Įkraunama...
Įkraunama...

"Mažųjų kūryba"

o nuotrauka deti tik kur waikas wienas, ar tinka seimynine-turim tokia wiena gera!!!!?????
Atsakyti
QUOTE(jurga1985 @ 2007 09 13, 10:40)
o nuotrauka deti tik kur waikas wienas, ar tinka seimynine-turim tokia wiena gera!!!!?????

tinka ir šeimyninė, kad tik kūryba vaiko matytųsi wink.gif
Atsakyti
Man šita vienintėlė kol kas. tokia šilta ir miela: wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia dama flirt.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 12, 22:48)
As gal labiau sio forumo konkursuose ziuriu ne i kaip uzfiksuota, o kas uzfiksuota. Jei tai butu fotografu forumas aisku ziureciau kitaip smile.gif

Kiekvienas turime savo požiūrį ir tai yra puiku 4u.gif Nesu profesionalė, mano nuotraukos irgi gauna pelnytų pastabų tiek dėl techninės, tiek dėl idėjinės pusės - ačiū už jas. Tiesiog nemanau, kad turėčiau tylėti vien dėl to, kad galiu pasakyti šį tą daugiau, kas daug kam, kiek žinau, yra įdomu. Vienodai gaunu tiek pylos už kritines pastabas, tiek skatinimų komentuoti, nes ir mamyčių norai dalyvauti konkurse ir požiūris į juos yra skirtingas.

QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:08)
Tarkim tu domiesi kulinarija, ateini pas mane ir as pagaminu tau savo firmini patiekala. Nes, nors ir tai nera mano hobi, kazkiek gaminame juk visi (kaip ir fotografuojame).O tu, uzuot tik pavalgiusi, pasakai, kad mano patiekalas galejo buti labiau isdirbtas jei vietoj petrazoliu buciau idejusi baziliko! Jei nebutum sakiusi, tai bent mintyse mano patiekala butum "pataisiusi".

Na, čia dalykai truputį skirtingi, nes tai yra konkursas mirksiukas.gif Ir tu, net ir nebūdama profesionalė, rinkdamasi nuotraukas, už kurias balsuoti, nori nenori turi nusistatyti tam tikrus kriterijus, vienas atmesti, kitas išrinkti. Vieni savo pastabas išsako, kiti ne, nors jų turi. Ir nežinau, man asmeniškai nebūtų lengviau nuo to, jei likčiau paskutinėje vietoje ir nežinočiau, kodėl mano nuotrauka niekam nepatiko unsure.gif

QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:08)
Cia yra visu "profesionalu" beda. Uzuot kad isijaustu i atlikusiojo darba nuotaika ir visuma, jie mato detales.

O cia man patinka kai zmones kalba apie ideja, meniskaja puse ne techniska.

Mano manymu, idėja ir meniškoji pusė yra neatskiriama nuo techniškos. Tai ir yra visuma, ir tai, kad savo paskutiniame komentare daugiausiai dėmesio skyriau technikai (ryškumui) - tai tik todėl, kad apie tai buvo kalbėta ankstesniuose komentaruose. O šiaip visada stengiuosi kalbėti apie viską ir dažnai balsuoju ir už tas nuotraukas, kurios techniškai nėra tobulos.

QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:16)
Na cia reiktu apibrezti kas yra"sulieta" g.gif

Apie tai ir buvo mano komentaras apie kokybę 4u.gif

QUOTE(jėga @ 2007 09 13, 08:06)
Aš taip pat nieko prieš neturiu prieš elgę ir jos komentarus, bet manau, kad jie čia nelabai vietoj ax.gif Aš pati daugumą jų praleidžiu, čia man jie neįdomūs blush2.gif  Juk yra atitinkama tema, žengiantiems profesionalumo link, kam bus įdomu, užsuks ir paskaitys mirksiukas.gif
Nors, vėlgi - nenori, neskaityk... mirksiukas.gif  tongue.gif

Ačiū, ir visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif biggrin.gif Aš irgi didelę dalį komentarų praleidžiu ir skaitau tai, kas man įdomu 4u.gif
Tik tiek, kad šita tema skirta komentuoti konkurse dalyvaučioms nuotraukoms - kaip kas moka, taip ir komentuoja mirksiukas.gif Man asmeniškai įdomiau, kai pasakoma ir kodėl kas yra gražu arba tuo labiau negražu, o ką skaityti juk kiekvieno valia atsirinkti 4u.gif wink.gif

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 13, 08:58)
balsuociau uz 1 labai geros kokybes nuotrauka su akmeneliais.<...> issiskiriancioms is burio - bet nelabai geros kokybes nuotraukoms, nors yra ir kokybiskesniu, betgi siuzetas neveza... Vat.

Slidus kriterijus ka kokybė mirksiukas.gif Bet jau nebesikartosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 13 rugsėjo 2007 - 12:57
QUOTE(jėga @ 2007 09 13, 12:41)
Kokia dama flirt.gif lotuliukas.gif  thumbup.gif

user posted image

Super foto bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 09 13, 11:54)
Slidus kriterijus ka kokybė mirksiukas.gif  Bet jau nebesikartosiu  4u.gif

kad slidus tai taip. Ir kiekvienas nuotraukos kokybe suprantam savaip smile.gif As vertinsiu pagal savo supratima smile.gif

o man is smelio piliu labiau patinka "Sunkiausias darbas atliktas.." Rodos net girdi kaip vaikas burzgia, isijautes, zaidzia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 13 rugsėjo 2007 - 13:27
Man, asmeniškai, labai patinka pakritikavimai, pastabos ką reikėtų nuimti, ką pridėti, kur apkarpyti, kad gražiau būtų (aišku padorumo ribos turi būti mirksiukas.gif ). O ypač nusimanančių žmonių ax.gif Juk iš to ir mokomės, tobulėjam book.gif rolleyes.gif Noriu padėkot "elge" ir kitoms už išsamius pastebėjimus aciuks.gif
Atsakyti
Šita tokia wub.gif , kad ją pasididinus pasijaučiau ten esanti, jaučiu orą ir reikia akinių nuo saulės lotuliukas.gif , tik, kad nuotraukos viršus vaikučio nespaustų prie smėlio lenktis .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 13, 13:39)
tik, kad nuotraukos viršus vaikučio nespaustų prie smėlio lenktis .

Nieko nieko, labai gera kompozicija thumb_yello.gif
Vaikus paplūdimyje apskritai sunku fotografuoti, nes jie pasilenkę vis ką nors veikia, arba su kepurėmis būna, tai vis pakaušis apšviestas, o veidukas šešėlyje -bet čia jau didelis darbas dar ir apšvietimą nutaikyti.
Atsakyti
Bet spalvos tai įspūdingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 09 13, 15:10)
Nieko nieko, labai gera kompozicija  thumb_yello.gif
Vaikus paplūdimyje apskritai sunku fotografuoti, nes jie pasilenkę vis ką nors veikia, arba su kepurėmis būna, tai vis pakaušis apšviestas, o veidukas šešėlyje -bet čia jau didelis darbas dar ir apšvietimą nutaikyti.

drinks_cheers.gif , kažkaip užkliuvo man wink.gif , žinoma, ji viena iš tų thumb_yello.gif
Lauke fotografuotos gražesnės smile.gif
bigsmile.gif išskirtinis vaizdelis
http://www.supermama...078_0013768.jpg
Atsakyti