Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 18:27)
lotuliukas.gif Oi nu ir vargsta zmones biggrin.gif

Tagi cia foto konkursas, o ne vaiku gabumu ivertinimas doh.gif  Nepradesim aiskintis ar ten tikrai vaikiukas du gaidelius groja, ar tikrai jis kaimo muzikantas, ar tikrai mazasis audejas bando austi t.t. ir pan biggrin.gif  doh.gif

bet yra ir foto, kuriuose matosi vaikučių darbeliai
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 13, 17:36)
bet yra ir foto, kuriuose matosi vaikučių darbeliai

Todel ir balsuoja kiekvienas pagal savo kriterijus, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi... blink.gif O nuo kada čia pavadinimas konkurso pakeistas? mastau.gif Galvojau ne čia pataikiau hihihi.gif Tai vis dėlto užkniso klausimai-paaiškinimai hihihi.gif Man atrodo tuoj vėl pavadinimą keisti reikės, o tai žiūriu daug kam nesuprantama kas įeina į žodžius "Mažųjų kūryba" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 09 13, 18:40)
Oi... blink.gif O nuo kada čia pavadinimas konkurso pakeistas?  mastau.gif Galvojau ne čia pataikiau hihihi.gif Tai vis dėlto užkniso klausimai-paaiškinimai hihihi.gif Man atrodo tuoj vėl pavadinimą keisti reikės, o tai žiūriu daug kam nesuprantama kas įeina į žodžius "Mažųjų kūryba" lotuliukas.gif

man cool.gif
man kūrybos foto konkurse ir kūrinys turi matytis blush2.gif o ne tik veiksmas kuriant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglike 2 @ 2007 09 13, 16:45)
O jus i kompozicijas ziurit, ar i mamos pakurta vaizdely, ar i vaiko kuryba  g.gif Susipainiojau uz ka balsuoti g.gif

Aš asmeniškai nei už vaiko kūrybą, nei už vaiko grožį nei šiame nei kituose konkursuose nebalsuoju 4u.gif Man svarbu visuma, o kiti tegul balsuoja kaip nori smile.gif

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 09 13, 17:29)
user posted image bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
ryskumas mane pakerejo,

Va dėl ryškumo man tokia abejonė kilo, kad net padauginta jo, bet gal man tik pasirodė smile.gif

Tiesa, man irgi įdomesnės tos nuotraukos, kur matyti, kad vaikas tikrai kažką daro pats, o ne džiaugiasi jam duotais įrankiais ir yra aiškiai per mažas tokį darbelį dirbti (beje, toks reikalavimas ir buvo pradiniuose moderatorės aprašymuose). Bet moderatorės darbas atrinkti, o mūsų - balsuoti už tai, kas mums atrodo labiausiai atitinka temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 13 rugsėjo 2007 - 17:52
QUOTE(Lakūdra @ 2007 09 13, 19:43)
man  cool.gif
man kūrybos foto konkurse ir kūrinys turi matytis blush2.gif  o ne tik veiksmas kuriant  blush2.gif

Nu tada vsio doh.gif Reikia pusę, jau atrinktų nuotraukų, keisti į kitas, nes kai kurios neatitinka dabartinės temos pavadinimo hah.gif nail.gif
Atsakyti
ir vel pavadinimas uzkliuna lotuliukas.gif

nuotrauka - vaikiukas bandantis austi - man asmeniskai labai labai labai grazi. Nereikia aisku tiketis kazkokiu to "audimo" rezultatu, bet apie vykstanti kurybini procesa (kad ir koks jis butu, vaikui tai kuryba) byloja akys, susikaupimas, susidomejimas... O ir pati ideja - patirties, sugebejimu peremimas is kartos i karta labai grazi. Viena is originalesniu ideju siame konkurse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 13 rugsėjo 2007 - 18:17
Nu va, pasirodo mamyte turejo ir neapkarpyta versija thumbup.gif Liuks thumbup.gif Nieko netruksta, vaikiukas nebeprispaustas atrodo, yra erdves thumbup.gif Super 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 19:17)
Nu va, pasirodo mamyte turejo ir neapkarpyta versija thumbup.gif Liuks thumbup.gif  Nieko netruksta, vaikiukas nebeprispaustas atrodo, yra erdves thumbup.gif  Super 4u.gif
user posted image

Man irgi ši nuotrauka laaabai graži thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš jau visai "susibalamūtijau"... blush2.gif Nebežinau, už ką balsuosiu...
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 09 13, 22:11)
O aš jau visai "susibalamūtijau"...  blush2.gif Nebežinau, už ką balsuosiu...

tai balsas juk ne vienas bus mirksiukas.gif aš jau turiu favoritus ax.gif
Atsakyti
jabitute blink.gif kaip tai tik vienas balsas blink.gif
Atsakyti