelis doh.gif man tai taip be rysio ir visiskai nepatinka schmoll.gif schmoll.gif juk reikalavimai - netycia pagautas kadras. cia juk vertins ne teveliu rezisuros sugebejimus doh.gif

man viena is tokiu si nuotrauka user posted image

kazkaip vaikiukas dar per mazas atrodo, kad kazka pats bandytu lipdyti is plastelino unsure.gif
Atsakyti

californiagirl , atkreipiau dėmesį į tavo apdovanojimus swoon.gif
na tu ir šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 09 13, 23:35)
californiagirl , atkreipiau dėmesį į tavo apdovanojimus swoon.gif
         na tu ir šaunuolė  thumbup.gif  thumbup.gif

Tuoj uzdraus man dalyvauti... lotuliukas.gif Juokauju zinoma mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 14 rugsėjo 2007 - 08:06

i 
balsai bus trys kaip visada.

Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 09 13, 23:39)
yra tikrai graziu nuotraukeliu. tik gaila, kad kai kuriose aiskiai matosi teveliu surezisuotas ir sustatytas vaizdelis  doh.gif man tai taip be rysio ir visiskai nepatinka  schmoll.gif  schmoll.gif juk reikalavimai - netycia pagautas kadras. cia juk vertins ne teveliu rezisuros sugebejimus  doh.gif

Kur toks reikalavimas parasytas??? Man kaip tik patinka, kai matosi pastangos, kad buvo galvota, kaip ka nufotkint. Butent i kurybinius mamu sugebejimus daugiausia ir kreipiu demesi.
Zinoma, zavu, kai pavyksta atsitiktinai pagauti superini kadra. Bet man nepatinka paplites poziuris, kad nuotrauku naturaluma rodo kuo daugiau kadre matomos buities.
Atsakyti
Ruste, neprivalai visko mokėt iš karto ir nereikia teisintis. Tavo atliekamas darbas reikalauja tikrai ne mažai atsakomybės, juk SM auditorija laaabai plati, tad nenuostabu, kad ir kritikos sulauksi mirksiukas.gif O kritika (kaip čia jau ne vieną kartą buvo minima) nėra blogai, ji verčia tobulėti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 09 13, 23:39)
man viena is tokiu si nuotrauka user posted image

kazkaip vaikiukas dar per mazas atrodo, kad kazka pats bandytu lipdyti is plastelino  unsure.gif

Šita nuotrauka man irgi -šiaip sau. Bet plastiliną minkyti vaikutis tikrai nėra per mažas schmoll.gif . Maniškiai ir akvarele tepliojo, ir sienas apipaišė, ir plastilinu žaidė dar metukų neturėdami. Tai juk lavinimas. Puiku, kad tokiam lialiui duodamos priemonės rankutėms, o ir galvytei, lavinti. Nejau tik barškučius kiši, todėl, kad jis mažas?

QUOTE(jėga @ 2007 09 14, 09:20)
Ruste, neprivalai visko mokėt iš karto ir nereikia teisintis.

Aš jau ne kartą Rustei tai sakiau
Papildyta:
Mano trys favoritės
šita nerealių nerealiausia biggrin.gif: ir kompozicija, ir kokybė, ir bendras vaizdas, nuotaika ( tik kažkokdėl man nuotraukose su vaikais spalvų norisi)
user posted image

Šiedu ( sentimentai dvyniams doh.gif )- visiškai į temą, nuotrauka kokybiška, labai nuotaikinga, labai reali ir natūrali. Tuo ji ir žavi
user posted image

Šita labai ryški, tiesiog graži. Bet dėl jos dar pagalvosiu, man ji kiek peršarpinta atrodo blush2.gif , o ir idėja- eilinė blush2.gif . Bet kaip atvirukas- labai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 14 rugsėjo 2007 - 08:36
QUOTE(Elina @ 2007 09 14, 08:35)
ir kompozicija, ir kokybė, ir bendras vaizdas, nuotaika ...
user posted image

...bet siekiant tobulumo, man noretusi, kad veidukas butu visas, kazkaip kaip nukirsta blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2007 09 14, 10:57)
...bet siekiant tobulumo, man noretusi, kad veidukas butu visas, kazkaip kaip nukirsta  blush2.gif  smile.gif

na gal čia tokia kompozicija. Mintis, tsakant smile.gif . Nestandartinė
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2007 09 13, 22:39)
juk reikalavimai - netycia pagautas kadras. cia juk vertins ne teveliu rezisuros sugebejimus  doh.gif

Tikrai nėra tokio reikalavimo 4u.gif Sakyčiau net, kad net visi "specialiai" fotografuoti kadrai tam tikra prasme yra atsitiktiniai, nes pagauti ypatingą išraišką, akimirką yra sėkmės reikalas. Gali režisuoti kiek nori, o nuotraukos geros vis tiek neturėti.

QUOTE(Aila @ 2007 09 14, 08:14)
Bet man nepatinka paplites poziuris, kad nuotrauku naturaluma rodo kuo daugiau kadre matomos buities.

O yra toks požiūris? unsure.gif Aš manau, kad žmonės tiesiog nepagalvoję neapkarpo, gal kas nemoka. Gal tiesiog neįsigilina, kad tada mažiau dėmesio tenka pagrindiniams herojams. Ar kas nors specialiai paliktų fone alaus butelius, kad natūraliau atrodytų? unsure.gif

QUOTE(Elina @ 2007 09 14, 08:35)
Šita labai ryški, tiesiog graži. Bet dėl jos dar pagalvosiu, man ji kiek peršarpinta atrodo blush2.gif , o ir idėja- eilinė blush2.gif . Bet kaip atvirukas- labai thumbup.gif
user posted image

Kad šiek tiek "pašarpinta" juk nieko mirksiukas.gif Ir taisyklės juk leidžia ryškumą koreguoti. Džiugu, kad žmogus moka tai padaryti. Tik gal ties kanteliais vos vos per daug tai matyti, bet vėlgi - galiu aš ir klysti. Gal aparatas labai geras 4u.gif

Tiesa, iš naujesnių man šitie murziukai labai patinka thumbup.gif :
http://www.supermama...078_0013788.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 14 rugsėjo 2007 - 12:45
Norėčiau ir aš dalyvauti konkurse, tačiau nuotraukos dydis 9 mega baitai. Kaip ją reiktų sumažinti? g.gif
Atsakyti
vaje pas mus ir vėl naujas konkursas vyksta thumbup.gif tik kažkaip peržvelgus foto, nei viena labai "neužkabino" ax.gif
Atsakyti