QUOTE(Kamileeja @ 2009 06 07, 10:33)
gal pinigu darymo masina, bet man uz ja 33 litu tikrai nebuvo gaila, nes metus rukyt ne tiek sutaupiau. O ar padeda, tai nuo zmogaus priklauso, kuris pats gali mesti, jos net ir neperka. Kiti 10 psl perskaite numeta, nes issigasta, kad tuoj tikrai mes, sumasto, kad nori dar parukyt, nes tai tipo teikia malonuma
jei toki ss gali isrutulioti bet kas, idomu, kodel tik butent vieno autoriaus knyga yra tokia populiari? man ji padejo mesti, nors rukiau 7 metus kaip kaminas, zinoma buvo ir noro, nes jei jo nebutu buve, as jos nepirkciau net

jei toki ss gali isrutulioti bet kas, idomu, kodel tik butent vieno autoriaus knyga yra tokia populiari? man ji padejo mesti, nors rukiau 7 metus kaip kaminas, zinoma buvo ir noro, nes jei jo nebutu buve, as jos nepirkciau net

Nu as parukau tik retkarciais, bet skaiciau, galvoju, reik isvis nebezaist su tais parukymais, tai perskaiciau trecdali, pamaciau kas ten per pilstymas is tuscio i kiaura, tai pradejau ja ant miegamojo spinteles laikyt ir kas vakara atsigules i lova, prie naktines lempos paskaitinedavau, zinokit veikia kaip patys stipriausi migdomieji. Vat kas kencia nuo nemigos, tai tikrai rekomenduoju - po vieno puslapio parpdavau kaip kudikis