Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

QUOTE(Kamileeja @ 2009 06 07, 10:33)
gal pinigu darymo masina, bet man uz ja 33 litu tikrai nebuvo gaila, nes metus rukyt ne tiek sutaupiau. O ar padeda, tai nuo zmogaus priklauso, kuris pats gali mesti, jos net ir neperka. Kiti 10 psl perskaite numeta, nes issigasta, kad tuoj tikrai mes, sumasto, kad nori dar parukyt, nes tai tipo teikia malonuma thumbup.gif
jei toki ss gali isrutulioti bet kas, idomu, kodel tik butent vieno autoriaus knyga yra tokia populiari? man ji padejo mesti, nors rukiau 7 metus kaip kaminas, zinoma buvo ir noro, nes jei jo nebutu buve, as jos nepirkciau net cool.gif

Nu as parukau tik retkarciais, bet skaiciau, galvoju, reik isvis nebezaist su tais parukymais, tai perskaiciau trecdali, pamaciau kas ten per pilstymas is tuscio i kiaura, tai pradejau ja ant miegamojo spinteles laikyt ir kas vakara atsigules i lova, prie naktines lempos paskaitinedavau, zinokit veikia kaip patys stipriausi migdomieji. Vat kas kencia nuo nemigos, tai tikrai rekomenduoju - po vieno puslapio parpdavau kaip kudikis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man ta knyga nieko nekainavo biggrin.gif Kam reik galiu atsiust, o šiaip ir internete yra
VA prašom tongue.gif
Man padėjo ji mest rūkyt,nors ir taip būčiau metus,visgi nėštumas yra nėštumas.
Tik šiaip aš ant tos knygos pykstu,nes daug netiesos. Nors ir bando psichologiškai nuteikt,bet bent jau tiesą rašytų
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 10:41)
Nu as parukau tik retkarciais, bet skaiciau, galvoju, reik isvis nebezaist su tais parukymais, tai perskaiciau trecdali, pamaciau kas ten per pilstymas is tuscio i kiaura, tai pradejau ja ant miegamojo spinteles laikyt ir kas vakara atsigules i lova, prie naktines lempos paskaitinedavau, zinokit veikia kaip patys stipriausi migdomieji. Vat kas kencia nuo nemigos, tai tikrai rekomenduoju - po vieno puslapio parpdavau kaip kudikis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

pilstymas, as ir nesakiau, kad ji yra idomi. tiesiog per karteli emiau ir perskaiciau prisivertus..thumbup.gif o pats gi nusipirkai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jei dar ir veitoj migdomuju veikia, tai isvis atsiperka greitai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamileeja @ 2009 06 07, 10:46)
pilstymas, as ir nesakiau, kad ji yra idomi. tiesiog per karteli emiau ir perskaiciau prisivertus..thumbup.gif  o pats gi nusipirkai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
o jei dar ir veitoj migdomuju veikia, tai isvis atsiperka greitai thumbup.gif

As bandau isivaizduoti, kas per briedas yra jo knygoj "Lengvas budas suliekneti", turbut irgi buria, kad turejo virssvori 200kg ir atsikrate ju, tik metes rukyti, o po to, suprato, kad alkoholis irgi ne kliutis ir tapo visisku abstinentu, pries tai budamas degradavusiu chronium, bei parase knyga "Lengvas budas mesti gerti", kuri buvo gniuzte, pavirtusi sniego lavina... Zodziu visu galu meistras, sekanti knyga sudrebinsianti pasauli, turetu buti "Kaip uzdirbti milijona, malant shuda" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Nekvailas dede
Atsakyti
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 11:30)
As bandau isivaizduoti, kas per briedas yra jo knygoj "Lengvas budas suliekneti", turbut irgi buria, kad turejo virssvori 200kg ir atsikrate ju, tik metes rukyti, o po to, suprato, kad alkoholis irgi ne kliutis ir tapo visisku abstinentu, pries tai budamas degradavusiu chronium, bei parase knyga "Lengvas budas mesti gerti", kuri buvo gniuzte, pavirtusi sniego lavina... Zodziu visu galu meistras, sekanti knyga sudrebinsianti pasauli, turetu buti "Kaip uzdirbti milijona, malant shuda"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif Nekvailas dede

Jeigu jums moketu tokius pinigelius kokius susislave sitas dede , ne tik rukyti mestumet irnesakyk.gif. Va o tesinio apie milijona tai galim tikrai laukti.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 06 07, 11:38)
Jeigu jums moketu tokius pinigelius kokius susislave sitas dede , ne tik rukyti mestumet irnesakyk.gif. Va o tesinio apie milijona tai galim tikrai laukti..    biggrin.gif

Is tikruju jauciu, tai nei jis ten ruke, nei jis ten mete ivaizdi toki susikure, kad rukoriai nesakytu - agi tipo, ka cia mokai kaip mest, pats niekad nerukes. Tai pribure, kad 30 metu po 2 pockas i diena pese biggrin.gif
Atsakyti
As bandau isivaizduoti, kas per briedas yra jo knygoj "Lengvas budas suliekneti", turbut irgi buria, kad turejo virssvori 200kg ir atsikrate ju, tik metes rukyti, o po to, suprato, kad alkoholis irgi ne kliutis ir tapo visisku abstinentu, pries tai budamas degradavusiu chronium, bei parase knyga "Lengvas budas mesti gerti", kuri buvo gniuzte, pavirtusi sniego lavina... Zodziu visu galu meistras, sekanti knyga sudrebinsianti pasauli, turetu buti "Kaip uzdirbti milijona, malant shuda"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif Nekvailas dede

