Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 13, 14:50)

nuostabus grozis, daugeja favoriciu
Atsakyti
O jus i kompozicijas ziurit, ar i mamos pakurta vaizdely, ar i vaiko kuryba g.gif Susipainiojau uz ka balsuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglike 2: 13 rugsėjo 2007 - 16:48
QUOTE(eglike 2 @ 2007 09 13, 16:45)
O jus i kompozicijas ziurit, ar i mamos pakurta vaizdely, ar i vaiko kuryba  g.gif Susipainiojau uz ka balsuoti g.gif

Uz ka nori uz ta ir balsuok biggrin.gif
Paskutineje aptartoje nuotraukoje(su smelio pilim) ir kokybe gera, ir kompozicija tvarkinga, ir sukurtas vaizdelis geras, ir vaikutis isijuoses dirba, net liezuvi prikandes wub.gif Buna nuotrauku kurios turi viska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglike 2 @ 2007 09 13, 17:45)
O jus i kompozicijas ziurit, ar i mamos pakurta vaizdely, ar i vaiko kuryba  g.gif Susipainiojau uz ka balsuoti g.gif

O tu balsuoji tik už tai, ką kiti primeta g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 09 13, 17:01)
O tu balsuoji tik už tai, ką kiti primeta g.gif  tongue.gif

Is klausimo, panasu kad taip biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 09:58)
Uz ka nori uz ta ir balsuok biggrin.gif
Paskutineje aptartoje nuotraukoje(su smelio pilim) ir kokybe gera, ir kompozicija tvarkinga, ir sukurtas vaizdelis geras, ir vaikutis isijuoses dirba, net liezuvi prikandes wub.gif  Buna nuotrauku kurios turi viska mirksiukas.gif

aaa, nu aisku aisku.
tas pilis turbut irgi pats pastate.

QUOTE(jėga @ 2007 09 13, 10:01)
O tu balsuoji tik už tai, ką kiti primeta g.gif  tongue.gif

Aha bigsmile.gif VAt kaip graziai aprase, tai ir nubalsuosiu smile.gif

aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglike 2: 13 rugsėjo 2007 - 17:14
wub.gif http://www.supermama...p...&phid=13768 wub.gif

Si tikrai isskirtine thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglike 2 @ 2007 09 13, 17:11)
aaa, nu aisku aisku.
tas pilis turbut irgi pats pastate.

lotuliukas.gif Oi nu ir vargsta zmones biggrin.gif

Tagi cia foto konkursas, o ne vaiku gabumu ivertinimas doh.gif Nepradesim aiskintis ar ten tikrai vaikiukas du gaidelius groja, ar tikrai jis kaimo muzikantas, ar tikrai mazasis audejas bando austi t.t. ir pan biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 rugsėjo 2007 - 17:30
user posted image bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip kazkas sake reikia nuo saules akiniu net, ryskumas mane pakerejo, aisku kaip ir visa foto, vaizdas mmmm isimylejau jau sia foto wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2007 09 13, 18:17)

Si tikrai isskirtine thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif , kad išskirtinė ir aš ją jau buvau pastebėjus, bet dabar pagalvojau, jeigu aš savo vaiką būčiau pasodinus prie savo rankdarbio eigoje, garantuoju, kad būtų vienintelė šiame konkurse, bet tai būtų vaikas "didžiųjų kūryboje", kaip ir pateiktoje konkurse. smile.gif
Labai nepriimkit, čia tik mano pamastymai rolleyes.gif , aš irgi jau pasimečiau koks čia konkursas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 13, 18:27)
Nepradesim aiskintis ar ten tikrai ...

Nelabai ir išaiškinsi, kol gyvai nepamatysi wink.gif

Kita vertus, toj nuotraukoj vaikiukas ne toks jau mažas, todėl manau, kad tas pilis galėjo pastatyti pats mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 09 13, 17:32)
Nelabai ir išaiškinsi, kol gyvai nepamatysi wink.gif

Kita vertus, toj nuotraukoj vaikiukas ne toks jau mažas, todėl manau, kad tas pilis galėjo pastatyti pats mastau.gif

Butent biggrin.gif

Gal ir pastate, su mamytes pagalba ar pan. koks skirtumas dabar doh.gif Bet nugriaus tikrai pats biggrin.gif
Atsakyti