BUciau dekinga jei ir man atsiustumete aretukas@one.lt
QUOTE(zyzane @ 2008 06 09, 11:01)
mvijokle@gmail.com
Busiu mirtinai dekinga:)

labai aciu tam kas atsiunte, bandysiu skaityti

Girdėjau, kad veiksminga knyga atsirado. Būčiau ir aš skaičius, bet jau puse metų nebetraukiu, tik kelis kart kaljaną. Na o mesti privertė aplinkybės, aišku geriau tokių nebūtų. Žodžiu po didelės avarijos. Bet dabar tfu tfu viskas gerai, bet net nesinori, na netikėjau kad aš tokia galiu būti šaunuolė, o juk bvau metusi 2k per abu nėštumus, bet vis pradėdavau po maitinimų
Sėkmės visoms

QUOTE(MODELiukai @ 2008 12 10, 01:26)
Girdėjau, kad veiksminga knyga atsirado. Būčiau ir aš skaičius, bet jau puse metų nebetraukiu, tik kelis kart kaljaną. Na o mesti privertė aplinkybės, aišku geriau tokių nebūtų. Žodžiu po didelės avarijos. Bet dabar tfu tfu viskas gerai, bet net nesinori, na netikėjau kad aš tokia galiu būti šaunuolė, o juk bvau metusi 2k per abu nėštumus, bet vis pradėdavau po maitinimų
Sėkmės visoms 

Aha as taip pat nestumo metu ir maitinant (metus) nerukiau, bet vel pradejau tik baigus maitinti

Turiu ir as ta knyga.Nors mesti nepadejo,taciau pradejau suvokti ,kad tikrai rukymui negalima "laisvai" apsispresti. Dusulys,durna ,sunki galva,smarve uzkniso .Bet,blogiausia ,suvokiau ,kad mano VISAS gyvenimas priklause nuo cigaeretes.
I namus ejau ,kad parukyt,is namu -kad parukyt,per paskaitas svajojau kaip isejusi uzsirukysiu ir t.t. Nepastebejau,kad tapo nesvarbu ka daryt,svarbu ,kad po to galima butu parukyt,aisku gyvenimo kokybe nuo to nukentejo.Nezinau ,ar kas nors supras apie ka cia rasau..
O pries kelis menesius suzinojau ,kad pastojau,ir tai buvo galutinis smugis mano rukymui,kartu mete ir vyras.Man atrodo tapom laimingesni,bent jau stresu ir pykciu del pasibaigusiu cigareciu nepatyriam

I namus ejau ,kad parukyt,is namu -kad parukyt,per paskaitas svajojau kaip isejusi uzsirukysiu ir t.t. Nepastebejau,kad tapo nesvarbu ka daryt,svarbu ,kad po to galima butu parukyt,aisku gyvenimo kokybe nuo to nukentejo.Nezinau ,ar kas nors supras apie ka cia rasau..
O pries kelis menesius suzinojau ,kad pastojau,ir tai buvo galutinis smugis mano rukymui,kartu mete ir vyras.Man atrodo tapom laimingesni,bent jau stresu ir pykciu del pasibaigusiu cigareciu nepatyriam

as po gimdymo,tai visai mazai rukyti pradejau,nors anksciau kaip kaminas dumindavau
bet va MB niekaip nesugeba cigariuko atsisakyti ,nors ir nori
tai jeigu galit, buciau labai dekinga ,kad man i e-meilas atsiustumete ta knygel
clubberrr@hotmail.com
dekavoju is angsto taip sakant

clubberrr@hotmail.com
dekavoju is angsto taip sakant
QUOTE(lencia @ 2008 12 10, 16:07)
Turiu ir as ta knyga.Nors mesti nepadejo,taciau pradejau suvokti ,kad tikrai rukymui negalima "laisvai" apsispresti. Dusulys,durna ,sunki galva,smarve uzkniso .Bet,blogiausia ,suvokiau ,kad mano VISAS gyvenimas priklause nuo cigaeretes.

Šaunuolė

aš su vyru mečiau rukyti šios knygos pagalbq, galite pažiūrėti mano parašą kiek jau neberukau
perskaitykite knygą, surukykite paskutinę cigaretę ir viskas. stenkites galvoti taip: jeigu tiek žmonių metė tai sugebėsiu ir aš, aš galiu, aš esu toks pats stiprus kaip ir kiti, be cigarečių gyventi bus daug papraščiau.
sekmės visoms metančioms, jums tkrai pavyks

sekmės visoms metančioms, jums tkrai pavyks