"Lengvas budas suliekneti" tai ten isvis nesamone..vos perskaiciau, bet nieko ji nepadejo, nes jo siulomi principai, kazkaip ne man, o be to ir nelabai kazkaip ten.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 11:44)
Is tikruju jauciu, tai nei jis ten ruke, nei jis ten mete ivaizdi toki susikure, kad rukoriai nesakytu - agi tipo, ka cia mokai kaip mest, pats niekad nerukes. Tai pribure, kad 30 metu po 2 pockas i diena pese biggrin.gif

nu nerukantysis tokios knygos tikrai neparasytu mirksiukas.gif visa knyga siulau perskaityti, kad isitikinti, nes istirkuju nerukantis negali to parasyti, kas ten prirasyta cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sanita @ 2009 06 07, 11:38)
Jeigu jums moketu tokius pinigelius kokius susislave sitas dede , ne tik rukyti mestumet irnesakyk.gif. Va o tesinio apie milijona tai galim tikrai laukti..    biggrin.gif

Niekas nedziaudzia patiems panasos knygos parasyt ir uzdirbti milijonus, o tokiu snekanciu tai dauguma juk lotuliukas.gif
Atsakyti
Zodziu visu galu meistras, sekanti knyga sudrebinsianti pasauli, turetu buti "Kaip uzdirbti milijona, malant shuda"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif Nekvailas dede

Nu tai as ta ir sakau, bet tik ta niekine knyga sulyginciau su su jums i ranka paduotu ale "sebuklingu akmeniu", kuris tikrai pades jums mesti rukyti ir jau milijonai zmoniu, turedami si akmeni atsikrate sito iprocio. Nu cia poveikis turetu buti tas pats. biggrin.gif
Atsakyti

nesivelsiu i jusu bereikalingus gincus as ir pati pazystu zmoniu kurie eme viena diena ir mete rukyt jiems gerai ir jie musu nesupranta kodel mum neiuseina as pati net tapus niescia nemeciau rukyti nes nepajegiau.as ir taip maniau kad toj knygoj sudo malimas bet galu gale koks skirtumas svarbu man padejo.tam kam nepadejo patarciau atidziau issikaityti suskaupti.neradau toj knygoj nieko blogo parasyta.tai va jei kam tikrai sunku mesti o labai nori butinai pasiskaitykit knyga sudaro 60psl visai nebrangiai atsisvieciau ji jau men seniausiai atsipirko smile.gif net ir dabar kai pagalvoju kad gal pradet rukyt man islenda koks sakinys is tos knygos kodel neverta uzsirukyti ir nerukau vat.aciu knygos autoriui,o YPAC VERTEJUI blush2.gif biggrin.gif :*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukute28: 29 birželio 2009 - 21:44
Metai laiko nerūkau po šios knygos.
Nepažįstu kito vaisto, kuris būtų padėjęs tiek daug žmonių. Neįdomu man visai, rūkė tas autorius, ar nerūkė, kiek pinigų jis už ją uždirbo, mane domino vienas vienintelis dalykas- rezultatas. Ir aš jį turiu. Ko dar po subinę smegenų rausti?

O apie lieknėjimą ir aš skaičiau, nieko naujo, ar įtaigaus , kaip sakoma, vienas žmogus dviejų genialių atradimų nepadarys. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 01 liepos 2009 - 10:07
Na galiu pasidalint ir aš savo patirtimi apie šią knygą.
Paskaityt šią knygą sugalvojau tik vedama smalsumo, nes pradėjau nuolat iš aplinkinių girdėt apie stebuklingą jos poveikį smile.gif Draugo sesuo su vyru tokie užkietėję rūkaliai buvo, bet ją perskaitė ir metė rūkyti. Tiesa sesuo priaugo net 10 kilogramų, tai dėl to apkaltino metimą rūkyti ir samoningai vėl pradėjo rūkyti, tikėdamasi, kad kilogramai išgaruos, deja... Priprato vėl prie cigarečių ir antsvorio neatsikratė doh.gif
Aš tai tik pusiau rūkalė, į savaitę surūkydavau po kelias cigaretes, tik per baliukus per vakarą po puse pakelio suplėšdavau ir tas tęsėsi jau kokį 10 metų blush2.gif Taigi knygą nusprendžiau paskaityti tik vedama smalsumo ir iš karto sau mintyse pasakiau, kad savo tų retų parūkymų tikrai neatsisakysiu, nes tuomet pusę žavesio gyvenimas praras lotuliukas.gif Bet atidžiau perskaičiau knygą, įsigilinau į ten dėstomus argumentus ir tikrai susimasčiau ar man reikalingos tos cigaretės? g.gif Nuo tada ir baigėsi mano rūkymo stažas, taip lengvai, paprastai ir be jokių sunkumų ir tas trunka jau apie pusę metų thumbup.gif Nė vienos cigaretės ir net minties, kad kaip norėčiau parūkyti, nors buvo ir stresinių situacijų, ir tarp rūkančių buvau, ir baliukų drinks_cheers.gif Smagu, o vien tas vidinis pasitenkinimas, kad esu nuo nieko nepriklausoma, įsivaizduoju kaip džiaugiasi ir savimi didžiuojasi užkietėję rūkoriai kuriems pavyko mesti 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau ir aš tą knygą. Kai pabaigiau skaityt buvau tvirtai nuspręndus mest, ir iškentėjau visas 3 dienas laugh.gif po kiek laiko kažkaip pati sugalvojau mest ir išbuvau mėnesį nerūkius smile.gif dabar vėl galvoju mest, jau kelias dienas nerūkau ir nesinori.... bet savęs ir neprievartauju, kad jau viskas, būtinai mesiu. Kaip išeis taip smile.gif ta knyga tam kartui suveikia, bet reikia ją tada ištisai iš naujo ir skaityt, nes pavyzdžiui dabar man jau vienodai šviečia, ką ten rašė biggrin.gif
Atsakyti