o nuotrauka deti tik kur waikas wienas, ar tinka seimynine-turim tokia wiena gera!!!!?????
QUOTE(jurga1985 @ 2007 09 13, 10:40)
o nuotrauka deti tik kur waikas wienas, ar tinka seimynine-turim tokia wiena gera!!!!?????
tinka ir šeimyninė, kad tik kūryba vaiko matytųsi
Man šita vienintėlė kol kas. tokia šilta ir miela:
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 12, 22:48)
As gal labiau sio forumo konkursuose ziuriu ne i kaip uzfiksuota, o kas uzfiksuota. Jei tai butu fotografu forumas aisku ziureciau kitaip
Kiekvienas turime savo požiūrį ir tai yra puiku Nesu profesionalė, mano nuotraukos irgi gauna pelnytų pastabų tiek dėl techninės, tiek dėl idėjinės pusės - ačiū už jas. Tiesiog nemanau, kad turėčiau tylėti vien dėl to, kad galiu pasakyti šį tą daugiau, kas daug kam, kiek žinau, yra įdomu. Vienodai gaunu tiek pylos už kritines pastabas, tiek skatinimų komentuoti, nes ir mamyčių norai dalyvauti konkurse ir požiūris į juos yra skirtingas.
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:08)
Tarkim tu domiesi kulinarija, ateini pas mane ir as pagaminu tau savo firmini patiekala. Nes, nors ir tai nera mano hobi, kazkiek gaminame juk visi (kaip ir fotografuojame).O tu, uzuot tik pavalgiusi, pasakai, kad mano patiekalas galejo buti labiau isdirbtas jei vietoj petrazoliu buciau idejusi baziliko! Jei nebutum sakiusi, tai bent mintyse mano patiekala butum "pataisiusi".
Na, čia dalykai truputį skirtingi, nes tai yra konkursas Ir tu, net ir nebūdama profesionalė, rinkdamasi nuotraukas, už kurias balsuoti, nori nenori turi nusistatyti tam tikrus kriterijus, vienas atmesti, kitas išrinkti. Vieni savo pastabas išsako, kiti ne, nors jų turi. Ir nežinau, man asmeniškai nebūtų lengviau nuo to, jei likčiau paskutinėje vietoje ir nežinočiau, kodėl mano nuotrauka niekam nepatiko
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:08)
Cia yra visu "profesionalu" beda. Uzuot kad isijaustu i atlikusiojo darba nuotaika ir visuma, jie mato detales.
O cia man patinka kai zmones kalba apie ideja, meniskaja puse ne techniska.
O cia man patinka kai zmones kalba apie ideja, meniskaja puse ne techniska.
Mano manymu, idėja ir meniškoji pusė yra neatskiriama nuo techniškos. Tai ir yra visuma, ir tai, kad savo paskutiniame komentare daugiausiai dėmesio skyriau technikai (ryškumui) - tai tik todėl, kad apie tai buvo kalbėta ankstesniuose komentaruose. O šiaip visada stengiuosi kalbėti apie viską ir dažnai balsuoju ir už tas nuotraukas, kurios techniškai nėra tobulos.
QUOTE(baltic*girl @ 2007 09 13, 00:16)
Na cia reiktu apibrezti kas yra"sulieta"
Apie tai ir buvo mano komentaras apie kokybę
QUOTE(jėga @ 2007 09 13, 08:06)
Aš taip pat nieko prieš neturiu prieš elgę ir jos komentarus, bet manau, kad jie čia nelabai vietoj Aš pati daugumą jų praleidžiu, čia man jie neįdomūs Juk yra atitinkama tema, žengiantiems profesionalumo link, kam bus įdomu, užsuks ir paskaitys
Nors, vėlgi - nenori, neskaityk...
Nors, vėlgi - nenori, neskaityk...
Ačiū, ir visiškai su tavim sutinku Aš irgi didelę dalį komentarų praleidžiu ir skaitau tai, kas man įdomu
Tik tiek, kad šita tema skirta komentuoti konkurse dalyvaučioms nuotraukoms - kaip kas moka, taip ir komentuoja Man asmeniškai įdomiau, kai pasakoma ir kodėl kas yra gražu arba tuo labiau negražu, o ką skaityti juk kiekvieno valia atsirinkti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 13, 08:58)
balsuociau uz 1 labai geros kokybes nuotrauka su akmeneliais.<...> issiskiriancioms is burio - bet nelabai geros kokybes nuotraukoms, nors yra ir kokybiskesniu, betgi siuzetas neveza... Vat.
Slidus kriterijus ka kokybė Bet jau nebesikartosiu
QUOTE(elge @ 2007 09 13, 11:54)
Slidus kriterijus ka kokybė Bet jau nebesikartosiu
kad slidus tai taip. Ir kiekvienas nuotraukos kokybe suprantam savaip As vertinsiu pagal savo supratima
o man is smelio piliu labiau patinka "Sunkiausias darbas atliktas.." Rodos net girdi kaip vaikas burzgia, isijautes, zaidzia..
Man, asmeniškai, labai patinka pakritikavimai, pastabos ką reikėtų nuimti, ką pridėti, kur apkarpyti, kad gražiau būtų (aišku padorumo ribos turi būti ). O ypač nusimanančių žmonių Juk iš to ir mokomės, tobulėjam Noriu padėkot "elge" ir kitoms už išsamius pastebėjimus
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 13, 13:39)
tik, kad nuotraukos viršus vaikučio nespaustų prie smėlio lenktis .
Nieko nieko, labai gera kompozicija
Vaikus paplūdimyje apskritai sunku fotografuoti, nes jie pasilenkę vis ką nors veikia, arba su kepurėmis būna, tai vis pakaušis apšviestas, o veidukas šešėlyje -bet čia jau didelis darbas dar ir apšvietimą nutaikyti.
QUOTE(elge @ 2007 09 13, 15:10)
Nieko nieko, labai gera kompozicija
Vaikus paplūdimyje apskritai sunku fotografuoti, nes jie pasilenkę vis ką nors veikia, arba su kepurėmis būna, tai vis pakaušis apšviestas, o veidukas šešėlyje -bet čia jau didelis darbas dar ir apšvietimą nutaikyti.
, kažkaip užkliuvo man , žinoma, ji viena iš tų
Lauke fotografuotos gražesnės
išskirtinis vaizdelis
http://www.supermama...078_0013768.jpg