Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

QUOTE(mazheee @ 2009 01 14, 21:03)
Nebandau as pasiteisinti, rukiau savo noru, nieks man neliepe ir nesiule, pati norejau, tai pati paprasiau ir pati rukiau, nes norejau  blush2.gif
O as sau negaliu pasakyt, stop ir viskas - nei vienos, negaliu nors tu ka doh.gif
Tai kaip tada mesti, atsikratyti to noro ir potraukio? Iš naujo knygą perskaityti? lotuliukas.gif

g.gif sakyciau pabandyk, nes is to, ka rasai, atrodo kad nieko absoliuciai nesupratai is to, ka ten raso... As rimtai sakau, tik nesupyk. Vien gero linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,na gal kuri noretu perparduoti sita ,,stebukla,,?siaip dar nelabai noriu mesti rukyti,bet va po ranka noreciau ja tureti
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ši knyga neprivers Jus mesti rūkyti, tai galite padaryti tiktai JŪS PAČIOS, ne kas kitas. Ši knyga tik padeda suprasti, KODĖL MES RŪKOME. Ir rūkome mes tikrai ne todėl, kad toks mūsų pasirinkimas, arba mums tiesiog patinka. Tada turime pripažinti, kad mums patinka smarvė burnoje, patinka nesveika oda ir t.t. ir pan. NĖRA TOKIO PASIRINKIMO, TĖRA IŠPLAUTI SMEGENYS. Štai todėl ir verta ją paskaityti. Knygos dėka ne tik suprasite, bet gal būt užsinorėsit tiesiog tapti laisvomis.

Neberūkau 5 mėnesius, po 22 metų rūkymo. Nors cigaretė jau sugadino sveikatą ir dėl to mečiau (ne dėl knygos, bet ir ji padėjo), tačiau dabar vien mintis, kad man nereikia lauke šalti, nepamiršti namie cigarečių/žiebtuvėlio, nervuotis kad lėktuve nerūkoma ir t.t......

Žodžiu, merginos ir moterys... Jūs nuostabios, dėl jūsų verta gyventi, tik jūs sugebate padovanoti mažus ir klykiančius (-čias) smile.gif)))) nerūkykit, labai prašau biggrin.gif

Ir visoms sėkmės, visame kame!
Atsakyti
Bandziau skaityti. Kol skaiciau, nenorejau rukyti. Kai padariau pertrauka kavai, iskart prisidegiau cigarete.
Atsakyti
abu su vyru perskaitem sita knyga ir abu jau 5 savaites neberukome.skaitant vis dar parukydavom,abu juokavom,kad ka toj knygoje pabaigoje bus koks abrakadabra,deja ten nebuvo,bet rezultata turim.nekarta esu meginusi valios pastangom mesti,bet nei karto neisejo.nezinau iki siol kas toj knygoj uzsifruota,kad istikro mums buvo lengva neberukyti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 09 10, 08:41)
Taip pat uždrausti alkoholį, cukrų, druską, gyvulinės kilmės riebalus, uždrausti gaminti ir įsivežti benziną, dyzeliną ir mazutą. Dar daug dalykų galima uždrausti.
Aš rūkau. Tai mano sąmoningas apsisprendimas.

drinks_cheers.gif

siaip manau, jei noresi mest, mesi, jei ne- niekas neprivers. o jei kitiem padeda knyga, kitiem pleistrai, tai dar geriau, kad padeda ir koks skirtumas kam kas?. tarkim mano tevukas ruke 30metu, mama irgi kazkur 20metu, abu perskaite knyga ir neruko jau pusmeti.
as pati parukau blush2.gif ir tikrai noriu mest,ir tikiu kad knyga pades, o tarkim mano vyras ruko, ir zinau kad neikalbesiu jo mest, zmogus pats turi to noreti, tam pribresti. o jei jam to nereikia, ir jis gerai jauciasi rukydamas- tada tikrai nemes.ir nereikia rasyti, kad rukoriai-blogis. blogis yra zudikai, prievartautojai...
p.s.: kam versti knyga, jei ja galima lietuviu kalba nusipirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 06, 14:45)
Bandziau skaityti.  Kol skaiciau, nenorejau rukyti. Kai padariau pertrauka kavai, iskart prisidegiau cigarete.

Normalu..Aš , kol visą perskaičiau(per vieną kartą) - pusę pakelio sutraukiau. Bet perskaičiau- ir nė vienos, jau...kiek čia dabar...8 mėnuo... thumbup.gif
Atsakyti
Ir knygas skaiciau, ir pleistrus klijavau, ir gumas kramciau ir su lazeriu svytino ir sekmingai rukiau lotuliukas.gif
Priverte mesti vaikai, del ju neberukau thumbup.gif , tik labai retai ax.gif
Atsakyti
Kai pamaciau teste dvi juosteles - sulig ta diena meciau rukyti. Nebuvo sunku. Dabar, kai vaikui pusntro men, pabandziau viena karta vyro palikta malboro...Fui, nepatiko...ir nepatinka prisirukes vyras...
Nesmerkiu rukanciu, pati turejau tokia prikausomybe. Ir tada PATIKO rukyti.
Bet gyvenimas 100 kartu geresnis be cigaretes! Tam galeciau isvardinti daugybe priezasciu, kurias jau ir taip dauguma isvardino.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Asmeniskai as niekada nerukiau (tai gal ir nelb galiu cia kazka sakyt blush2.gif bet noriu pasidalint viena priemone ).MB ruke gal nuo 8 metu doh.gif doh.gif doh.gif o budamas jaunuolis 28 man pazadejo mesti ...as tikrai netikejau schmoll.gif nes vare jis kaip koks paravozas blink.gif blink.gif nusprendziau jam biski padet per savo vairuotojus uzsakiau kad atveztu is RUS vaistukus "Tabeks".Tiesa sakant nzn ar cia jo uzsispyrimas ar tai vaistukai (tiesa suvartojo jis ju gal apie 40 vnt is 100 )ir mete rukyt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smile.gif jau greit metukai kai jis visiskai neruko (netgi ir isgeres nei karto nera suvartojes ) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano brolis irgi su Tabexu metė, o rūkė nuo kokios 14.. doh.gif
Atsakyti
Na na, o kas gi cia per stebuklingos tabletes?Kur ju pirkt buna? g.gif
Atsakyti