Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

BUciau dekinga jei ir man atsiustumete aretukas@one.lt
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 06 09, 11:01)
Sveiki, galetumem, turim neuzkresta. Tik neturim tavo el. pasto.. g.gif

mvijokle@gmail.com
Busiu mirtinai dekinga:) bigsmile.gif
Atsakyti
labai aciu tam kas atsiunte, bandysiu skaityti 4u.gif
Atsakyti
Laba,gal man kas gaeltu permesti knygele i elektronini pasta

c.sivija@gmail.com

4u.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad veiksminga knyga atsirado. Būčiau ir aš skaičius, bet jau puse metų nebetraukiu, tik kelis kart kaljaną. Na o mesti privertė aplinkybės, aišku geriau tokių nebūtų. Žodžiu po didelės avarijos. Bet dabar tfu tfu viskas gerai, bet net nesinori, na netikėjau kad aš tokia galiu būti šaunuolė, o juk bvau metusi 2k per abu nėštumus, bet vis pradėdavau po maitinimų doh.gif Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MODELiukai: 10 gruodžio 2008 - 00:28
QUOTE(MODELiukai @ 2008 12 10, 01:26)
Girdėjau, kad veiksminga knyga atsirado. Būčiau ir aš skaičius, bet jau puse metų nebetraukiu, tik kelis kart kaljaną. Na o mesti privertė aplinkybės, aišku geriau tokių nebūtų. Žodžiu po didelės avarijos. Bet dabar tfu tfu viskas gerai, bet net nesinori, na netikėjau kad aš tokia galiu būti šaunuolė, o juk bvau metusi 2k per abu nėštumus, bet vis pradėdavau po maitinimų  doh.gif  Sėkmės visoms  mirksiukas.gif

Aha as taip pat nestumo metu ir maitinant (metus) nerukiau, bet vel pradejau tik baigus maitinti doh.gif Na o as meciau jau pries 1.5 metu ir be knygos pagalbos, buvo sunku, nes pavasaris vasara, vakareliai, gamta, gerimai ir ilgi paplepesiai prie zvaigzdeto dangaus su mergaitem, jos dumeli traukia... Bet atsilaikiau ir dabar noro nera jokio thumbup.gif Nors buvo pora kartu, kad atsikeliau is ryto ir toks noras uzsirukyti buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 gruodžio 2008 - 14:49
Turiu ir as ta knyga.Nors mesti nepadejo,taciau pradejau suvokti ,kad tikrai rukymui negalima "laisvai" apsispresti. Dusulys,durna ,sunki galva,smarve uzkniso .Bet,blogiausia ,suvokiau ,kad mano VISAS gyvenimas priklause nuo cigaeretes. doh.gif
I namus ejau ,kad parukyt,is namu -kad parukyt,per paskaitas svajojau kaip isejusi uzsirukysiu ir t.t. Nepastebejau,kad tapo nesvarbu ka daryt,svarbu ,kad po to galima butu parukyt,aisku gyvenimo kokybe nuo to nukentejo.Nezinau ,ar kas nors supras apie ka cia rasau..
O pries kelis menesius suzinojau ,kad pastojau,ir tai buvo galutinis smugis mano rukymui,kartu mete ir vyras.Man atrodo tapom laimingesni,bent jau stresu ir pykciu del pasibaigusiu cigareciu nepatyriam smile.gif
Atsakyti
as po gimdymo,tai visai mazai rukyti pradejau,nors anksciau kaip kaminas dumindavau lotuliukas.gif bet va MB niekaip nesugeba cigariuko atsisakyti ,nors ir nori doh.gif tai jeigu galit, buciau labai dekinga ,kad man i e-meilas atsiustumete ta knygel 4u.gif 4u.gif 4u.gif

clubberrr@hotmail.com

dekavoju is angsto taip sakant
Atsakyti
QUOTE(lencia @ 2008 12 10, 16:07)
Turiu ir as ta knyga.Nors mesti nepadejo,taciau pradejau suvokti ,kad tikrai rukymui negalima "laisvai" apsispresti. Dusulys,durna ,sunki galva,smarve uzkniso .Bet,blogiausia ,suvokiau ,kad mano VISAS gyvenimas priklause nuo cigaeretes.  doh.gif
I namus ejau ,kad parukyt,is namu -kad parukyt,per paskaitas svajojau kaip isejusi uzsirukysiu ir t.t. Nepastebejau,kad tapo nesvarbu ka daryt,svarbu ,kad po to galima butu parukyt,aisku gyvenimo kokybe nuo to nukentejo.Nezinau ,ar kas nors supras apie ka cia rasau..
O pries kelis menesius suzinojau ,kad pastojau,ir tai buvo galutinis smugis mano rukymui,kartu mete ir vyras.Man atrodo tapom laimingesni,bent jau stresu ir pykciu del pasibaigusiu cigareciu nepatyriam smile.gif

Šaunuolė drinks_cheers.gif sėkmės auginant pilvuką nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2008 12 11, 01:08)
Šaunuolė  drinks_cheers.gif  sėkmės auginant pilvuką  nestuke.gif  thumbup.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
jeigu galite atsiuskite knygute i gudukai@gmail.com Ačiu.
Atsakyti
aš su vyru mečiau rukyti šios knygos pagalbq, galite pažiūrėti mano parašą kiek jau neberukau biggrin.gif perskaitykite knygą, surukykite paskutinę cigaretę ir viskas. stenkites galvoti taip: jeigu tiek žmonių metė tai sugebėsiu ir aš, aš galiu, aš esu toks pats stiprus kaip ir kiti, be cigarečių gyventi bus daug papraščiau.
sekmės visoms metančioms, jums tkrai pavyks 4u.gif
Atsakyti